ID : 36743093
معاون حقوقی و امور مجلس بانک مرکزی در یزد:

ثبات ارزی کنونی نتیجه همکاری صادرکنندگان است


معاون حقوقی و امور مجلس بانک مرکزی گفت: اخیرا ثبات ارزی ایجاد شده که این میزان ثبات ارزی به همان میزان کمک فعالان اقتصادی و صادرکنندگان به بانک مرکزی بوده است.

به گزارش یزدرسا، سید امیر حسین طیبی فرد  ظهر امروز در نشست مجمع نمایندگان استان یزد که با حضور مسئولان ارشد بانک مرکزی و به منظور  بررسی مشکلات و موانع ارزی تولیدکنندگان این استان تشکیل شد گفت: فعالین اقتصادی که سربازان و فرماندهان جنگ اقتصادی هستند و به بانک مرکزی کمک می‌کنند به این شرایط جنگ اقتصادی و تحریم‌هایی که وجو دارد واقف هستند و این انتظار که بار سنگین مشکلات ارزی را بانک مرکزی به تنهایی به دوش بکشد درست نیست.

وی با اشاره به درد و دل صنعتگران و تولیدکنندگان که نباید به آنها به چشم متهم نگاه شود، ادامه داد: مسئولان بانک مرکزی نیز متقابلا این درخواست دارند که به چشم متهم به آنها نگاه نشود و درواقع بانک مرکزی سیاستگذار است ولی عملا به خاطر شرایط اقتصادی و سیاسی کشور درگیر کار اجرایی شده است و پاسخگویی تلفنی به مشکلات تولیدکنندگان و صادرکنندگان با تعداد کم پرسنل بانک مرکزی در حوزه ارزی امکان پذیر نیست.

معاون حقوقی و امور مجلس بانک مرکزی گفت: همانگونه که گفته می‌شود صنعت نمی‌تواند هزینه سیاست را بدهد اگر بانکداری نیز یک شاخه‌ای از صنعت بدانیم بانک مرکزی نیز به تنهایی نمی‌تواند هزینه سیاست را بدهد و این جنگ اقتصادی نیاز به وحدت و همراهی و همکاری همه دارد.

طیبی فرد با بیان اینکه بانک مرکزی را نباید به تنهایی مامور، مسئول و مکلف در مسائل و مشکلات دانست، افزود: اخیرا ثبات ارزی ایجاد شده است که این میزان ثبات ارزی به میزان کمک فعالان اقتصادی و صادرکنندگان به بانک مرکزی بوده است و مصوبه سران سه قوه برای برگشت ارز حاصل از صادرات به کشور نیز موجب شده که دلار به کانال 12 هزار تومان برگردد.

وی ادامه داد: نمایندگانی اتاق بازرگانی، صنایع ، معادن، تعاون در شورای پول و اعتبار عضو هستند و در تصمیم سازی‌ها مشارکت دارند و نمایندگان مردم نیز مسائل و مشکلات فعالان اقتصادی را به مسئولان بانک  مرکزی منعکس می‌کنند و همچنین این جلسات مشترک موجب تفاهم و شنیده شدن درد مشترک می‌شود و می‌توان بهتر به وظایف خود عمل کرد.

انتهای پیام/




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.