تاثیر رکورد اقتصادی بر فوتبال
به گزارش یزدرسا به نقل از راه دانا؛ حجتالاسلام علیرضا علیپور رئیس کمیته نظارت و بازرسی صیانت لیگ فوتبال ایران از که با ارتباط تلفنی با رادیو ورزش صحبت میکرد در خصوص بحث قرارداد بازیکنان و مربیان و مبالغ بالایی که در قرارداد آنان نوشته میشود اما معمولا به آنها پرداخت نمیشود، گفت: پیش از این یک بار در قالب سقف قرارداد و یک بار دیگر که مورد تایید همه اهالی فوتبال بود بحث سقف بودجه باشگاهها مطرح شد چراکه باشگاههای ما متاسفانه وضع مالی خوبی ندارند و هر روز در سازمان لیگ شاهد هستیم که بازیکنان و مربیان حتی بنام که حتی سالها در فوتبال کشور زحمت کشیدهاند برای دریافت مطالباتشان مراجعه میکنند چراکه منابع باشگاهها محدود است و باشگاهها بازیکنان و مربیان طلبکار را به سازمان لیگ ارجاع میدهند تا از محل درآمدهایشان تامین اعتبار شود.
وی ادامه داد: این موضوعی است که کنفدراسیون آسیا هم لیگ ما را هم تحت نظر دارد و باید بپذیریم. از طرف دیگر دو سال است که حق پخش تلویزیونی به باشگاهها نرسیده و اسپانسر محیطی سازمان لیگ هم نتوانسته به صورت کامل به تعهداتش عمل کند و به همین دلیل باشگاهها دچار مشکلات مالی هستند. از طرف دیگر باشگاهها طبق رقمی که به سازمان لیگ اعلام میکنند تعیین سقف میشوند و برای آنها رقمی مشخص میشود تا در چارچوب آن بتوانند قرارداد ببندند. این را باید در نظر داشت که سقف بودجه باشگاهها محدود است و باشگاهها تا 60 درصد از بودجه خود را میتوانند صرف خرید بازیکن و مربی کنند و بقیه باید برای موارد پیشبینی نشده در نظر گرفته شود اما میبینیم برخی باشگاهها قراردادهای چندصد میلیونی با مربیان و بازیکنان میبندند و عنوان میشود که قراردادهای اهالی فوتبال میلیاردی است که این مسئله باعث میشود سازمان امور مالیاتی هم زوم بیشتری روی فوتبال داشته باشد.
علیپور درباره حضور تماشاگران در چند هفته اخیر به صورت رایگان و اینکه اسپانسری که هزینه ورود رایگان تماشاگران را پرداخت میکند چرا نامی از آن به میان نمیآید، افزود: باید پذیرفت که عمده تماشاگرانی که به استادیوم میآیند تامین 20 هزار تومان تامین هزینه حضور در استادیوم هم برایشان مشکل است. الان دو هفته است که پرسپولیس و یک هفته استقلال طبقه دوم را توسط اسپانسر خریداری کرده و در اختیار تماشاگرانشان میگذارند و میبینیم که برای تماشای بازی این تیمها 80 هزار نفر به استادیوم میآیند و این در حالی است که پیش از این میگفتند تماشاگران با فوتبال قهر کردهاند. اسپانسر به صورت تهاتری با باشگاهها کار میکنند و در بحث وصول درآمدهای سازمان لیگ هم قراردادهای ما شفاف است. باید پذیرفت که با رکود اقتصادی که جامعه را فرا گرفته حتی کارخانهها و شرکتهایی که اسپانسر محیطی سازمان لیگ هم بودهاند دچار مشکلاتی شدهاند و تاثیر آن هم در فوتبال دیده میشود.
وی در پایان اظهار داشت: یکسری قراردادها میان بازیکنان و مربیان و برخی باشگاهها بسته میشود که مبالغ آن میلیاردی است اما این مبالغ دست بازیکنان و مربی را نمیگیرد و از طرف دیگر مالیات آن را باید بازیکنان و مربیان پرداخت کنند. این مسئله وجهه مربیان و بازیکنان که ارکان اصلی فوتبال هستند را زیر سوال میبرد و ما قصد داریم میان قراردادها و دریافتیها توازن برقرار کنیم تا از شخصیت فوتبال، مربیان و بازیکنان دفاع شود.
انتهای پیام/ص
Related Assets:
- فدراسیون فوتبال میزبانی لیگ فوتبال نونهالان را به یزد واگذار کرد
- فولاد یزد با پنج بازیکن محروم به مصاف نماینده هرمزگان می رود
- ایران - چین؛ سه امتیاز گره خورده به صعود
- اجرایی شدن برجام مشکلات اقتصادی را حل نمیکند/دولت با آمار و ارقام وضعیت اقتصادی را توجیه میکند/شاخص بورس با بسته خروج از رکود کاهش پیدا کرد
- وقتی حق داشتن مسکن به رویا تبدیل می شود!
- لیگ فوتیال شهرستان اشکذر به روایت تصویر
- داوران مصاف فولاد یزد و پیکان تهران مشخص شدند
- اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی روی زمین مانده/ نظام پولی، بانکی و سرمایه گذاری کشور باید در خدمت تولید قرار گیرد
- چه کالاهایی بیشترین سهم قاچاق را به خود اختصاص دادهاند؟ +نمودار
- مخارج دولت روحانی در ۳ سال ۲ برابر شد