بیش از یک میلیارد تسهیلات اشتغالزایی توسط بسیج سازندگی یزد پرداخت شد
مدیر آموزش و اشتغال بسیج سازندگی یزد در گفتگو با یزدرسا، گفت: بسیج سازندگی به متقاضیان اشتغال زایی و کارآفرینان در دو قالب طرح های پرورشی تولیدی و صنایع تبدیلی و تکمیلی علاوه بر ارائه آموزش و مشاورزه تسهیلات پرداحت می کند.
مصطفی قاسمی اظهار داشت: در سال گذشته بسیج سازندگی با هدف اشتغال زایی و خودکفایی در قالب طرح های اقتصاد مقاومتی در عرصه های تولیدی مانند پرورش: دام سبک و سنگین، قارچ خوراکی، مرغ بومی، کشت زعفران، گلخانه و ... به 84 نفر مبلغ 953 میلیارد تومان تسهیلات پرداخت کرده است.
وی گفت: در بخش صنایع تبدیلی و تکمیلی نیز هر کدام از شهرستان های استان بر اساس ظرفیت های موجود و تحقیقات انجام شده به عنوان یک قطب تولیدی درنظر گرفته شدند که بر این اساس شهرستان اردکان به عنوان قطب تولید فرآورده های کنجدی، تفت قطب تولید رب انار، بهاباد قطب تولید مربای زعفران، بافق قطب تولید لوز خرمایی، خاتم قطب تولید فرش دستباف و جاجیم، میبد قطب تولید زیلو و یزد قطب تولید شیرینی سنتی درنظر گرفته شده اند.
قاسمی با اشاره به فعالیت های صورت گرفته در عرصه صنایع تبدیلی و تکمیلی اعلام کرد: در سال گذشته به 109 نفر از متقاضیان عرصه صنایع تبدیلی و تکمیلی نیز یک میلیارد و 240 میلیون تومان تسهیلات از سوی بانک های عامل با معرفی از سوی بسیج سازندگی پرداخت شده است.
وی با بیان این که در سالجاری نیز از تیرماه فرآیند پرداخت تسهیلات شروع شده است ادامه داد: در سال جاری نیز سهمیه بسیار خوبی به استان یزد تخصیص داده شده که هر ماه به مبلغ آن افزوده می شود و تاکنون نیز 17 نفر برای دریافت تسهیلات اشتغالزایی به بانک معرفی شده اند.
قاسمی با اشاره به حمایت بسیج از شرکت ها و طرح های دانش بنیان گفت: همه متقاضیان در هر عرصه ای باید طرح توجیهی داشته باشند در طرح های نوین نیز اگر طرح های پیشنهادی متقاضیان قابلیت اجرا و درآمدزایی داشته باشد حتما بسیج حمایت های لازم را خواهد داشت.
مدیر آموزش بسیج سازندگی اظهار داشت: با توجه به اهمیت آموزش در موفقیت کسب و کار طبق توافقی که با سازمان فنی و حرفه ای صورت گرفته به متقاضیان در هر عرصه ای آموزش های لازم داده می شود علاوه بر این تولیدکنندگان موفق نیز در همه عرصه ها شناسایی شده اند و به متقاضیان و افرادی که می خواهند کسب و کاری را شروع کنند مشاوره خواهند داد.
قاسمی. افزود: با توجه به این که حداقل چهار مرتبه در مراحل مختلف از طرح مورد نظر بازدید به عمل می آید و در این بازدیدها اگر فرد دچار اشتباه و یا مشکلی باشد مشاوره و کمک های لازم به او داده خواهد شد تا از بروز مشکلات بزرگ و عدم موفقیت فرد جلوگیری شود.
وی اذعان داشت: بازاریابی از ضروریات مهم کسب و کار است و در این راستا نیز بسیج در حال تهیه یک اپلیکشن بازاریا برای کسب و کارهای کوچک است تا در زمینه بازاریابی نیز به افراد کمک شود.
قاسمی اعلام کرد: متقاضیانی که می خواهند کسب و کاری را راه اندازی کنند می توانند به نواحی مقاومت در شهرستان ها مراجعه کنند تا علاوه بر دریافت آموزش و مشاوره های لازم برای دریافت تسهیلات با کارمزد پایین نیز به بانک معرفی شوند.
انتهای پیام/ق
Related Assets:
- اعطای 288 وام اشتغالزایی در شهرستان خاتم
- بالاترین رتبه جذب تسهیلات اشتغال پایدار روستایی در مهریز
- تصاویر/ آئین تکریم و معارفه مدیران کل سابق و جدید حفاظت محیط زیست استان یزد
- علت مرگ دختر نوجوان یزدی به احتمال زیاد، عارضه قلبی است/ منتظر نتایج میکروسکوپی پزشکی قانونی هستیم
- اشتغال زایی بانوی یزدی با ثروت های دور ریختنی/جادوی کوچه و خیابان های یزد که وارد می شود!
- مصوبه افزایش تسهیلات مسکن روستایی به زودی به استانها ابلاغ میشود
- 237 میلیارد تومان تسهیلات اشتغال روستایی برای یزد پیش بینی شده است
- 800 میلیارد تومان تسهیلات به واحدهای تولیدی استان یزد پرداخت شد