جشنواره غذای غذاهای سنتی و بومی در مرکز بهداشت شهرستان یزد برگزار شد
به گزارش یزد رسا به نقل از روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان یزد، در پنجمین روز از چهارمین دوره هفته بسیج همگانی تغذیه سالم جشنواره غذاهای سنتی و بومی در محل مرکز بهداشت شهرستان یزد برگزار گردید.
در این جشنواره معاون بهداشتی دانشگاه ، مدیر گروه گسترش شبکه ها، سرپرست مرکز بهداشت ، جمعی از کارشناسان بهداشتی و بیش از 70 نفر از داوطلبان سلامت حضور داشتند که 70 نوع غذا سالم سنتی با هنرهای آشپزی توسط داوطلبان سلامت تهیه و مورد قضاوت داوران قرار گرفت.
ابتدا معاون بهداشتی دانشگاه ضمن خیر مقدم به شرکت کنندگان از خدمات ارزشمند داوطلبان سلامت که نقش بسزایی در ارتقاء سلامت جامعه دارد تشکر نمود.
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان هدف از برگزاری این جشنواره را ترویج تغذیه سالم همراه با کاهش مصرف نمک و روغن و نیز کاهش هزینه ها و ارتقای فرهنگ غذاهای بومی و سنتی در نسل جوان عنوان نمود گفت: امیدواریم برگزاری برنامههای این چنینی بتواند در شیوه صحیح تغذیه و فرهنگ استفاده از غذاهای سالم مفید باشد.
در ادامه این جشنواره یوسف نقیایی کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی با بیان مطالبی در خصوص ارزش تغذیه ای غذاهای سنتی و مضرات فست فودها و غذاهای آماده برلزوم اصلاح و فرهنگ سازی تغذیه با تکیه بر غذاهای بومی و سنتی اشاره نمود.
نقیایی در خصوص علل و عوامل بروز بیماریهای قلبی عروقی به تغذیه ناصحیح اشاره کرد و افزود: استفاده بیرویه از نمک و روغن در بروز بیماریهای قلبی عروقی موثر است.
در پایان ضمن تقدیر از کلیه شرکت کنندگان در جشنواره، به 10 نفر از داوطلبان سلامت که منتخب داوران بودند هدایای اهدا گردید.