توسعه پایدار؛ راهکار مناسب برای اشتغالزایی در خاتم
به گزارش یزد رسا، کارشناس اقتصادی اظهار داشت: یکی از شاخص های عدم توسعه پایدار،غیر صنعتی بودن و عدم تحقق صنعت در این شهرستان و همچنین نبود صنایع تبدیلی و بنگاه های زوده بازده و صنایع کوچک روستایی است.
غلامرضا محمودی گفت: اگر قرار باشد قفل اشتغالزایی در خاتم باز شود و رشد اقتصادی اتفاق بیفتد، راه حل آن از رونق صنایع کوچک و متوسط میگذرد، زیرا میزان اشتغال در صنایع کوچک و متوسط بسیار بیشتر از صنایع بزرگ است.
وی افزود: ایجاد ظرفیتهای تولید و اشتغال زایی، زمینه ساز تحقق اقتصاد مقاومتی است و در این مسیر مشارکت بخش خصوصی و دولتی میتواند کارساز باشد.
محمودی خاطر نشان کرد: رویکرد اصلی اقتصاد مقاومتی تکیه بر توانایی داخلی در رفع مشکلات صنعت داخلی و باز شدن فضای اقتصاد داخلی است.
کارشناس اقتصادی گفت: رفع بیکاری از راه تولید ملی و تقویت از تولیدات داخلی صورت می گیرد، حمایت از بخش کشاورزی و ارتقای سطح تولید در بخش کشاورزی، نسخه ای شفابخش برای تقویت اقتصاد ملی و رفع برخی از مشکلات اقتصادی باشد.
وی اظهار داشت: راهکار اصلی اشتغالزایی در شهرستان خاتم با توجه به ظرفیت های موجود در این منطقه وجود طرحهایی مانند ایجاد و راهاندازی مشاغل خرد و کوچک است که دولت با حمایت کارآفرینان در راستای رفع بیکاری قدم های مثبتی بردارد.
محمودی در ادامه افزود: نقدینگی شرط نخست احداث واحد تولیدی، ایجاد اشتغال، ایجاد ارزشافزوده و رونق بخشیدن به اقتصاد است.
وی گفت: اگر بتوانیم در زمینه تامین تقدینگی صنایع مورد نیاز به شاخص های خوب دست پیدا کنیم میتوانیم به آینده شغلی شهرستان امیدوار بود.
کارشناس اقتصادی در پایان خاطر نشان کرد: شهرستان خاتم با دارا بودن شرایط ویژه ای همچون نیروی کار جوان، منابع خدادای و طبیعی مناسب و نیز امکانات کشاورزی می تواند از این جهت مورد توجه قرار گیرد و دولت باید تلاش کند با دادن تسهیلات کم بهره و ارزان قیمت از جوانان جویای کار حمایت کند تا با استفاده از تکنولوژی روز دنیا در کشاورزی و سایر بخش ها شاهد از بین رفتن بیکاری در این شهرستان و نیز بالا رفتن تولید و اشتغال پایدار باشیم
طنین خاتم
انتهای پیام//ف.ک