دبیرخانه پژوهش استانداردهای کشور به یزد سپرده شود
به گزارش یزد رسا، محمدحسین ماجدی امروز در جلسه ترویج و تدوین استانداردهای ملی در جمع کارشناسان استاندارد استان یزد با بیان اینکه بسیاری از محصولات تولیدی در استان یزد در حد استانداردهای بینالمللی است، اظهار داشت: با این وجود متاسفانه مردم اعتماد کافی ندارد و همچنان در بسیاری از موارد، خرید کالاهای خارجی را ترجیح میدهند.
وی با بیان اینکه ارتقای استانداردهای محصولات تولیدی در استان یزد نیاز به اطلاعرسانی دارد، عنوان کرد: خود واحدهای تولیدی باید در این زمینه وارد عمل شوند.
ماجدی همچنین از تشکیل اتاق فکر در اداره کل استاندارد استان یزد خبر داد و بیان کرد: از حضور صاحبان صنایع، اصناف، تشکلها و انجمنهای حرفهای در این اتاق فکر استقبال میکنیم.
مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان یزد خاطرنشان کرد: با توجه به محدودیت نیروی انسانی که در اداره استاندارد استان یزد داریم، باید از ظرفیت کارشناسان استاندارد در واحدهای صنعتی به خوبی استفاده کنیم.
وی اظهار امیدواری کرد: همان طور که یزد مردمانش به نیکی و پاکی معروف هستند، محصولات این استان نیز در زمینه استاندارد به نیکی در جهان بدرخشد و مردم در همه جا بتوانند با خیالی آسوده از محصولات استان یزد استفاده کنند.
ماجدی در بخش دیگری از سخنان خود از انعقاد تفاهمنامههایی برای ایجاد آزمایشگاه تخصصی کاشی و سرامیک و فولاد خبر داد و اظهار داشت: حتی در حوزه شیرینیهای سنتی یزد نیز برنامههایی برای تدوین استاندارد داریم که امیدواریم به زودی اجرایی شود.
وی با توجه به ظرفیتهای خوب پژوهشی و آزمایشگاهی استان یزد از معاون سازمان ملی استاندارد خواست تا دبیرخانه پژوهش استانداردهای کشور را به استان یزد بدهند تا با توجه به ظرفیتهای هر بخش، پژوهشهای مورد نیاز را با همکاری دانشگاه یزد انجام شود.
مدیرکل اسبق اداره کل استاندارد استان یزد نیز در این مراسم اظهار داشت: تلاش برای به کار گیری کارشناسان استاندارد در حوزههای تدوین استانداردها، آموزش و ترویج از مدتها پیش آغاز شده اما به دلیل محدودیتهای منابع مالی از یکسو و مقطعی بودن برخی از خدمات درخواستی از این کارشناسان از سوی دیگر، این امر میسر نشد.
حسین حبیبی تاکید کرد: اگر همه واحدهای تولیدی استان یزد بخواهند به استانداردهای لازم برسند، افزایش نیروی انسانی لازم است و با کمبود نیرویی فعلی، این امر امکانپذیر نیست و به نظر میرسد دولت باید وارد کار شود و از کارشناسان استاندارد واحدهای تولیدی استان استفاده کند زیرا کارخانجات اغلب حاضر به هزینه در این زمینه نیستند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به درخواست معاون پژوهشی دانشگاه یزد اظهار داشت: استاندارد در سالهای اخیر مدتی با دانشکده نساجی همکار بود، اما به دلیل اینکه روند انجام کار در آنجا بسیار طولانی بود، اقدام به ابطال این همکاری کردیم.
حبیبی بیان کرد: اگر قرار باشد همکاری با دانشگاه صورت گیرد، به نظر میرسد دانشگاه باید روند کار خود را تسریع و بهبود ببخشد.
در این مراسم که با حضور معاونان سازمان ملی استاندارد برگزار شد، کارشناسان استاندارد واحدهای صنعتی استان یزد به طرح سئوالات خود در حوزه استاندارد و کنترل کیفیت پرداختند.
منبع: فارس
انتهای پیام/ع
Related Assets:
- دولت باجدیت معیارهای استاندارد را درتولید کالاهای داخلی و واردات کالاهای خارجی دنبال کند
- استاندارد سازي محصولات غذايي در رونق اقتصادی و صادرات اين محصولات موثر است
- استاندارد: شیر پالم دار نیافتیم/ پالم روغن بدی نیست
- عوامل اجرایی انتخابات نباید به کاندیدای خاصی گرایش نظری و عملی داشته باشند
- فرودگاه یزد گواهینامه استاندارد فرودگاهی دریافت خواهد کرد
- 98درصد طلاهای بازار یزد استاندارداست/ وجود نقرههای غیراستاندارد در بازار یزد
- 46درصد شن و ماسه توليدي يزد غيراستاندارد است/بازار نابسامان نقره یزد
- واحدهای تولیدی فاقد استاندارد؛ جلو رشد واحدهای قانون مند را می گیرند/با متخلفین در وهله اول برخورد نمی شود