ID : 13725280

جلسه هم اندیشی شورای اشتغال شهرستان ابرکوه برگزار شد


اولین جلسه شورای اشتغال شهرستان ابرکوه با حضور فریبا آیت الهی مدیر کارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان،امامی مدیر صندوق کارآفرینی امید ، شکاری کارآفرین برتر و مدیر خانه هنرمندان قالیباف استان یزد و دیگر اعضای شورای اشتغال به منظور ارائه پیشنهاد و راهکار جهت بهبود روند فضای کسب و کار شهرستان در محل فرمانداری ابرکوه برگزار گردید .

به گزارش یزد رسا؛ در ابتدای این جلسه زارع رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی ابرکوه ضمن بیان گزارشی از عملکرد شورای اشتغال شهرستان اظهار داشت: ابرکوه اولین شهرستان در استان است که نسبت به معرفی متقاضی جهت تشکیل مرکز مشاوره کارآفرینی اقدام نموده و فعالیت های خود را در راستای اخذ مجوز صنعت حمل ونقل آغاز نموده است .

 

وی افزود:همچنین در ابرکوه کارگروه های تخصصی شش گانه صنایع دستی و گردشگری؛ صنعت، معدن، تجارت و اصناف؛ بانوان ومشاغل خانگی؛ فنی و مهندسی؛ کشاورزی و دام داری و حمل و نقل تشکیل شده است تا بتوان با برنامه ریزی های متمرکز در راستای اشتغال زایی تلاش نمود.

 

زارع با تأکید بر اهمیت آموزش اظهار داشت: نقش آموزش برای افرادی که می خواهند وارد عرصه کارآفرینی یا کسب مهارت شوند، نقشی انکار ناپذیر و بسیار حیاتی است که در این راستا حتی باید کارگران نیز تحت آموزش های مختلف قرار گیرند تا بتوان عنوان کارگر ماهر و حرفه ای  در فعالیت های اقتصادی وارد شوند.

در ادامه این جلسه سید  ابراهیم حسینی امام جمعه ابرکوه، ضمن بیان اینکه در زمینه اشتغال شاهد به فعلیت رسیدن زمینه های بالقوه هستیم تصریح کرد: در شهرستان نیروهای کار بسیاری است که باید در جایگاه موثر مورد استفاده قرار گیرند.

 

امام جمعه ابرکوه تأکید کرد:وقت آن رسیده است که از مرحله بیان نمونه ها، مثل ها و آرمان ها عبور کرده و وارد مرحله عملیاتی شویم. اگر در شرایط سخت معیشتی امروز اشتغال هم نباشد، خانواده ها به ورطه نابودی کشانده می شوند زیرا بیکاری و فقر سرچشمه بسیاری از بزهکاری ها، جرائم و فساد در جامعه است و ایجاد اشتغال یکی از راه های حفظ جامعه از آفت هاست.

 

طی این جلسه فریبا آیت اللهی مدیر کارآفرینی و اشتغال اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد ضمن اشاره به بحث آموزش در زمینه کار و کارآفرینی اظهار داشت: اولین گام اساسی و مهم قبل از ایجاد اشتغال، توانمند سازی افراد می باشد؛ ابتدا باید افراد از خانه بیرون بیایند، در دوره های آموزشی مختلف شرکت نموده و پس از کسب دانش و مهارت کافی به سراغ حرفه ای مشخص بروند.

 

آیت اللهی خاطر نشان کرد: مهمترین مشکل در زمینه اشتغال عدم لینک و ارتباط بین بازار کار و دستگاه های مختلف است. یکی از کارهایی که می توان در این زمینه انجام دادن امضا کردن تفاهم نامه های مختلف فی مابین دستگاه هایی که در اشتغال زایی نقش دارند، می باشد؛ لذا می توان از این طریق ساختار دانشگاه های سطح شهرستان را تغییر داد تا رشته هایی را که بازار کار بیشتری در استان و شهرستان دارد را به رشته های خود اضافه و یا جایگزین کنند.

 

وی تصریح کرد: گلوگاه اشتغال همیشه پول و اعتبارات نیست بلکه پول گاهی اوقات می تواند فسادآور نیز باشد؛ از سوی دیگر می توان حتی با یک دستگاه و در یک کارگاه کوچک هم شغل ایجاد کرد اینگونه نیست که تنها پشت میز نشستن و حضور در دستگاه های دولتی شغل تلقی شود. لذا اشتغال حاصل یک سیستم درست است نه حاصل یک سیاست.

 

آیت اللهی ضمن اشاره به نقش ویژه آموزش پرورش در زمینه اشتغال بیان داشت: آموزش و پرورش باید در سه بخش دانش، بینش و مهارت فعالیت کند اما ما شاهد این هستیم که تنها در بخش دانش فعال است. ما باید در کشور اقتصادی دانش بنیان داشته باشیم تا بتوانیم در راستای آن شغل نیز تولید کنیم و اگر به همین طریق پیش برویم در آینده ای نزدیک در کشور کارگر ماهر و تکنسین نخواهیم داشت.

 

گفتنی است در پایان از چندین طرح تولیدی شهرستان که از در سال گذشته از صندوق کارآفرینی امید تسهیلات دریافت نموده بودند با حضور مسئولین بازدید بعمل آمد.

منبع:اداره کل؛ تعاون و رفاه اجتماعی استان یزد




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.