تبلیغات زودرس انتخاباتی آقای وزیر و سکوت نمایندگان مجلس
به گزارش یزدرسا، با نزدیک شدن به زمان دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری میزان فعالیت دولتی ها برای بقا نیز به شدت افزایش پیدا کرده است. از ابلاغیه نوزده ماده ای وزیر کشور به معاونین سیاسی استانداری های سراسر کشور و ابلاغ دستورات انتخاباتی که بگذریم؛ شاید محمود واعظی فعال ترین فرد در دولت در زمینه تبلیغات انتخاباتی بوده باشد.
اختلاف درونی؛ خط و نشان علنی
محمود واعظی وزیر ارتباطات دولت که هم زمان معاون سیاسی حزب اعتدال و توسعه ایران است، اخیراً در جمع اعضای حزب اعتدال و توسعه استان کردستان گفته بود: هر کس با هر تفکری در انتخابات 96 کاندیدا شود هدفش تخریب روحانی است! این اظهار نظر عجیب علاوه بر اینکه مدت ها دستمایه شوخی کاربران شبکه های اجتماعی بود، واکنش های بسیاری را در بین سیاسیون داشت. شاید مهم ترین واکنش متعلق به کواکبیان نماینده لیست امید بود که اظهار داشت:««واعظی» بیجا فرمودند کاندیداهای ۹۶ ضد روحانی هستند.» شاید این کش مکش ساده بیانگر این واقعیت باشد که اصلاح طلبان به فکر عبور از روحانی افتاده و واعظی ناخرسند از همین تصمیم اقدام به پیش دستی کرده است.
برگزاری جلسات انتخاباتي دولت در دفتر وزير ارتباطات
کانال «خبر سری» با انتشار مطلبی ابعاد جدیدی از فعالیت های انتخاباتی واعظی را فاش کرد. در بخشی از این مطلب آمده است: اخیراً یک جلسه انتخاباتی با حضور بيش از ٧٠ نفر از نمايندگان ادوار و فعلی مجلس شورای اسلامی و برخي مسئولين دولتي تشكيل شد.در اين جلسه كه رياست آن به عهده شخص وزیر ارتباطات بود، برخی موضوعات انتخاباتي از جمله راه کارهای افزایش راي حسن روحاني نسبت به دوره قبل و همچنين برخي از نقاط ضعف دولت مورد بررسی قرار گرفت.
يكي از مصوبات اين جلسه 2 و نیم ساعته، استفاده از ظرفیت فضاي مجازي و شبکههای اجتماعی بود و بر همین اساس در این جلسه مصوب شد که كانال هاي تلگرامي خاصي در جهت حمایت از دولت ایجاد شود.
در اين جلسات كه از تابستان امسال در دفتر وزير ارتباطات برگزار مي شود افرادی همچون مسعود سلطاني فر، علي جنتي، زهرا ساعي، رمضانعلي سبحاني فر، سيدرمضان شجاعي، سيدامين مرعشي قادر مرزي و...حضور دارند.
واعظی: نمیخواهیم فضای جامعه را در حال حاضر انتخاباتی کنیم!
وزیر روحانی با وجود این کارنامه 24 دی ماه در پاسخ به خبرنگاران گفت: ما نمیخواهیم فضای جامعه را در حال حاضر انتخاباتی کنیم، بنابراین هر گاه کلید آغاز انتخابات زده شد حزب رسما به فعالیتهای انتخاباتی خواهد پرداخت.
واعظی همچنین در پاسخ به این پرسش که فقدان هاشمی رفسنجانی در انتخابات دوباره حسن روحانی تأثیر خواهد داشت؟ گفت: ارتباط آقای هاشمی و آقای روحانی یک ارتباط تاریخی بوده و این بزرگوار قبل و بعد از انقلاب ارتباط بسیار نزدیکی با هم داشتند و طبیعی است مردم از اینکه خط مشی مرحوم آیتالله هاشمی را که همان خط مشی آقای روحانی است ادامه پیدا کند، حمایت کنند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به این پرسش که روحانی با درگذشت هاشمی رفسنجانی برای انتخابات 96 بزرگترین حامی خود را از دست داده است خاطرنشان کرد: آقای هاشمی رفسنجانی مهمتر از اینکه یک شخص بود یک اندیشه است و این اندیشه در بدرقه و تشییع جنازه در سراسر کشور خود را نشان داد و بههرحال مردم این اندیشه را فهمیده و دنبال میکنند؛ بر این اساس آقای روحانی یک دوست صمیمی خود را از دست داده است.
وظیفه نظارتی مجلس چه می شود؟!
با وجود این تحرکات، تبلیغات انتخاباتی پیش از موعد، سفرهای انتخاباتی و سخنرانی های تبلیغی انتظار می رفت نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی حداقل توضیح مختصری از وزیر ارتباطات در این خصوص بخواهند. اما متاسفانه تا کنون عظمی برای بررسی فعالیت های این وزیر پر حاشیه و عضو ارشد حزب اعتدال و توسعه مشاهده نشده است.
Related Assets:
- واکنشفوری وزیرارتباطات به دغدغه رهبری در حوزه فضایمجازی
- قول حمایت واعظی از محکوم سرویس امنیتی روسیه
- احتمال انحلال شورای عالی فناوری اطلاعات
- پاسخ وزیر ارتباطات به کندی اینترنت در کشور
- پست برای نخستین بار سود ده شد/ پیشنهاد برای تولید کابلهای فیبر نوری در کشور
- انتخابات زمینه حضور بیشتر زنان در عرصه سیاسی_اجتماعی را فراهم کرده است
- توئیت های عینکی فعالین سیاسی کشور!
- تصاویر/ بازدید وزیر ارتباطات از ستاد انتخابات شهرستان تفت
- اقتصاد مقاومتی نسخه شفابخش اقتصاد بیمار کشور/سیاستهای دولت در سال 95 سیاستهای درستی بود