حکم امام خمینی برای آیتالله یزدی پاسخی دندانشکن به جریان چپ بود
حجتالاسلام حسن غفاریفر، عضو هیئت علمی دانشگاه باقرالعلوم(ع) در گفتگو با خبرنگار یزدرسا گفت: در تاریخ معاصر برخی از شخصیتها خصوصیات چندوجهی داشتند، اما برخی اهل دانش بودند و فقط در همان عرصه میتوانستند خدمت کنند اما ظرفیت و توانمندی مقابله علنی با جریان انحراف، فساد و اشرافیت را چه قبل و چه بعد از انقلاب نداشتند.
وی افزود: برخیها هم توان دانشی داشتند و دانششان در راه انقلاب بود و هم توان مواجهه با طاغوت داشتند اما توان رهبری بدنه احتماعی را نداشتند. برخیها هم بودند که این سه را داشتند اما توان مدیریتی نداشتند یعنی میتوانستند با سخنرانی هیجانی مردم را دور خودشان جمع کنند اما اینکه بخواهند بعدا ساختارسازی و سازمان سازی کنند امکانش نبود.
آیتالله یزدی محور جریان انقلابی در قم بود
غفاریفر اظهار داشت: مرحوم حضرت آیتالله یزدی واقعا در همه ابعاد جز اندک افراد منحصر به فرد بود. شهدای عزیزی مانند شهید بهشتی همچنان تابناکی شخصیتشان برقرار است، در زمانی که شهید بهشتی شخصیتی منحصر به فرد بود و خصوصیات چندگانهای را که ذکر شد ایشان داشت، آیتالله یزدی هنور به یک برجستگی ویژه نرسیده بود هرچند همان زمان هم در این مسیر قرار داشت لذا میتوان گفت بعد از شهید بهشتی، آیتالله یزدی نیز خصوصیات آن شهید را دارا بود.
وی عنوان کرد: مرحوم آیتالله یزدی هم در سخنرانیهای حماسی و هم در هدایت و مدیریت نیروهای کف جامعه ویژه بود، بهطوریکه ایشان میداندار واقعی قم بود، به ویژه آن ایامی که هنوز شهید بهشتی برنگشته بود و البته حضور ایشان و دیگر انقلابیون عمدتا در تهران بود اما آیتالله یزدی در قم سخنران ویژه حوزه علمیه و رهبری ویژه جریان قم را عهدهدار بود.
استاد حوزه و دانشگاه اضافه کرد: آن زمان یاران ویژه حضرت امام مانند آیتالله خامنهای رهبری جریان انقلاب در مشهد را بر عهده داشتند و برخی دیگر نیز در تهران بودند؛ در قم هم البته برخی بودند که حتی در طراز مرجعیت هم قرار میگرفتند اما توان حضور و هدایت و رهبری مردم را نداشتند.
غفاریفر با بیان اینکه آیتالله یزدی در بخش مدیریتی و ساختارسازی نیز کارنامه درخشانی دارد، عنوان کرد: همگان میدانند که یکی از اعضای برجسته خبرگان قانون اساسی حضرت آیتالله یزدی بود، این در حالی است که ایشان جز اولین نمایندگان مردم تهران در دور اول مجلس شورای اسلامی بود و در دوم نیز نائبرئیس مجلس بود.
وی بیان کرد: جریان دگراندیش غربزده -که امروز در بدنه نظام نفوذ کردهاند و در سال 88 نهایت زبونی و خباثت خودشان را به نمایش گذاشتند-، با تبلیغات رسانهای و توهین و تخریب و تهمت آیتالله یزدی را در جریان انتخابات مجلس سوم مورد هجمه شدید قرار دادند؛ اما به فاصله چند روز بعد از برگزاری انتخابات مجلس سوم، حضرت امام، در نامه انتصاب ایشان به عنوان عضو شورای نگهبان تمام تهمتهای ناجوانمردانهای که جریان چپ، به ایشان وارد کرده بود را جواب دادند و ایشان را فردی انقلابی، سادهزیست، و مردمی توصیف کرد.
عضو هیئت علمی دانشگاه باقرالعلوم(ع) تأکید کرد: با توجه به تجربیات و روحیه انقلابی آیتالله یزدی و توصیفات ویژه امام از ایشان، رهبر معظم انقلاب ایشان را به عنوان اولین رئیس قوه قضائیه بعد از رحلت امام منصوب کردند.
مواضع انقلابی آیتالله یزدی در سال 88 بار دیگر شجاعت ایشان را نمایان کرد
غفاریفر خاظرنشان کرد: نسل جوان بیشتر مواضع انقلابی آیتالله یزدی در ایام فتنه سال 88 را به یاد دارند، اما ایشان از زمان طاغوت تا روز رحلت در برابر فتنه نفاق، کجاندیشی، التقاط و اشرافیگری همیشه ایستاد و این مسیر را ادامه داد تا سال 88 که همگان و به ویژه نسل جوان بار دیگر شجاعت و شهامت ایشان را دیدند.
وی تصریح کرد: انتخابات مجلس خبرگان سال 94 جایی بود که ارزش شخصیتی چون آیتالله یزدی برای کشور و کینه دشمنان نسبت به ایشان، خود را به وضوح نشان داد؛ بهطوریکه ایشان و آیتالله مصباح یزدی و آیتالله جنتی جز مغبوضین انگلیس خبیث قرار گرفتند و رسانه انگلیس رأی ندادن به این سه شخصیت تبلیغات میکرد.
استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: وقتی که آیتالله یزدی و آیتالله مصباح در سال 94 به مجلس خبرگان راه نیافتند رهبر انقلاب فرمودند «برخی بزرگان هم هستند که رأی آوردن و یا رأی نیاوردن، هیچ خللی در شخصیت آنها ایجاد نمی کند و آقایان یزدی و مصباح از جمله این افراد هستند که حضور آنان در خبرگان باعث افزایش وزانت این مجلس می شود و نبود آنها نیز برای مجلس خبرگان خسارت است.»
غفاری فر گفت: آیتالله یزدی تا آخرین لحظه نسبت به مسائل اسلام و انقلاب حساسیت داشت و حتی نسبت به ملاقات یکی از بزرگان حوزه با عوامل فتنه 88 نیز واکنش نشان داد و اجازه مشروعیت بخشی به فتنه گران را نداد و تا آخرین لحظات از اسلام حسینی دفاع کرد.
انتهای پیام/