دوستان، تویِ جهنم؛ با دشمنان مدارا !
* نماینده اردکان گفت : این دولت واقعاً مظلوم است.
♦ گفتم : نگو دلم کباب شد! حتما اینکه رئیس جمهور سابق، تخریبهای برخی دولتمردان و طرفداران دولت در حق خودش رو با «سکوت» جواب میده، نشونه «مظلومیت» این دولته! حتما ممنوع بودن نقد «توافق ژنو» در صدا وسیما هم نمادی از «مظلومیت» دولته! حتما رها کردن مسکن مهر به امان خدا و سرگردان موندن هزاران چشم انتظار مسکن مهر هم از «مظلومیت» دولته!
حتما برچسبهای «بزدل» و «بیسواد» و «تغذیهشونده از مراکز خاص» و ... هم نمودهای «مظلومیت» دولته! حافظ شیرازی اون قدیمها گفته بود «آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است/ با دوستان مروّت بادشمنان مدارا» ؛ اما حالا بعضیها با رفتارشون میگند«آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است/ دوستان برند جهنم، با دشمنان مدارا»!
---------------------------------------------------------
* تابش گفت : در وضعیت فعلی که دولت تحت شدیدترین مضایق و تنگناهاست، از نظر تحریمها وضعیتش شکننده است و از نظر هستهای در یک پیچ حساس است، مجلس باید از بزرگی و زعامت رهبری معظم انقلاب الگو بگیرد که اگر هم جایی نقد و نظری نسبت به دولت داشتند، تمام قد از دولت حمایت کردهاند.
♦ گفتم : اولا مشکل از خود دولته که از همون اول بر خلاف همه توصیهها و هشدارها همه چیز رو گره زد به خارجیها.
بعضی حضرات هم از همان آغاز مرتب از خالی بودن خزانه و به زعم خود، ویرانیهای هشت ساله و ... دم زدند؛ غافل از این که این گونه سیاهنماییها باعث جریتر شدن دشمن میشه و دودش به چشم خودشون میره نه دشمن.
ثانیا کاش اون زمانی که رهبری از خوشبین نبودن به مذاکرات و سلطهگر بودن آمریکا و ... سخن میگفتند، بعضیها به جای استراتژی لبخند و کوتاه آمدن، کمی بیشتر واقعبین بودند و اندیشه میکردند.
وانگهی رهبری از همه دولتها حمایت کرده ومیکنند؛ اما فقط از یک دولت به طور«خاص» حمایت کرده اند و آن هم دولت «نهم» احمدینژاد بود.
از قضا اون دولت و رئیسجمهور و وزیراش خیلی مظلومتر از این دولت و دولتمردانش بودند.
میگید نه؟ رفتار حامیان دکتر روحانی با رئیسجمهور سابق رو مقایسه کنید با رفتار حامیان رئیس جمهور سابق با دکتر روحانی. انصافا تهمتها و بیانصافیها در حق احمدی نژاد کجا و ... .
---------------------------------------------------------
* تابش گفت: از نظر سیاسی وجاهت مجلس در این نیست که به این گزینه وزارت علوم هم رای ندهد.
♦ گفتم : اولا از نظر سیاسی وجاهت مجلس دقیقا در رای ندادن به این گزینه و امثال آن است.
اصلا وجاهت مجلس در پاسداری از آرمان های انقلاب و تاکید بر رعایت خطوط قرمز است.
ثانیا از همان نظر سیاسی، وجاهت دولت مدعی اعتدال و تدبیر در این نیست که با وجود آگاهی از حساسیت مجلس، همچنان بر معرفی گزینههای پرحاشیه و مسالهدار اصرار کند. وقتی در جامعه دانشگاهی، افراد متعهد و دانشمند با تواناییهای بالای علمی و اجرایی وجود دارند، چه اصراری بر معرفی گزینههای تنشزا وجود دارد؟!
---------------------------------------------------------
* نماینده اردکان گفت : نمایندگان با رای ندادن به گزینه پیشنهادی دولت، پالسی به افکار عمومی میدهند که در عوض حل مساله هستهای، تحریم، تنگناهای اقتصادی و معیشتی با دولت سرشاخ میشویم که چه کسی وزیر علوم باشد. این از منظر افکار عمومی تضعیف حاکمیت است.
♦ گفتم : عجب! لطفا خلط مبحث نکنید! یعنی چون دولت داره مذاکره هستهای میکنه، نمایندگان مجلس باید سوگند جلالهشون در دفاع از حقوق ملت و دستاوردهای نظام رو زیر پا بگذارند و به هرشخصی که دولت معرفی کرد، رای بدهند؟!
از قضا تضعیف حاکمیت هنگامی مصداق پیدا میکنه که فتنه گران 88 بتونند تا برخی پستهای حساس راه پیدا کنند و عناصر حزباللهی و مومن به انقلاب رو به حاشیه برانند.
تضعیف حاکمیت هنگامی رخ داد که برخی همطیفان شما پس از ناکامی در انتخابات 88، به جای تمکین به رای مردم، زدند زیر میز بازی و اون فتنه ناجوانمردانه ر وبه راه انداختند؛ فتنهای که دندان طمع دشمنان رو تیز کرد و پس از آن بود که تحریمهای سریالی را وضع کردند تا به خیال خود حاکمیت نظام اسلامی رو تضعیف کنند.
تضعیف حاکمیت هنگامی نمود یافت که دوستان شما در مجلس ششم، ناباورانه «تحصن» کردند! تضعیف حاکمیت هنگامی بود که همفکران شما به جای شهامت در برابر دشمن، در نامهای عجیب به رهبری از ایشان خواستند تا «جام زهر» پیشنهادی آنها را سر کشد. تضعیف حاکمیت هنگامی رخ داد که... .
------------------------------------------------------------
* تابش گفت: تعامل هر چه بیشتر بین دولت و مجلس، کشور را به نتیجه مطلوب میرساند.
♦ گفتم : مصداقِ «کلمه حقّ یراد بها الباطل» است اگر منظور شما تمکین چشم و گوش بسته مجلس به دیدگاههای دولت باشد.