تحصیل 3هزار بانوی طلبه در استان یزد/ حوزه های علمیه خواهران در ۳۵ سال بعد ازانقلاب واقعا عقب است
به گزارش یزدرسا به نقل از یزدبانو، مدیر حوزه های علمیه خواهران استان یزد در مراسم تودیع خود و معارفه مدیر جدید حوزه های علمیه خواهران که با حضور جمعی از مسؤولان حوزوی استانی و کشوری برگزار شد با تبریک میلاد حضرت ولیعصر(عج) به جایگاه درونی و بیرونی حوزه های علمیه خواهران اشاره کرد و اظهار داشت: مدیریت حوزه های علمیه خواهران که در سال ۸۹ در استان از نظر حمایت مسؤولین در کمال غربت افتتاح و با احداقل امکانات افتتاح شد.
حجت الاسلام والمسلمین محمدی تصریح کرد: به لطف پروردگار امروز وضعیت ما به گونه ای است که دو برابر آن زمان رشد داشته ایم و تعداد طلاب خواهر هم اکنون به ۳۰۰۰ نفر در تمام شهرستانها می رسد.
*حوزه های علمیه خواهران یزد در رمینه اساتید زن خودکفا شده اند
وی افزود: در شهرستان یزد شش حوزه فعال افتتاح شده است و قرار است به این تعداد اضافه شود و تعداد اساتید نیز افزایش یافته است به طوری که در سطح دو (کارشناسی) از نظر حضور اساتید زن خودکفا شده ایم و جذب و گزینش در خود استان انجام می شود و یکی از اساتید ارزیاب بدون اغماض به کار ارزیابی اساتید می پردازد و باید اساتید قوی شوند تا طلاب قوی پرورش یابند و ارزیابی ها باید قوی و بدون ملاحظه باشد.
وی گفت: در درون حوزه هم کار "کمّی" و هم "کیفی" انجام شده و مشکلات در جلسات هیئت امنا از جانب مدیریت پیگیری و حل می شده و کارها در مسیر عادی خودش قرار گرفته و با کمک های خیرین و با حداقل امکانات و با نهایت صرفه جویی مسیر پیشرفت طی شده است.
مدیر حوزه های علمیه خواهران استان یزد در بخش دیگری از سخنانش از جذب بانوان فارغ التحصیل در دانشگاهها، آموزش و پرورش، سپاه و بسیج، و بهزیستی با امضای تفاهم نامه بین حوزه های علمیه و این سازمانها خبر داد .
حجت الاسلام والمسلمین ناصری به برنامه ریزی تفریحی برای اوقات فراغت بانوان طلبه اشاره کرد و گفت: اردوهای کم هزینه همراه با نشست های بصیرت افزایی برای بانوان طلبه برگزار شده است زیرا حوزه نباید خاموش و ساکت باشد.
*علم، تقوا و بصیرت از خصوصیات طلاب/ ماهی دو بار نشست بصیرت افزایی برگزار شود
وی وظایف طلاب را شامل:فراگیری علم، رعایت تقوا و اخلاق و سوم بصیرت و سیاست برشمرد و توصیه کرد: طلاب به گونه ای برنامه ریزی کنند که ماهی دو بار جلسات بصیرت افزایی برگزار کنند.
این مدیر پرتلاش حوزه های علمیه خواهران با ابراز این مطلب که کسی نمی تواند از دور مشکلات حوزه را درک کند اظهار داشت: هم اکنون ۱۰ پروژه در حال ساخت داریم که از شروع تا پایان کار نیازمند لطافت ها و ظرافت های خاصی است تا به پایان برسد.
*حوزه های علمیه خواهران در ۳۵ سال واقعا عقب است
حجت الاسلام والمسلمین محمدی اذعان کرد: در بعضی موارد ساختمان حوزه به اتمام رسیده است ولی به خاطر نداشتن هیأت امنا قادر به بهره برداری از آن نیستیم و گاهی در ارتباط با افراد تنگ نظر که خدمات را نادیده می گیرند بر مشکلا افزوده می شود.
وی با بیان این مطلب که در طول چهار سال گذشته سنگلاخ ها را پشت سر گذاشته ایم افزود: حوزه های علمیه در ۳۵ سال بعد از انقلاب واقعا عقب است ولی به حوزه خواهران که پدیده نوظهور بعد از انقلاب و از دستاوردهای انقلاب اسلامی است رسیدگی نشده است.
وی با فروتنی نسبت به عملکرد خود اذعان کرد: نمره این چهار سال مدیریت مجموعه حوزه های خواهران را ۱۶ از ۲۰ امتیاز می دهیم و گرچه نمره بنده زیر ۱۰ است ولی معاونت های پزوهشی، فرهنگی و… خدمات بسیار شایانی را انجام داده اند.
Related Assets:
- حوزویان باید الگوی دیگر اقشار جامعه باشند
- مراسم آغاز سال تحصیلی حوزه های علمیه خواهران استان یزد به روایت تصویر
- 1800نفر از بانوان یزدی در حوزه های علمیه استان ثبت نام کرده اند
- طلاب و روحانيون مرزبانان فكر و عقيده مردم هستند
- ایجاد 2رشته تاریخ وکلام درحوزه های خواهران یزد/ خانواده حوزه علمیه خواهران استان یزد 3هزارنفری می شود