توسعه«صنایع تبديلي تكميلي كشاورزي»گامی برای کاهش بیکاری روستاهای استان/پوسیدن محصولات؛ زیان جبرانناپذیر کشاورزان یزدی
به گزارش یزد رسا به نقل از آوایاقتصاد، مدير صنايع كشاورزي سازمان جهاد کشاورزی استان يزد گفت: توسعه پایدار بخش کشاورزی و دستیابی به امنیت غذایی را می توان از نقش های اصلی صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی قلمداد نمود.
عليرضا طاقه باف افزایش ارزش افزوده و بهره وری در بخش کشاورزی و تاثیر فراوان در افزایش صادرات غیرنفتی را از مزایای مهم صنایع تبدیلی و تکمیلی دانست و افزود اشتغال مولّد و پایدار در بخش کشاورزی با افزایش واحدهای صنایع تبدیلی و تکمیلی در سال همدلی و همزبانی دولت و ملت قابلیت اجرایی شدن خواهد داشت.
مدير صنايع كشاورزي سازمان جهاد کشاورزی استان يزد صنایع تبدیلی را در کاهش ضایعات کشاورزی تاثیرگذار دانست و یادآور شد: کاهش ضایعات انواع محصولات زراعی، باغی، دامی و شیلاتی با صنایع تبدیلی و تکمیلی امکانپذیر است.
طاقه باف با اشاره به مزایای افزایش واحدهای صنایع تبدیلی تاکید کرد: صنایع تبدیلی و تکمیلی و اقدامات پس از تولید محصولات کشاورزی به عنوان حلقه های نهایی در تکمیل زنجیره تولید محصولات و فرآورده های سالم کشاورزی نقش حیاتی و اساسی ایفا می كند.
وی گفت: صنایع تبدیلی به عنوان حلقه واسطه اقتصادی مبتنی بر کشاورزی و اقتصاد مُدرن و صنعتی، دارای نقش و جایگاه مهمی در افزایش کیفی محصولات کشاورزی و میزان ارزآوری از طریق صادرات و بهبود شرایط درآمدی تولیدکنندگان و حذف واسطهها دارد.
عليرضا طاقه باف افزود: صنایع تبدیلی و تکمیلی باعث افزایش بهره وری تولید شده و درآمد خانوارهای روستایی را ارتقاء می دهد و همچنین زمینه ساز اشتغال نوین در مناطق روستایی می شود. وی با اشاره به ارزش افزوده حاصل از تولیدات صنایع تبدیلی تصریح کرد: توجّه به اینکه بخشی از تولیدات و محصولات کشاورزی بر اثر عوامل گوناگون فیزیکی، شیمیایی در مراحل کاشت، داشت و برداشت و همچنین پس از برداشت ضایع شده و از بین می رود می توان با برنامه ریزی صحیح برای توسعه و حمایت از صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی، مقادیر انبوهی از این محصولات را در مراحل مختلف که زیان جبران ناپذیری به کشاورزان و اقتصاد کشور وارد می کند را به ارزش افزوده تبدیل کرد.
مدیر صنايع كشاورزي استان تاکید کرد: این صنایع از میزان بی کاری های دایمی و فصلی در مناطق روستایی می کاهد و زمینه مناسبی برای توسعه مناطق روستایی را فراهم می آورد و به افزایش تولیدات روستایی و ایجاد فرصت های شغلی منجر خواهد شد.
انتهای پیام/س*
Related Assets:
- تجهیز 16 خانه بومگردی در مناطق روستایی استان یزد
- خروج از رکود و رونق اقتصاد؛ادعایی که حتی آمار و ارقام هم آن را تایید نمی کند+نمودار/صعود نیم میلیونی بیکاران در سال 94
- جرائم دیرکرد وامهای کشاورزان اشکذری بخشیده می شود
- پدری دولت روحانی برای کارگران چینی!/ داستان ادامه دار فراموشی شعارهای انتخاباتی حسن روحانی
- خشکسالیها کشاورزی یزد را برباد میدهد/ آب حرف اول و آخر