بی توجهی گردشگران خارجی به فرهنگ دارالعباده ناشی از «ولنگاری فرهنگی» مسئولان است
حجت الاسلام محمد فخرالدینی دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان یزد به مناسبت روز تبلیغ واطلاع رسانی دینی در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، ضمن اشاره به «ضرورت ترویج فرهنگ امر به معروف و نهي از منكر در جامعه اسلامی»، گفت: امر به معروف ونهی از منکر نوعی حساسیت عمومی در برابر گناه است؛ چرا که از پیشروی فرد و جامعه به سوی بی بندوباری وسقوط جلوگیری مینماید.
وی به تبیین آثار حفظ حجاب در جامعه اسلامی پرداخت و اظهار داشت: «مسئله حجاب» از جمله مسائلی است که اسلام به آن بسیار سفارش نموده است و جامعهای که زنان در آن حجاب اسلامی را رعایت نمایند، کمتر گرفتار فساد وگمراهی خواهد شد.
دبیر ستاد امر به معروف استان یزد با اشاره به فرموده امام خمینی(ره) مبنی بر اینکه«از دامن زن مرد به معراج میرود»، تصریح کرد: زن با رعایت حجاب اسلامی، به تهذیب و تزکیه نفس و ملکات نفسانی پرداخته و امنیت و آرامش خاطر را به ارمغان آورده و نیز زمینه رشد معنوی مردان را فراهم میسازد.
حجت الاسلام فخرالدینی عدم رعایت قوانین و شئونات اسلامی از سوی توریستها را اقدامی ناشایست در خور فرهنگ دارالعباده دانست و تصریح کرد: باید توجه داشت «ولنگاری فرهنگی» از دغدغههای بسیار مهم از سوی مقام معظم رهبری است و مقصود و مراد ایشان از ولنگاری فرهنگی بیتفاوتی و بیاعتنایی برخی مسئولان نظام به خطر تهاجم فرهنگی است.
این مقام مسئول بی حجابی، مُدگرایی، اعتیاد، بیکاری، میزان بالای طلاق و بسیاری از این موارد را حاصل تأثیرات منفی رفت و آمد گردشگران داخلی و خارجی در فرهنگ بومی شهرستان، دانست و افزود: تهاجم فرهنگی وقتی به وجود میآید که فرهنگ درونزا و داخلی دچار مشکل شده باشد؛ از این رو انتظار میرود جلوی این اتفاقات ناشایست که سنخیتی با فرهنگ دارالعباده ندارد گرفته شود.
رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان یزد ضمن گلایه از عملکرد برخی نهادهای فرهنگی و فقدان تفکر واحد در این زمینه خاطرنشان کرد: این خونسردی و بیاعتنایی وعدم برنامهریزی وآگاهی لازم از سوی وزارت کشور باعث شده است که فرهنگ کشور مورد هجمه قرار گیرد و وارد سیلاب نفوذ فرهنگی دشمن شود که باید در این زمینه اندیشهای صورت گیرد.
حجت الاسلام فخرالدینی با اشاره به ضرورت مشارکت همه دستگاههای اجرایی در راستای تحقق اهداف انقلاب اسلامی در حوزه فرهنگی، اجتماعی و اعتقادی، اذعان کرد: طرح آموزشی طلایهداران ويژه ضابطين در ستاد امر به معروف و نهی از منکر یزد برگزار میشود که آنها باید از ویژگی خاصی در زمینههای اخلاق، گفتار، رفتار و عمل برخودار باشند تا تاثیر گذار شده و دیگران از آنها الگو بگیرند.
دبیر ستاد امر به معروف استان یزد فریضه «امر به معروف و نهی از منکر» را وظیفه همگانی دانست وخاطرنشان کرد: همان طور که نماز و روزه از واجبات مسلمانان است، انجام صحیح امر به معروف و نهی از منکر هم از واجبات رفتاری مومنان محسوب میشود.
حجت الاسلام فخرالدینی در پایان خواستار شد: از همگان انتظار میرود که امر به معروف و نهی از منکر را به طریقه قلبی وزبانی در دستور کار خود قرار دهند تا اقدامات هنجارشکن وخلاف شرع به طور کلی در جامعه رخت بربندد.
انتهای پیام/