تقلب در ساخت ظروف آلیاژ روی، سلامت مردم را تهدید میکند
به گزارش یزدرسا به نقل ایرنا، کارشناس و بازرس کنترل کیفی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: در سالهای اخیر در سایه نبود نظارت، تولیدکنندگان به جای فلز روی در ساخت ظروف آلیاژ روی از ترکیب آلومینیوم و روی که ارزانتر و در دسترستر است، استفاده میکنند که این مسئله سلامت شهروندان را تهدید می کند.
حسین زارع بیدکی افزود: با توجه به سرطانزا بودن آلومینیوم و استفاده از آلیاژ آن با روی، اغلب ظروفی که امروزه با نام ظرف روی و بصورت گسترده در بازار عرضه می شوند به عاملی سرطانزا تبدیل شده است.
وی اضافه کرد: آلومینیوم آزاد شده از این ظروف بسیار خطرناک بوده و برای مغز و کبد مضر است.
کارشناس و بازرس کنترل کیفی مواد غذایی دانشگاه پزشکی یزد تصریح کرد: با توجه به انحلال میکروسکوپی ذرات آلومینیوم استفاده شده در ظروف در غذا، عوارض استفاده از این ظروف هرگز به قیمت پایین آن نمیارزد و بدون تردید در دراز مدت مشکلاتی را برای استفاده کنندگان در پی خواهد داشت.
زارع بیدکی اظهار داشت: لازم است ارگان های نظارتی بخصوص سازمان غذا و دارو به استناد ماده ۱۲ قانون مواد خوردنی آشامیدنی و ارایشی- بهداشتی و همچنین اداره استاندارد، مانع استفاده از آلومینیوم در تهیه ظروف غذا شوند.
انتهای پیام/خ
Related Assets:
- تقلب درانتخابات؛رمز فتنه/سران فتنه همچنان بر رفتارهای اشتباه خود اصرار دارند
- مدعیان تقلب پیش از انتخابات خود را برنده می دانستند/مردم مواظب حضور افراد نفوذی دشمن باشند
- تعدادی از مدیران ارشد آموزش و پرورش به دلیل تخلفات انتخاباتی احضار و بازداشت شدند
- انتقاد گسترده نمایندگان مجلس به تقلب CFT
- آیا مردم آمریکا حرف رسانهها درباره برنده انتخابات را پذیرفتهاند؟+فیلم