ID : 1073063
گزارش ویژه/

جنبش موزه‌سازی یهود در سرتاسر دنیا +تصاویر


موزه سازی گسترده یهود در سرتاسر جهان برای دستیابی به امنیت روانی است. آنان می‌خواهند به مدد ابزار تاثیرگذار موزه و مبادله فرهنگ و تاریخ دروغین خود در میان مردم جهان، هویت یابی نمایند و راهی جز موزه سازی نیافته‌اند. چرا که موزه، مکانی است برای نمایش هویت ملی یک کشور و چه شگردی از این بهتر برای نمایش مظلوم‌نمایی و دستیابی به اقتدار مذهبی.

به گزارش یزد رسا، بر اساس تعریف شورای بین‌المللی موزه‌ها، موزه موسسه‌ای دائمی در خدمت جامعه و توسعه آن است که عموم مردم از آن استفاده می‌کنند و با هدف مطالعه و آموزش، اشیائی را حفظ کرده و به نمایش می‌گذارد و بر روی آنها تحقیق انجام می دهد. 

 

  


امروزه در سراسر دنیا، موزه ها به عنوان ابزاری ارزشمند در برقراری ارتباط میان فرهنگی عمل می کنند و با فرهنگ های غنی و فقیر، کشورهای کوچک و بزرگ رویکرد یکسانی در پیش می گیرند تا احترام و درک میان فرهنگ ها و ادیان توسعه یابد. 

تلاش های رژیم صهیونیستی برای موزه سازی در اقصی نقاط جهان 
موزه سازی یکی از شگردهاى تبلیغاتى صهیونیست‌ها است و اهداف آنان از این تبلیغات، مظلوم نمایى و هویت سازی یهود می باشد. تلاش هاى بى وقفه رژیم صهیونیستی برای هویت سازی، با این توجیه! است که یهودى‌ها در طول قرن‌هاى متمادى زیر فشار بودند، از لحاظ روانى دچار نگرانى هستند و به امنیت روانى احتیاج دارند. صهیونیست‌ها در مذاکرات با سران کشورهاى غربى و بعدها در گفت وگوهاى خود با کشورهاى اسلامى و عربى، مسئله امنیت روانى را مطرح کردند و گفتند ما به امنیت روانى احتیاج داریم و باید امنیت روانى ما تأمین شود.

"زنبور انگلی" برای ادامه نسل، محل تخم ریزی خود را پشت کرم ابریشم قرار می دهد. در واقع این جانور تخم هایش را زیر پوست کرم ابریشم که حاوی چربی انباشته شده است قرار می‌دهد و نوزادان این حشره برای بزرگ شدن و زنده ماندن از ماده چربی زیرپوست کرم تغذیه می کنند لاجرم کرم ابریشم باید از برگ های بیشتری تغذیه کند و این می تواند یک تعریف کاملی از «نحوه طرح ریزی استراتژیک یهود» باشد.

پس نفوذ و رسوخ در دستگاه های سیاسی قدرت های نوظهور و غول های اقتصادی جهان وموزه سازی در گوشه گوشه جهان، همه و همه برای تداوم نسل، استیلا بر حب و بغض جهانیان (همان اهداف جنگ نرم: نبرد قلب‌ها و ذهن‌ها) و جعل هویت برای کشوری است که رویای حکمرانی بر جهان را دارد. تا به امروز یهودیان توانسته اند با موزه سازی به بازسازی هویت خود در این کشورها اقدام نمایند. 

موزه یهودی لندن (لندن ـ بریتانیا)  
موزه یهودی لندن، در سال 1932 تأسیس شده است. این موزه ابتدا در محل انجمن یهودیان در شهر بلومزبری واقع شده بود، اما طی سال ها به یکی از بهترین مجموعه های هنر یهودی تبدیل شد و جایزه برجسته شورای موزه ها، کتابخانه ها و آرشیوها را به منظور تقدیر از اهمیت ملی از آن خود کرد. موزه یهودی در سال 1995 به ساختمانی در شهر کمدن بریتانیا در لندن تغییر مکان داد و در همان سال با موزه زندگی یهودیان در شهر فینکلی لندن ادغام شد این دو موزه اکنون به موزه یهودی کمدن و موزه یهودی فینکلی شهرت دارند. موزه زندگی یهودی لندن در سال 1983 به عنوان موزه یهودیان شرق لندن و با هدف حفظ و نگهداری میراث یهودیان شرق لندن تأسیس شده بود. در حالی که قسمت شرقی لندن به عنوان یک نقطه تمرکز مهم باقی ماند، این موزه گسترش یافت تا ریشه های متنوع و تاریخ اجتماعی یهودیان سراسر لندن را نیز منعکس کند و در همین راستا برنامه هایی درباره مصائب یهودیان در جنگ جهانی دوم و آموزش های مبارزه با نژادپرستی را شکل داد. این دو موزه در حال حاضر با تمام مجموعه ها، نمایشگاه ها، رویدادها و برنامه های آموزشی خود بازگوکننده زندگی یهودیان بریتانیا محسوب می‌شوند. 

  
موزه یهودی لندن 


***موزه یهود (برلین) 
این موزه توسط معمار یهودی‌الاصل لهستانی-آمریکایی طراحی شده است و در سال 1999 افتتاح گردیده است. فرم ساختمان همچون ستاره داوودی است که در هم ریخته شده است. بنای موزه بر امتداد خط شکسته‌ای شکل گرفته است و به بيان سرگذشت یهودیان در طول تاریخ می پردازد و مانند سایر موزه های دیگر یهودی بخش عمده ای از آن به افسانه دروغین هولوکاست اختصاص دارد. 

  
موزه یهود برلین 
 
  
موزه یهود برلین؛ این موزه همانند سایر موزه های دیگر یهودی بخش عمده ای از فضای خود را به افسانه دروغین هولوکاست اختصاص داده است 

 
***موزه هولوکاست کیپ تاون - آفریقای جنوبی  
یهودیان از ابتدای ساخت کیپ تاون در این شهر زندگی کرده‌اند. در سال 1863 این موزه افتتاح گردیده است. در این موزه، عکس ها، مستندات و فیلم های ساخته شده از هولوکاست از نگاه مردم آفریقای جنوبی در معرض بازدید توریست ها قرار گرفته است تا به مدد این ابزارها بتوانند افسانه دروغین هولوکاست را در ذهن بازدیدکنندگان ثتبیت نمایند و با مظلوم نمایی امنیت روانی گمشده خود را در سطح جهان تامین نمایند. 

  
موزه هولوکاست کیپ تاون-آفریقای جنوبی 
 
  
موزه هولوکاست کیپ تاون-آفریقای جنوبی 

 
***پروژه یهودی سازی مسجد الاقصی 
پروژه یهودی سازی مسجد الاقصی و اعلام آن به عنوان كنیسه یهودیان در حال کامل شدن است، زیرا موزه‌ای كه در زیر مسجد الاقصی ساخته شده به علاوه صدها پروژه یهودی سازی رژیم صهیونیستی همه با هدف از بین بردن این مسجد و هر یك از آثار اسلامی در قدس شریف انجام می‌شود.


مسجد بزرگ "بئر السبع" مکانی مقدس و از اوقاف اسلامی است که در سال 1906 ساخته شده، به گفته مؤسسه الاقصی، رژیم اشغالگر با تبدیل این مسجد به موزه یهودی، تصاویری توهین آمیز در آن نصب کرده است و مسلمانان فلسطینی در اعتراض به این تجاوز داخل این مسجد نماز خوانده و خواستار بازگرداندن آن شدند. 
  
 
***موزه تاریخ هولوکاست در بیت المقدس 
بنای موزه تاریخ هولوکاست نتیجه پروژه طرح توسعه ده ساله و 100 میلیون دلاری بنیاد "یاد واشم" است که در فضایی بالغ بر 75000 مترمربع تعبیه شده است. این پروژه در مارس 2005 میلادی به اتمام رسید. 
 

 
موزه تاریخ هولوکاست در بیت المقدس 

 
*** "واشنگتن دی سی"موزه یادبود کشتار یهودیان در ایالات متحده 
"واشنگتن دی سی" موزه یادبود کشتار یهودیان در ایالات متحده آمریکا است این موزه به یاد هولوکاست،  افسانه کشتار یهودیان ساخته شده است. موزه یادبود هولوکاست در تاریخ ۲۲ آوریل ۱۹۹۳ میلادی، در شهر واشنگتن دی‌سی گشایش یافت. به گفته مؤسسان آن این موزه از جمله بناهای ملی در یادبود آزادی است، هم یادبودی از گذشته است و هم یادبود ماندگاری از وظیفه اخلاقی افراد و جوامع می باشد.این موزه، به تمامی قربانیان ناسیونال  و سوسیالیزم آلمان نازی تقدیم شده است. این موزه دارای بایگانی بزرگی از جنایت‌های نازی‌ها است. سالانه حدود یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر از این موزه دیدن می‌کنند که بسیاری از آنها جوانان دانش‌آموز هستند.این موزه هر ساله از طریق سایت اینترنتی، نمایشگاه های سیار و برنامه های آموزشی به میلیون ها نفر دیگر دسترسی دارد.

  
بان کی مون، دبیر کل سازمان ملل متحد در حال بازدید از موزه یادبود هولوکاست در ایالات متحده آمریکا 

 

در حقیقت موزه سازی های گستره یهود در سرتاسر جهان برای دست یابی آنان به امنیت روانی است آنان می خواهند به مدد ابزار تاثیرگذار موزه و مبادله فرهنگ و تاریخ دروغین خود در میان مردم جهان، هویت یابی نمایند و در این باره راهی جز موزه سازی را نیافته‌اند چرا  که  به خودی خود موزه، مکانی است برای نمایش هویت ملی یک کشور، مذهب و ... و چه شگردی از این بهتر برای نمایش مظلوم نمایی و به دنبال آن دست یابی به اقتدار مذهبی.   
 
منبع: مشرق



summary-address :
Your Rating
Average (1 Vote)
The average rating is 5.0 stars out of 5.