تولید انگور در مروست 30 درصد کاهش یافت
کرامت تیموری در گفتگو با یزدرسا، با اشاره به سطح زیر کشت انگور در بخش مروست، اظهار داشت: هزار هکتار از باغات مروست به کشت انگور اختصاص دارد و بهنوعی قطب انگور استان به شمار میآید.
وی از کاهش 30 درصدی تولید انگور در این منطقه نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: خشکسالی، سرمازدگی بهاره و طوفان از مهمترین علل کاهش عملکرد انگور بوده است.
رئیس اداره جهاد کشاورزی بخش مروست تأکید کرد: با توجه به اینکه انگور یکی از محصولات کم آبخواه هست در نظر داریم با افزایش سطح زیر کشت، باغات را به سامانههای نوین آبیاری مجهز کنیم.
تیموری خلیلی، عسکری و ریشبابا را از مهمترین ارقام انگور در این منطقه برشمرد و گفت: انگور مروست به کشورهای آسیایی و اروپایی صادر میشود.
این مسئول خاطرنشان کرد: انگور تولیدی در سال جاری حدود پنجاهدرصد فراوری میشود و به کشورهای حوزه خلیج همیشه فارس و کشورهای حوزه شمالی کشور ازجمله روسیه و حتی به کشورهای اروپایی صادر میشود.
وی افزود: با توجه به پیش رس بودن انگور مروست، این محصول به اکثر میادین میوه و ترهبار جهت تازه خوری عرضه میشود؛ اما بهترین بازارهای مصرف استانهای تهران یزد کرمان و هرمزگان است.
رئیس اداره جهاد کشاورزی بخش مروست وجود صنایع تبدیلی در این محصول را مهم تلقی کرد و اظهار داشت: صنایع تبدیلی در کنار مزارع، مثل یک بال کمکی برای رشد و ترقی کشاورزی محسوب میشود زیرا محصولات کشاورزان زحمتکش که دسترنجشان حاصل یکفصل زراعی با کلی زحمت است بهصورت خام و فله وارد بازار نشود.
تیموری در پایان اظهار داشت: البته این امر بهطورجدی موردتوجه و حمایت کلیه مسئولین جهاد کشاورزی قرار دارد و امیدواریم با عنایت به تسهیلات بسیار خوب اقتصاد پایدار روستایی، گامهای ارزندهای جهت هرچه بهتر شکوفا شدن این صنایع در منطقه مروست برداریم.
انتهای پیام/آ
Related Assets:
- کاهش ۳۵ درصدی محصول انگور در مروست
- اعتماد به آمریکا تصوری باطل است
- توزیع میوه شب عید تا سوم فروردینماه ادامه دارد
- نگاه مسئولان استان سمت خاتم نیست/پروژه های نیمه تمام هرات همچنان معطل بودجه
- جذب 70 درصدی دانشجویان فنی در بازار کار
- معامله قرن هرگز محقق نخواهد شد/سرنوشت فلسطین به دست فلسطینیان رقم خواهد خورد