ID : 17285031
از صداقت روسی تا آمریکایی

دلواپسان رابطه با روسیه پاسخ دهند!


تروریسمی که شنیدن نام آن در عراق، سوریه، یمن، افغانستان و... تداعی حسرت از روزهای سبز و خانه های امن است، نتیجه رعیتی دولت های عربی از کدخدایی است که عامل کشتار و بی خانمانی میلیون ها مسلمان در کشورهای مذکور است.

یزد رسا؛ امروز کمتر کسی از نقش ایالات متّحده‌ی آمریکا در ایجاد یا تقویت و تسلیح القاعده، طالبان و دنباله‌های شوم آنان بی‌اطّلاع است. در کنار این پشتیبانی مستقیم، حامیان آشکار و شناخته‌شده‌ی تروریسم تکفیری، علی‌رغم داشتن عقب‌مانده‌ترین نظام های سیاسی، همواره در ردیف متّحدان غرب جای گرفته‌اند، و این در حالی است که پیشروترین و روشن‌ترین اندیشه‌های برخاسته از مردم‌سالاری‌های پویا در منطقه، بی‌رحمانه مورد سرکوب قرار گرفته است. برخورد دوگانه‌ی غرب با جنبش بیداری در جهان اسلام، نمونه‌ی گویایی از تضاد در سیاستهای غربی است...

سیاست هایی که تا به یاد داریم متضرر کشور های اسلامی است. سیاست های خشونت آمیزی که خاستگاهش نابودی «یکی از اخلاقی‌ترین و انسانی‌ترین مکاتب دینی جهان است که در متن بنیادینِ خود، گرفتن جان یک انسان را به مثابه‌ی کشتن همه‌ی بشریّت میداند» معمولا با اسلام هراسی شروع می شود و گاه خود را در11 سپتامبر نشان می دهد و گاه در حادثه فرانسه و گاه درهالیوود بروز می کند.

اما اینک این سیاست ها پرورش و تولید تروریسم با همکاری کشورهای عربی و غربی است که  تشکیل زباله دانی چون داعش شاهدی بر این مدعاست.

تروریسمی که شنیدن نام آن در عراق، سوریه، یمن، افغانستان و... تداعی حسرت از روزهای سبز و خانه های امن است، نتیجه رعیتی دولت های عربی از کدخدایی است که عامل کشتار و بی خانمانی میلیون ها مسلمان در کشورهای مذکور است.

 اما در ایران تروریسم در کشت و کشتار نیست. تروریسم در اندیشه کسانی است که اشاعه اسلام سیاسی را در رابطه با آمریکا محدود می کنند. کسانی که اسلام را بدون سیاست و انقلاب را بدون استکبارستیزی و اقتصاد را با لیبرالیسم دوست دارند.

 همزمان با مورد هدف قرار دادن جنگنده روسی در مرز سوریه و ترکیه، شاهد جهت گیری هایی در کشور بودیم که به بهانه های مختلف از تخریب چهره روسیه در ایران از هیچ تلاشی فروگذار نبودند.از بهانه هایی چون ورود خودروی زرهی پوتین و گارد حفاظتی او گرفته تا تقلبی بودن قرآن اهدایی روس ها به مقام معظم رهبری و تزاری نامیدن روسیه.

با توجه به وضعیت منطقه و صدور قطعنامه های سازمان ملل در دوران پسا تحریم، تیره شدن روابط ترکیه و روسیه، نگاه دولت ها و رسانه ها به این کشورها و داعش وارزانی قیمت نفت در بازار جهانی ذکر چند نکته خالی از لطف نیست.

باز شدن بازار اقتصادی جدید همزمان با تنش ایجاد شده میان ترکیه و روسیه

جنگ اقتصادی روسیه و ترکیه از آنجایی شروع شد که ترکیه با ادعای شکستن حریم هوایی ترکیه توسط جنگنده روسیه اقدام به منهدم کردن این پرنده روسی کرد و حمایت ناتو از ترکیه بر آن شد که روسیه تحریم های اقتصادی شدیدی علیه این کشور وارد کند.

این تحریم ها که به معنای از بین رفتن بخش زیادی از بازار روابط اقتصادی این دو کشور است بازار مناسبی برای ایران مبنی بر جایگزینی ایران به به جای ترکیه و پر کردن این فضای خالی است.

در نشست سران اوپک گازی در تهران، کانون توجه رسانه ها رئیس جمهور روسیه بود که بعد از 9 سال به این بهانه به ایران سفر کرده و مستقیما از فرودگاه برای دیدار رهبر انقلاب به بیت رهبری رفت و هدیه پوتین به رهبری خود حاشیه جالبی از این جلسه بود که دلواپسان رابطه با روسیه سعی در تقلبی خواندن این نسخه قدیمی از قران کردند در حالی که تجربه هدیه شیردال تقلبی از آمریکا را داشتند.

 در هر حال می بینیم به جای بهره گیری از چنین فرصت هایی نگاه دولت به کشورهای غربی و به ویژه آمریکاست.

ایران و روسیه سد مستحکمی در مقابل افراطگرایان داعش                                          

در حالی که کشور های اسلامی در آتش کینه غربی ها از اسلام می سوزند و زاییده همچنین تفکری فرزند نامشروعی چون داعش است می بینیم که روسیه با وارد کردن سامانه های دفاع ضد موشکی بر خلاف نیروهای ائتلاف آمریکا  به طور جدی پا در عرصه مبارزه با تروریسم گذاشت. که این کشور با همکاری ایران سد محکمی در سوریه علیه جریانات تکفیری شد. که باعث اسقاط جنگنده روسی در مرز سوریه و در نتیجه  رو شدن دست ترکیه در خریداری نفت از داعش شد.

روسیه به عنوان تبادل گرخوب اطلاعات نظامی و تکنولوژی در دوران تحریم

درشرایط کنونی که  تحریم های ظالمانه اقتصادی و نظامی به شدیدترین وجه ممکن بر علیه کشور ما لحاظ شده است روسیه را می توان به عنوان یک تبادل گر خوب اطلاعات نظامی و تکنولوژی برشمرد.

 نویسنده: عقیل ملایی




summary-address :
Your Rating
Average (1 Vote)
The average rating is 5.0 stars out of 5.