ID : 37766351
صنعتگر یزدی درخواست کرد

دولت برای کاهش تبعات اقتصادی در دوران پسا کرونا برنامه ریزی کند


فنایی گفت: کشور ما در گذشته درگیر تحریم ها بوده و امروزه کرونا نیز به آن اضافه شده است و به دلیل عدم شفافیت مسائل مالی و پولی بانک ها صنایع کشور لطمات زیادی دیده بنابراین آسیب پذیر صنعت ما افزایش یافته است.

محمدحسین فنایی در مصاحبه با خبرنگار یزدرسا؛ پیرامون آثار و تبعات کرونا بر اقتصاد کشور گفت: باید این واقعیت را بپذیریم که ممکن است کرونا برای مدت طولانی مهمان کشور ما باشد بنابراین باید سیاست هایی اتخاذ شود تا جامعه بتواند بسیاری از عادات زندگی خود را تغییر دهد  و از مسئولان انتظار میرود از حالا برای سوق دادن جامعه به سمت این مهم برنامه ریزی کنند.

معاون سابق وزیر صمت ادامه داد: چین پس از دوماه درگیری با این بیماری وارد فاز بازگشایی قرنطینه شده و یکسری سیاست های کلی را در این زمینه پذیرفته است بنابراین کشور ما نیز باید با بررسی تجارب کشورهای دیگر در این زمینه از آن ها استفاده کند و دولت نیز این سیاست ها را به مردم اعلام کند.

وی با بیان اینکه شکست کرونا بدون همکاری و همراهی مردم امکان پذیر نیست اظهار داشت: کرونا یک معضل فرهنگی-اقتصادی است و اگر این بیماری دستکم گرفته شود به شدت مشکل ساز خواهد شد.

صنعتگر یزدی با اشاره به این مطلب که دولت باید در این شرایط بودجه کرونایی تنظیم کرده و ردیف هایی برای آن تعریف کند ابراز داشت: دولت باید سیاست های مالی خود را در زمینه مبارزه با کرونا به صورت شفاف اعلام کند و برای افرادی که به دلیل وجود این بیماری دچار مشکلات اقتصادی و معیشتی شدند برنامه ریزی  کند و برای رفع دغدغه های این عزیزان تلاش کند.

فنایی با اشاره به ضرورت قرنطینه برای مهار بیماری کرونا افزود: باید شرایط برای اقشار محروم جامعه به گونه ای فراهم شود که افراد برای تامین معیشت خود استرس نداشته و مجبور به خروج از منزل نباشند که البته اقدام دولت در زمینه اهدا کمک معیشتی اقدام خوبی است اما کافی نیست.

این فعال اقتصادی یزدی در بخش دیگری از سخنانش به تمهیدات دولت برای تداوم چرخه حیات صنایع و تولید کنندگان اشاره کرد و ابراز داشت: هرچند دولت اعلام کرده به واحدهای تولیدی که نیروهای خود را حفظ کنند تسهیلات ارائه می دهد اما باید نرخ سود این تسهیلات نیز به گونه ای باشد که کارآفرینان ترغیب شوند و از طرفی نظارت ها نیز قوی باشد تا سوء استفاده ای از سوی برخی صورت نگیرد.

وی  در ادامه به شکاف بی اعتمادی بین مردم و دولت اشاره کرد و اظهار داشت: دولت باید با شفافیت این شکاف را ترمیم کند و امتیازات استان ها را بر اساس ظرفیت ها و نیازهای هر استان در نظر بگیرد نه این که بخواهد برای تمامی استان ها نسخه ای واحد بپیچد.

این فعال اقتصادی با تاکید بر لزوم برنامه ریزی دولت برای دوماه آینده در زمینه کاهش تبعات اقتصادی پسا کرونا گفت: کشور ما در گذشته درگیر تحریم ها بوده و امروزه کرونا نیز به آن اضافه شده است و به دلیل عدم شفافیت مسائل مالی و پولی بانک ها صنایع کشور لطمات زیادی دیده بنابراین آسیب پذیر صنعت ما افزایش یافته است.

وی با اشاره به فرصت سازی کرونا در کشور گفت: کرونا سبب فرصت سازی برای برخی از صنایع ما شده است به گونه ای که خط تولید خود را به سمت تولید ماسک و دستکش تغییر دادند اما توجه به این نکته نیز ضروری است که نیاز کنونی به این محصولات تا دو ماه آینده فروکش خواهد کرد و دولت باید در این زمینه نیز دقت نظر داشته باشد.

فنایی افزود: امروز فروشگاه هایی  که دارای سرمایه های کلان هستند تعطیل شدند اما در عوض شرکت های فروش آنلاین با سرمایه های ناچیز به کمک این کسب و کارها آمده و در فروش آن ها کمک کار هستند بنابراین امیدورایم شرایط امروز کشور، دولت را به سمت ایجاد دولت الکترونیک و خدمات آنلاین سوق دهد و از جوانانی که دارای ایده بوده اما سرمایه ای ندارند حمایت کند.

انتهای پیام/
 




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.