بیشترین بار گذر از تحریم ها به دوش بخش کشاورزی است/اختصاص وام 14درصدی به فارغ التحصیلان بسیج مهندسی
به گزارش خبرنگار یزد رسا، امروز رئیس جهاد کشاورزی استان یزد در همایش "نقش پژوهش در اقتصاد مقاومتی" با اشاره به تحریم های دشمن علیه این نظام اظهار داشت: در حال حاضر که کشور در اوج تحریم ها قرار دارد، راه گذر از این تحریم ها بیشترین بار آن به دوش بخش کشاورزی است.
سجادی پور گفت: با توجه به اینکه امسال سال تولید ملی حمایت از کار و سرمایه ملی است گفت: در راستای این مسیر و عبور از تحریم ها، در سال 90 و 91 برای پر رنگ تر کردن نقش مردم در زمینه تولید، کارگروه توسعه کشاورزی در دستور کار دولت قرار گرفت که این کارگروه توانسته است بسیاری از مشکلات بخش کشاورزی را حل کند.
سجادی پور افزود: در قالب این کار گروه بستر لازم برای فعالیت فارغ التحصیلان بخش کشاورزی فراهم شده است که به جرأت می توان گفت این فرصت در ادوار گذشته فراهم نبوده است.
وی خاطر نشان کرد: 260 میلیارد تومان در بخش کشاورزی در سال 90 و 91 به استان تزریق شده است که این بودجه تقریباً تمام فعالیت های سازمان را در بر می گیرد و شرایط برای همه فعالان و فارغ التحصیلانی که در عرصه های مختلف صنایع تکوینی، تکمیلی، پرورش و تولید دام و طیور، گل های زینتی، شرکت های خدمات مشاوره ای و .... که خواستار ایجاد واحد تولیدی باشند را فراهم می آورد.
وی با اشاره به اینکه تسهیلات واگذار شده برای فارغ التحصیلان بسیج مهندسی معمولا 2 و سه ساله با بهره 14 درصد است، از سازمان بسیج مهندسی و کانون کشاورزی و زیرمجموعه های آنان درخواست کرد تا اطلاع رسانی لازم را در این زمینه انجام دهند تا فارغ التحصیلان بتوانند از این فرصت حداکثر استفاده را ببرند.
رئیس جهاد کشاورزی استان یزد با اشاره به اینکه حکم کارگروه های توسعه کشاورزی حکم مصوبات دولت را دارد خاطر نشان کرد: در مجموع استان یزد در بخش کشاورزی تا به امروز بالغ بر 2900 پروژه مصوب شده است و اعتبارات آن اخذ شده است که برخی از آن ها در حال بهره برداری است، اما با انجام کامل این پروژه ها در بخش تولید گوشت مرغ حدود 40 درصد و در بخش تولید تخم مرغ 50 درصد به ظرفیت تولید استان اضافه می گردد.
سجادی پور با بین این نکته که اگر دانش و علم در کنار هم باشد نتایج پرثمری در بخش تولید حاصل می شود، گفت: در بحث تحقیقات و پژوهش، بخش کشاورزی خوب ورود نکرده است که با برداشته شدن برخی محدودیت ها و با کمک نخبگان امید می رود در این زمینه فارغ التحصیلان و تولیدکنندگان در کنار هم این مشکل نیز برطرف شود، چرا که استان یزد بدلیل محدودیت در افزایش سطح زیر کشت بایستی تولید در واحد سطح را افزایش داد.
وی گفت: با توجه به اینکه استان یزد در زمره استان های کم آب کشور است اما توانسته با همت کشاورزان و تولیدکنندگان بخش کشاورزی جایگاه خوبی را در کشور بدست آورد، به عنوان مثال در بحث تولیدات دامی استان توانسته، 50 درصد تولیدات شیر، گوشت مرغ و 25 درصد تخم مرغ، بیش از نیاز استان تولید کند.
رئیس جهاد کشاورزی استان یزد افزود: در ایجاد ظرفیت های مجتمع های دامی در کشور دارای رتبه اول هستیم، همچنین در بحث گلخانه ها دارای رتبه سوم کشور را دارا هستم که یک سوم محصولات گلخانه ای کشور در استان یزد تولید می شود.
سجادی پور با اشاره به این نکته که 1000هکتار کشت گلخانه استان، 23 میلیون متر مکعب آب مصرف می کند گفت: از این میزان آب مصرفی، در عوض 300 هزار تن محصول برداشت و برای 12هزار و پانصد نفر اشتغالزایی به همراه دارد که برابر است با 300 میلیون دلار ارزآوری.
وی گفت: در بحث محصولات باغی رتبه 9 باغبانی ، پسه دوم، انار 5، زعفران سوم، رناس اول. را در کشور داریم.
Related Assets:
- ایجاد کلینیک های تخصصی صنعت نیاز امروز کشور/بسیج مهندسی صنعتی در استان مرکزی راه اندازی می شود
- اجرای کشت آزمایشی ارقام مختلف گندم در رستاق +تصاویر
- مهندسین،قشر زحمت کش وتاثیرگذار اما مظلوم/درخواست برای سرمایه گذاری درشرکت توسعه عمران یزد
- نرخ بیکاری بالای فارغ التحصیلان دانشگاهی و خلاء نیروی متخصص در اقتصاد