ID : 21501709
مخترع جوان یزدی:

تنها بسیج سازندگی دستمان را گرفت/تولید ماشین آلات نساجی در داخل کشور با 25 درصد صرفه جویی در هزینه ها


مخترع جوان يزدي گفت: در اوج نا اميدي و در زماني كه كسي پشتيبانمان نبود به سمت بسيج سازندگي رفتم كه در آنجا با اعطاي وام و نيز ارائه مشاوره، موثر ترين دست ياري به سمت ما دراز شد.

به گزارش خبرنگار یزد رسا، جوان مخترع یزدی و فعال در زمینه طراحی و ساخت دستگاه های تکمیل نساجی گفت: واردات دستگاه های نساجی از کشور هایی چون ایتالیا، ترکیه و چین هواره بار سنگینی بر دوش تولیدکنندگان داخلی بوده است، به همین دلیل 8 سال پیش با یک شرکت نساجی داخلی قرار داد بستم و برای یک دوره آموزش ده روزه ساخت و طراحی دستگاه های نساجی به آلمان اعزام شدم.

محمد حسین پاپوش اظهار داشت: بعد از پایان دوره آموزش به یزد برگشته و کار خود را به همراه برادرم در زمینه طراحی و مونتاژ آغاز کرده و بعد از مدتی توانستیم این صنعت را بومی سازی نموده و بدون نیاز به شرکت های خارجی طراحی مورد نیاز را به بهترین نحو انجام دهیم.

وی در توصیح اقدامات خود افزود: ما برای حفظ سرمایه ها، به کارگیری نیرو های متخصص، سرعت بخشی به کار تولید و نیز ارائه محصول با بالاترین کیفیت، بعد از طراحی قطعات مورد نیاز، آن ها را به تراشکاران خبره می سپاریم و مرحله بعدی، یعنی مونتاژ را خود انجام می دهیم.

این جوان موفق در عرصه اقتصاد مقاومتی ادامه داد: امروز به یاری خداوند کار تولید را به مرحله ای رسانده ایم که دستگاه های طراحی و تولید شده در داخل کشور علاوه بر برابری کیفیتی با دستگاه های ایتالیایی، با 25 درصد قیمت نسبت به ارزان ترین دستگاه های مشابه خارجی قابل تهیه هستند.

وی تصریح کرد: امروز کشور نیازمند تولیداتی است که علاوه بر پیشبرد صنعت کشور بویژه صنعت مادر و ریشه ای نساجی، بتواند دست کشورها و دلالان خارجی را از بازارهای حیاتی کشور کوتاه کرده، مانع خروج ارز شده و حذب سرمایه های خارجی را در پی داشته باشد.

این جوان یزدی با اشاره به اهمیت اشتغالزایی در عرصه کنونی کشور گفت: بحمد الله توانسته ایم برای دو نفر به صورت مستقیم و 5 نفر به صورت غیر مستقیم اشتغالزایی داشته باشیم.

 

فقط بسیج سازندگی دستمان را گرفت

پاپوش در ادامه از ناملایمات عرصه فعالیت خود و مسئولانی که چشم حمایت از دستاورد های وی و پیشرفت صنعت کشور برداشته بودند گفت و افزود: در تمام دوران فعالیتم به هر نهاد و سازمانی برای جذب حمایت و پشتیبانی مالی مراجعه کردم  جوابی نشنیدم، حتی طرح خود را بارها به بانک ها معرفی کردم ولی هیچ کدام حتی حاضر به پرداخت وام کم بهره هم نشدند.

این مخترع یزدی اظهار داشت: در اوج نا امیدی و در زمانی که کسی پشتیبانمان نبود به سمت بسیج سازندگی رفتم که در آنجا با اعطای وام و نیز ارائه مشاوره، موثر ترین دست یاری به سمت ما دراز شد و فعالیت ها هرچند به صورت نا تمام و با سرعت اندک در مسیر حرکت قرار گرفت.

وی افززود: هرچند بسیج سازندگی از ما حمایت کرد ولی کار با اعتبارات اندک به سرمقصد نمی رسد و این موانع بزرگ نیازمند حمایت های جدی تری هستند؛ امروز مسکلاتی چون نبود کارگاه مناسب، عدم توجه مسئولان، کاهش شدید نقدینگی و قیمت بالای اجاره بها کار تولید را در تنگنا قرار داده است.

 

سرمایه، تلاش و مشاوره با متخصصان، سه رکن اصلی عرصه تولید

محمد حسین پاپوش خطاب به کسانی که قصد ورود به عرصه تولید دستگاه های بافندگی را دارند گفت: هزینه های ورود به این عرصه بالا بوده و در خوشبینانه ترین حالت به 200 میلیون تومان سرمایه اولیه نیازاست؛ علاوه بر آن کسانی که به این عرصه پا می گذارند باید واژه توانستن را در ذهن و فکر خود نهادینه کنند.

پاپوش ادامه داد: استفاده از تجربیات و نیز تخصص صاحب نظران، دیگر رکن اساسی این عرصه است؛ باید توجه داشته باشیم که همواره و در هر مرحله از کار از مشاوره با اهل فن غافل نشویم، تا در مسیر حرکت خود متوقف نشده و اشتباهات گذشتگان را تکرار نکنیم.

وی در آخر افزود: شکی نیست که با تلاش و پشتکار می توان غیر ممکن ها را به ممکن تبدیل کرد؛ اگر جوان یزدی تلاش کند و از ناملایمات نهراسد، خیلی زود شرکت های خارجی دیگر جایی در کشور نخواهند داشت و بازار داخلی و بعد از آن بازارهای خارجی را محصولات ایران اسلامی اشغال خواهند کرد.

انتهای پیام/




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.