ID : 36410544
نویسنده یزدی مطرح کرد

خنثی‌سازی هجمه‌های دشمن علیه ارزش‌های انقلاب با آثار هنری_انقلابی


نویسنده یزدی گفت: باید آثار هنری فاخر و تأثیرگذاری ساخته و پرداخته شود که بتواند هجمه‌های دشمن علیه این ارزش‌ها را گوشزد و تهدیدها و توطئه‌ها را خنثی کند.

به گزارش یزدرسا؛ نویسنده کتاب سالار تکریت(خاطرات جانباز و آزادی یزدی سید حسین سالاری) در مصاحبه با یزدامروز، هنر انقلاب اسلامی را دمیدن روح ارزش‌ها در کالبد ادبیات و فرهنگ ایرانی ـ اسلامی و ارائه آن به آحاد جامعه عنوان کرد و گفت : ارزش‌هایی که با ظهور و بروز انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی(ره) به وجود آمدند، توسط هنرمندان انقلابی در قالب‌های معمول و متداول هنری به جامعه شناسانده شد.

مصطفی زمانی‌فرد با بیان این‌که هر فردی به فراخور تخصص خود در رشته‌های هنری می‌تواند این ارزش‌ها را هنرمندانه و استادانه به مخاطبان ارائه کند، اظهار داشت: مهم این است که ابتدا هنرمندان متعهد و انقلابی این ارزش‌ها را بشناسند؛ خود به آن معتقد و پایبند باشند و برای ترویج آن تلاش کنند.

این فعال حوزه پژوهش و تاریخ شفاهی دفاع مقدس استان یزد تصریح کرد: در بطن آثار مرتبط با هنر انقلاب اسلامی، ارزش‌هایی همچون اطاعت‌پذیری محض از ولایت، روحیه کار جهادی، اعتماد به توان، تخصص و دانش نیروهای جوان و بومی، خودباوری، تکیه به فرهنگ ایرانی ـ اسلامی و امثال این‌ها باید وجود داشته باشد و ترویج شود.

وی ادامه داد: باید آثار هنری فاخر و تأثیرگذاری ساخته و پرداخته شود که بتواند هجمه‌های دشمن علیه این ارزش‌ها را گوشزد و تهدیدها و توطئه‌ها را خنثی کند.

زمانی‌فرد بیان کرد: درحقیقت هر پدیده‌ای که در قالب‌ هنر عرضه و معرفی شود، ماندگاری طولانی و حتی دائمی در ذهن مخاطبان خواهد داشت. چگونه است که تبلیغاتِ آمیخته با هنر، به‌تدریج ما را به سمت خرید فلان کالا پیش می‌برد یا یک فرهنگ درست یا غلط را نهادینه می‌کند؟ بنابراین هنرمندان متعهد و انقلابی هم بایستی با تلاش و کار مجدّانه و شبانه‌روزی و البته سرلوحه قراردادن منویات رهبر معظم انقلاب، با بکارگیری تکنیک‌های جدید و به‌روزترین ابزارهای هنری، انقلاب اسلامی و آرمان‌های والای آن را به نسل جوان معرفی و جنبه‌های مختلف آن را تبیین و تشریح کنند.

ضرورت بروزخلاقیت و نوآوری در آثار هنری برای شناساندن ارزش‌های انقلاب اسلامی

این نویسنده یزدی افزود: آنچه مسلّم است اگر هرکسی که در یک یا چند عرصه هنری فعالیت می‌کند و دوست دارد با هنر و تخصص خود خدمتی برای انقلاب و نظام اسلامی انجام داده باشد، باید از کلیشه‌ها دوری کند و به خلاقیت و نوآوری در آثارش رو آورد تا در شناساندن ارزش‌های انقلاب اسلامی اثرگذاری مناسب داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: ضروری است که هنرمندان انقلابی و ارزشی با تقویت تخصص خود و تجهیزشدن به علم روز در رشته‌ای که در آن فعالیت می‌کنند، مهارت و تسلط کافی را به دست آورند و بعد از آن از روش‌های خلاقانه و نوآورانه استفاده کنند. به عنوان مثال یک نویسنده ضمن داشتن مهارت، بایستی ذوق و سلیقه مخاطبان و البته نسل امروز را بداند و قالب نوشتن خود را با آن تطبیق دهد و هماهنگ کند. وقتی نظر خوانندگان به آثار او جلب شد، آن وقت است که می‌تواند ارزش‌های انقلاب اسلامی را با هنر انقلابی خود در سطح جامعه گسترش دهد و در حقیقت دَین خود را به انقلاب و نظام اسلامی ادا کند.

این پژوهشگریزدی در پایان افزود: به نظر من اگر همه هنرمندان که دستی در هنر انقلاب دارند و دلسوزانه و بی‌ادعا در این حوزه فعالیت می‌کنند، از بعضی کم‌لطفی‌ها و کم‌کاری‌ها خسته و دلسرد نشوند و با توکل به خدا و توسل به ائمۀ اطهار (علیهم‌السلام) و شهدای عزیز، در راهی که هستند ثابت‌قدم گام بردارند و با شتاب بیشتری به‌پیش روند و دست به خلق اثر بزنند، همه طیف‌های مردم مخاطب آثارشان خواهند بود. درحقیقت مردم در تمام صحنه‌ها دَین خود را به انقلاب ادا کرده‌اند و این، کار ما را در راهی که در آن گام نهاده‌ایم دشوارتر می‌کند.

گفتنی است: کتاب «سالار تکریت» مجموعه خاطرات اسارت سیدحسین سالاری به قلم مصطفی زمانی‌فر، به همت دفتر فرهنگ و مطالعات پایداری حوزه هنری یزد در 288 صفحه توسط انتشارات سوره مهر منتشر شده و خاطرات 30 ماه اسارت این جانباز و آزاده یزدی‌ در اردوگاه 11 تکریت در زمان صدام را روایت می‌کند.

انتهای پیام/ح

 



summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.