جشنواره غذاهای گندمی در ابرکوه +تصاویر
به گزارش یزد رسا به نقل از سرو ابرکوه، ایمنی مواد غذایی به طور فزاینده ای در حال جهانی شدن است و نیاز به تقویت سیستم های ایمنی مواد غذایی بیش ازپیش درمیان کشورها دارد.
به همین دلیل است که سازمان جهانی بهداشت، موضوع سال 2015 را ترویج بهبود ایمنی مواد غذایی از مزرعه تا بشقاب (سفره )قرارداده است .
جشنواره غذا با موضوع "گندم" در آموزشگاه شاهد شهید عبدالرحمن آدمی با همین هدف و تحقق شعار جهانی "ایمنی غذا از مزرعه تا سفره " برگزار شد.
در این جشنواره انواع شیرینی جات ابرکوهی نظیر ترحلوا، چنگال سین، نان شیرین و انواع کیک در معرض نمایش قرار گرفت.
همچنین انواع آش ها نظیر: آش انار، آش اسفندی، آش رشته نیز در کنار دیگر غذاها چهره تغذیه بهداشتی و سرشار از ویتامین های ارزشمند را به نمایش گذاشت.
انواع شامی، مسقطی، ماکارونی و انواع نان نیز با استقبال بازدید کنندگان مواجه شد.
لازم به ذکر است یکی از مادران دانش آموزان به پخت نان مشغول بود.
عکس از حامد اکرمی
انتهای پیام/ع
Related Assets:
- جشنواره غذا و نمایشگاه آثار دستی کودکان برگزار شد
- جنگ شادی و جشنواره غذای سالم در میبد برگزار می شود
- 220 نوع غذا در جشنواره غذاهایسنتی مهریز به نمایش گذاشته شد
- اجرای کشت آزمایشی ارقام مختلف گندم در رستاق +تصاویر
- رشد 40 درصدی واردات ایران از چین/ واردات گندم 2 برابر شد
- روایت تصویری از جشنواره غذا با حضور 54 بانوی ابرکوهی
- درصدد مقام سازی آب شور و خاک شور هستیم/مقاوم سازی گندم در شرایط شور در ابرکوه
- خرید گندم امسال به صورت کاملاً نقدی از کشاورزان یزدی
- پیشبینی خرید گندم از كشاورزان یزدی تحقق نیافت