ID : 1083377
خطیب جمعه تفت:

حوزه انتخابیه، مهمترین مشکل تفت/ فعالیت ۴۰۰ خیر در ۳۰ گروه خیری در تفت


امام جمعه تفت در خطبه های این هفته نماز جمعه گفت: تاکنون ۳۰ گروه خیری در تفت شناسایی شده‌اند که ۴۰۰ نفر خیر در این گروه‌ها مشغول فعالیت هستند.

به گزارش خبرنگار یزد رسا از تفت، امام جمعه تفت در خطبه های این هفته نماز جمعه با اشاره به برگزاری همایش تجلیل از خیرین شهرستان، گفت: تاکنون ۳۰ گروه خیرین در قالب ۴۰۰ نفر شناسایی شده‌اند که امیدواریم این حرکت معنوی تشویق و ترغیبی باشد برای دیگران که بتوانند در اجرای کار خیر از همدیگر پیشی بگیرند.

"حجت السلام محمد رضا مدیح" این همایش را نیز در ادامه همایش  تجلیل از فعالین قرآنی شهرستان تفت دانست و ادامه داد: با شناسایی بیش از هزارو۴۰۰ فعال قرآنی در تفت و برگزاری همایش تجلیل از این فعالین، تصمیم گرفتیم تا خیرین شهرستان را نیز شناسایی و در امور مختلف از کمک آن ها استفاده کنیم.

وی نیز به حضور رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در شهرستان اشاره و افزود: ما در جلسه ای که با ایشان داشتیم مهمترین مشکل تفت را حوزه انتخابیه آن بیان کردیم که ایشان نیز به ما قول پیگیری این موضوع را تا رسیدن به یک نتیجه مطلوب دادند.

مدیح با گرمیداشت سالروز شهادت آیت الله مفتح، شهید تندگویان، روز حوزه و دانشگاه و یاد و خاطره همه شهدای دفاع مقدس گفت: شهید تندگویان، از اولین وزرایی بود که به جبهه رفت و در اسارت به شهادت رسید.

خطیب جمعه تفت در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه حرام‌خواری کاری است که در قرآن کریم به شدت مورد نهی قرار گرفته است، گفت: حرام‌خواری چه به صورت فردی یا جمعی و حکومتی و دولتی در اقتصاد اسلامی جایی ندارد.

وی حرام‌خواری را از صفات زشت یهود یاد کرد و گفت: مال حرام از عناصر بسیار زشت و نامطلوبی است که ویژه اقوام غیر مسلمان و یهود است ولی متاسفانه در بین مسلمانان هم کم و بیش دیده می‌شود و این اصلا در شان یک مسلمان نیست.

امام جمعه تفت نتیجه حرام‌خواری را خیانت به فرد، جامعه و اوضاع نابسامان اجتماعی ذکر کرد و گفت: کسی که سلامت فرزندانش را بخواهد به حلال و حرام اهمیت ویژه‌ای قائل می‌شود.




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.