ID : 4304387
معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت خبر داد

تولید بیش از 4 هزار خودرو در روز


معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: در حال حاضر روزانه 2 هزار و 300 خودرو در شرکت ایران خودرو و 2 هزار خودرو در شرکت سایپا تولید می‌شود.

به گزارش یزد رسا، محسن صالحی‌نیا عصر چهارشنبه در ستاد تسهیل امور واحدهای تولیدی و شهرک‌های صنعتی استان همدان در تویسرکان، با تأکید بر این که تولید خودرو افزایش پیدا کرده است، اظهار کرد: طی دو ماه نخست سال جاری به دلیل افزایش تولید خودرو در کشور، شکایت از قطعه‌سازان خودرو به صفر رسیده است.

وی با تأکید بر اینکه در هر بخشی که تولید افزایش یابد مشکلات حل خواهد شد، افزود: وزیر صنعت، معدن و تجارت شخصاً تولید روزانه خودرو در کشور را کنترل می‌کند تا شرایط مطلوب به وجود آید.

معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت خاطرنشان کرد: صنایع خودروسازی، فولاد و پتروشیمی موتور محرکه اقتصاد کشور است که با راه‌اندازی آن‌ها، رونق به منصه ظهور خواهد رسید.

وی درباره تأمین سرمایه در گردش توسط صندوق توسعه ملی گفت: منابع ارزی و ریالی صندوق توسعه ملی قرار نیست تا سرمایه در گردش مورد نیاز کل کشور را تأمین کند، بلکه برای یاری رساندن به بانک‌ها در این حوزه ورود پیدا کرده است.

صالحی‌نیا با اشاره به حضور رئیس جمهور در شورای معاونان وزارت صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: به گفته رئیس جمهوری بخش عمده رونق که در دستور کار دولت تدبیر و امید قرار گرفته، بر عهده وزارت صنعت، معدن و تجارت است.

وی افزود: معاون وزارتخانه به رئیس جمهور قول داده تا پیشنهادات خود را در حوزه‌های مختلف به وی ارائه و رئیس جمهور نیز این پیشنهادات را در هیئت دولت تصویب کند.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: معاونت امور صنایع وزراتخانه نیز به تازگی یک پیشنهاد 22 ردیفی ارائه کرده که ماده 16 قانون بودجه برای تعیین تکلیف بدهی‌های معوقه واحدهای تعطیل در سال‌های قبل را به نوعی در بر گرفته است.

وی با تأکید بر این که با تمام ظرفیت در خدمت کارآفرینان هستیم، تصریح کرد: به دنبال اتخاذ تصمیمات مطلوب برای کمک به حل مشکلات واحدهای تولیدی تویسرکان هستیم و تا عملی شدن این مصوبات پیگیری‌های لازم به عمل خواهد آمد.

صالحی افزود: تکمیل طرح‌های صنعتی با پیشرفت فیزیکی بالای 80 درصد از اولویت‌های دولت است، اما این نکته به معنی در نظر نگرفتن اولویت‌های منطقه‌ای و یا محلی برای سرمایه گذاری نیست.

وی خاطرنشان کرد: در سامانه اینترنتی وزارتخانه اولویت‌های سرمایه‌گذاری تمامی مناطق کشور با تفکیک استانی و شهرستانی تعریف شده که البته مطلق نیست.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت سرمایه‌گذاری زنجیره تولید فولاد از سنگ آهن تا محصولات فولادی را نمونه‌ای از این اولویت‌ها ذکر کرد.

وی گفت: اولویت‌ها و ظرفیت‌های منطقه‌ای همواره برای سرمایه‌گذاری مدنظر قرار گرفته است.

منبع: فارس




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.