ID : 17917032
بررسی یک معضل؛

تربیت نادرست؛ عامل افزایش طلاق در جامعه/ راهکار‌هایی برای کاهش طلاق


زوج‌هایی هستند که به هر دلیلی در گرداب طلاق گرفتار می‌شوند و دنیای رمزآلود و البته خطرناک تجرد را به کانون گرم خانواده ترجیح می دهند. اما به راستی چرا؟

به گزارش یزدرسا به نقل از یزدبانو؛ زینب حاج حیدری استاد حوزه علمیه با اشاره به پیامد‌های زیانبار ومنفی طلاق در خانواده و اجتماع اذعان کرد: تربیت نادرست فرزند از جمله عوامل طلاق است و در صورتی که فرزندان در ابتدا به صورت سالم تربیت شوند، این پدیده از جامعه رخت خواهد بست.

وی دلسوزی‌های نابه جا یا تحقیرکردن‌های مداوم، شکاک بودن، عدم اعتماد به فرزند وسرزنش کردن‌های مداوم توسط والدین را از جمله رفتارهای نادرست عنوان کرد و افزود: با بروز این رفتارها از سوی والدین، فرزندان صدمه‌های روحی و روانی جبران ناپذیری می‌بينند.
 
این استاد حوزه علمیه با اشاره به اینکه تربیت ناسالم باعث تضعیف روحیه نسل امروز شده است تصریح کرد: در این نوع تربیت پدر ومادر به خاطر نداشتن آگاهی کافی و با استفاده از ایده‌های نادرست خود باعث تخریب آینده فرزندان خود می‌شوند.
 

حاج حیدری ادامه داد: در پی تربیت نادرست فرد دیواره اعتقادی قوی ندارد و با این منوال از بی‌آبرویی و طلاق ترسی نخواهد داشت.

وی با بیان اینکه تربیت الگوگرفته از شبکه های ماهواره با زیان‌های جبران‌ناپذیری همراه است، خاطرنشان کرد: دراثر از بین رفتن غیرت وتعصب، بدحجابی وبی‌عفتی افزایش یافته و بواسطه آن تعرض مردان وزنان به حریم خانواده‌ی دیگران و در نهایت ازهم گسیختگی خانواده‌ها فراهم خواهد شد.

این استاد برجسته حوزه علمیه ارتباط صمیمانه با خداوند متعال، انتخاب سالم، صالح وعاقلانه همسر، داشتن مهارت‌های رفتاری را از جمله مهم‌ترین عوامل مؤثر در دوام زندگی برشمرد و ابراز امیدواری کرد: در آینده‌ی نه چندان دور‌میزان آمار طلاق در جامعه کاهش می‌ یابد.

وی با معرفی راهکارهایی از جمله برگزاری کلاس‌های آموزشی با رویکرد دینی، مدیریت وانتقاد از برنامه‌های سیما درصورت نادیده گرفتن احکام رفتار اسلامی، برخورد جدی با بدحجابی مخصوصا در محیط‌های کاری را ازجمله راه‌های کاهش طلاق در جامعه عنوان کرد.

انتهای پیام/د




summary-address :
Your Rating
Average (1 Vote)
The average rating is 1.0 stars out of 5.