ID : 34327383
امام جمعه بخش مرکزی یزد:

تحصیل هزار و 400 طلبه مرد در حوزه‌های علمیه استان یزد


امام جمعه بخش مرکزی یزد گفت: تقریبا هزار 400 طلبه محصل مرد در حوزه های علمیه یزد دارای پرونده فعال هستند.

به گزارش یزدرسا، آیت الله سید محمد کاظم مدرسی در یازدهمین همایش تجلیل از برگزیدگان یزدی حوزه‌های علمیه سراسر کشور گفت: در استان یزد حدود شش هزار نفر در مرکز خدمات حوزه های علمیه یزد دارای پرونده فعال و غیر فعال هستند اما حدود چهار هزار نفر دارای پرونده فعال هستند و از این تعداد تقریبا هزار  400 طلبه محصل مرد  دارای پرونده فعال هستند.

امام جمعه بخش مرکزی یزد اظهار داشت: 12 مدرسه علمیه در سراسر استان یزد وجود دارد و در سال جاری نیز دو مدرسه علمیه دیگر به مدارس استان اضافه خواهد شد.

مدرسی با بیان این که در حوزه های علمیه استان چهار رشته تخصصی وجود دارد افزود: رشته های مهدویت، تفسیر، امامت و حقوق از رشته های تخصصی هستند که بیش از 200 طلبه در این رشته ها مشغول به تحصیل هستند.

وی با اشاره به استقبال خوب طلاب از این همایش اظهار داشت: با توجه به فراخوانی که به طلاب و اساتید حوزوی یزدی داده شد بیش از دویست نفر که شرایط لازم را دارا بودند برای شرکت در این همایش ثبت نام کردند که از این تعداد 118 نفر ممتاز شناخته شدند.

مدرسی اظهار داشت: برخلاف این تصور که تاهل موجب افت تحصیلی می شود اما با توجه به آمارها، 60 نفر از  ممتازین در دروس عمومی بودند که 40 نفر از آن ها متاهل بودند.

عضو شورای حوزه علمیه یزد  با بیان این که  بخش هنری هم به همایش امسال اضافه شده است ادامه داد: در همایش امسال  طلابی که در کنار تحصیل در حوزه های مختلف هنری از قبیل شعر، گرافیک، کارگردانی و... نیز صاحب اثر بوده و ممتاز شناخته شده اند نیز تجلیل خواهند شد.

مدرسی با اشاره به نقش مهم حوزه های علمیه گفت: حوزه های علمیه در طول تاریخ تنها نهادی بوده که مسئولیت تبیین، ترویج، تبلیغ و دفاع از دین را به خوبی انجام داده است و در دوران غیبت کبری نیز این رسالت وظیفه روحانیت است  روحانیتی که ریشه در قران و روایات دارد. 

وی ادامه داد: روحانیت دارای ویژگی های خاص از قبیل نفوذ ناپذیری، استقلال، احساس مسئولیت، شجاعت، ایستادگی در برابر باطل، مردمی بودن ، تشخیص به موقع و ... است روحانیت توانایی تربیت افرادی را دارد که  بدون هیچ چشم داشتی از جان خود برای دفاع از اسلام و قران می گذرند.

مدرسی با اشاره به نقش تاثیر گذار روحانیت در تربیت افراد بویژه شهدا و خانواده های شهدا گفت: افرادی که خواسته و ناخواسته تیشه به ریشه روحانیت می زنند تبیین کنند گه چه نهاد دیگری را می توانند جایگزین روحانیت کنند که چنین قدرت و هنری داشته باشد که چنین افراد و خانواده هایی را تربیت کند.

انتهای پیام/ق 




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.