حجاب؛ مصونیت یا محدودیت؟
به گزارش پایگاه خبری یزدرسا، زهرا حیدری*؛ در زمانی که غرب نداشتن حجاب را یک نوع آزادی بیان و آزادی به حق مطرح میکند، بد نیست که نگاهی کوتاه به دیدگاه دانشمندان کشورهای مختلف در زمینه حجاب بپردازیم تا شاید این شبهه تکراری « حجاب؛ مصونیت یا محدودیت» را یکبار برای همیشه پاسخ دهیم.
پروفسور روژه گارودي، از متفکران فرانسوي با اشاره به ممنوعیت حجاب در فرانسه ميگويد که «ممنوعيت حجاب براي مسلمانان فرانسوي نتيجه تبليغات مسموم آمريکا و صهيونيسم بر ضد اسلام است. امروز، جنگ بر ضد تروريسم به وسيله اي براي تضعيف اسلام در جهان تبديل شده و آمريکا و رژيم صهيونيستي سعي دارند چهره اسلام را بروي جهانيان، بسيار خشن جلوه دهند.»
گارودي ممنوعيت حجاب در فرانسه را اقدامي غيردموکراتيک شمرده و این موضوع را مطرح میکند که «حجاب يکي از اصول بنيادي و ارزشي به حساب ميآيد.»
«آلما و ليلي» هر دو دختر وکيل «لوي» که يک يهودي است، اسلام آورده و به دليل حفظ حجاب خود از مدرسه اخراج شدند. اين دو خواهر که بر حفظ حجاب خود اصرار دارند، ميگويند که «به هيچ قيمتي حاضر نيستند دست از حجابشان بردارند. حجاب، يکي از دستورات قرآن است که ارزش اخلاقي زن در جامعه را تعيين ميکند. حجاب، نشانگر پاکيزه بودن، رستگاري و آلوده نبودن زن است.»
خانم «هنولا ناکاتا» نويسنده ژاپني در رابطه با مسلمان شدن خود و حجاب داشتن ميگويد که «اسلام آوردن براي من يک آزمايش بسيار بزرگ بود. همکاران، دوستان و نزديکانم با من بدرفتاري نموده و علاوه بر آن اهانت بسياري کردند و حتي با من قطع رابطه نمودند. اما پس از مدّتي، پايداري من در حفظ حجاب، باعث پيروزيام بر همه اين ناسازگاريها شد و همه آنها از در صلح با من وارد شدند. تحمل من در برابر اين آزمايش باعث شد تا خداوند همه اينها را به من بازگرداند.»
خانم ناکاتا در باره احساس خود از داشتن حجاب ميگويد که «با داشتن حجاب بود که من انسانيت و ارزش زنانگي را احساس کردم. حجاب به من آموخت که از دسترس بيگانگان دور بمانم. امروزه به ويژه در بين جوانان، گرايش روزافزون به حجاب ديده ميشود که نشانه رشد اسلام نيز ميباشد. تا من زنده هستم، براي اسلام و حجاب تبليغ خواهم کرد؛ چون حجاب مايه آرامش و آسايش در جامعه است.»
«ميشل لالان» کشيش فرانسوي ميگويد که «من به عنوان يک مسيحي مطمئن هستم که حجاب مسلمانان همچون يک ارزش معنوي بايد آزاد باشد و جايگاه مناسب خود را در ميان جامعه داشته باشد».
خانم «ايوان ردلي» نويسنده و خبرنگار معروف انگليسي که اسلام آورده و محجبه شده است، ميگويد که «حجاب در زندگي و حفظ امنيتم نقش بسيار بزرگي را ايفا نمود و من با پناه آوردن به حجاب، خود را در امنيت احساس ميکنم.»
* زهرا حیدری_فعال حوزه زنان و خانواده
انتهای پیام/م