تحریم سپاه توسط اروپاییها مبارزه با ایران قوی است
به گزارش خبرنگار یزدرسا، آیت الله سید محمدکاظم مدرسی در خطبه های این هفته نمازجمعه با اشاره به قرار گرفتن مجموعه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از سوی پارلمان اروپا در لیست گروههای تروریستی اظهار داشت: اینها اهدافی دارند که میتوان در برنامه ها و تاکتیکهای دشمن و راهکارها، این اهداف را به وضوح ببینیم و آگاه باشیم و علاوه بر اینکه مقابله می کنیم، آماده باشیم که فقط تدافعی عمل نکنیم و تهاجمی نیز به میدان بیاییم.
وی با اشاره به اینکه یکی از اهداف آنها، ایجاد فضای دو قطبی در سطوح مسئولان سیاسی کشور است، افزود: از دیگر اهداف آنها تشدید فشارهای معیشتی و تحت تاثیر قرار دادن جامعه ما با دوگانه سپاه و معیشت است و هدف دیگر آنها هم افزایی و هم راستایی 100 درصدی با صهیونیست ها و اروپایی ها برای فشار حداکثری است.
مدرسی ادامه داد: حقیقت این است که مهمترین دلیل آنها مبارزه با ایران قوی است که قسمتی از جنگ ترکیبی به حساب می آید.
امام جمعه بخش مرکزی یزد تاکید کرد: حمایت ما از سپاه، حمایت بسیار قطعی است و محکومیت پارلمان اروپا نیز بسیار شدید است و برای حمایت از سپاه باید پایگاهها را پیش از پیش تقویت کنیم و عزیزان سپاه و فعالیت های آنها را مورد تکریم قرار دهیم.
وی بیان کرد: اروپاییهایی که در قالب و نقش پلیس بد دارند با کمک آمریکایی ها همکاری میکنند، نقشه درستی می کشند اما محاسبات آنها غلط است و می خواهند همچنان بازار ارز و طلا را ملتهب نگه دارند و ملت را ملتهب ببینند در حالیکه ملت هوشیار و بصیر ما این چنین نخواهند بود و روشن، بانشاط و استوار در حال ادامه مسیر هستند.
مدرسی تاکید کرد: بر این باوریم که این سیاست از دور خارح شده اروپایی ها، یک سیاست شکست خورده است.
امام جمعه بخش مرکزی یزد ادامه داد: در بخش مرکزی باید در زمینه مدیریت مصرف گاز به ویژه مصارف گلخانهای اصلاح و تغییر مشعل ها در دستور کار قرار گیرد تا مصرف کم و کاهش یابد.
وی افزود: دولت نیز باید در این زمینهها برنامه ریزی کند و کاشت و برداشت در فصل زمستان که مصرف گاز زیادتر است را به سایر فصول انتقال دهد.
مدرسی در مورد قیمت گوشت نیز عنوان کرد: قیمت گوشت و شرایط عرضه آن دارای اهمیت است چراکه هم تولیدکنندگان و هم مصرف کننده هر دو نگران هستند و حدود 120 هزارتومان در هفته اخیر در استان یزد به قیمت گوشت اضافه شده و عمده مشکل هم تامین خوراک دام است که سخت و گران به دست تولیدکننده می رسد و حدود 70 درصد آن از خارج کشور وارد می شود و این وابستگی را ایجاد کرده است.
وی ادامه داد: حذف ارز 4200 تومانی باعث شده خوراک دام از 3500 تومان به 14 هزار تومان افزایش پیدا کند، افزایش قیمت انرژی و افزایش دستمزد حدود 57 درصد رشد داشته که یکی دیگر از عوامل است، صادرات و قاچاق دام عامل دیگر افزایش قیمت گوشت است و از طرفی اتحادیه ها مرتب القا کردند که مازاد تولید داریم و درخواست صادرات داشتند و به هر حال این شرایط به وجود آمده است.
وی تاکید کرد: یکی از نکاتی که دولت باید توجه داشته باشد، حذف دلالان است و حمایت از عرضه نهاده های دامی با قیمت مناسب که این عامل موثر است و جلوگیری از قاچاق و صادرات بی رویه نیز ضرورت دارد.
انتهای پیام/