ID : 16069113
عضو کمیسیون صنایع مجلس:

دولت، مجلس را برای برخی موضوعات قابل نمی داند/دلیل اصرار آقای رئیس جمهور بر تک نرخی کردن تورم را نمی دانم!


علی علیلو گفت: اگر دولت مردان اعتقاد دارند که تورم را از همین عددی که الان شاهد آن هستیم کاهش دهند، نمی توانیم از رکود خارج شویم چون تورم و رکود به صورت مستقیم در عکس هم حرکت می کنند.

به گزارش یزدرسا ؛ علی علیلو در گفت و گو با آناج با بیان اینکه ازمحتوای بسته دوم خروج از رکود دولت هیچ اطلاعی نداریم، گفت: در این بسته اگر به وام 25 میلیونی خرید خودرو اشاره شده است، ما مخالف این نیستیم ولی موافق این هم نیستیم که در اثر ندادن تسهیلات و وام به صنعت خودروسازی این صنعت را فلج کنیم.

با پایین آوردن تورم نمی توانیم از رکود خارج شویم

وی در ادامه به بحث تورم نیز اشاره کرده و گفت: اگر دولت مردان اعتقاد دارند که تورم را از همین عددی که الان شاهد آن هستیم کاهش دهند، نمی توانیم از رکود خارج شویم چون تورم و رکود به صورت مستقیم در عکس هم حرکت می کنند.

وی تصریح کرد: تورم 46 درصدی عدد بالا و نامعقولی بود وباید کاهش پیدا می کرد و الان که شاهد تورم 18 الی 20 درصدی هستیم به صورت معقول در آمده است، حالا نمی دانم چرا می خواهند به این فشار انقدر فشار وارد کنند و آن را پایین تر بیاورند.

هیچ کشوری وجود ندارد که تورم نداشته باشد

نماینده مردم شبستر در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: تک رقمی کردن تورم باعث ورود بیشتر ما به رکود می شود و این یک اصل است، در هیچ کجای دنیا نمی توانیم کشوری را پیدا کنیم که در آن کشور تورم وجود نداشته باشد، شکوفا کردن صنعت و کسب و رونق کار تورم را باعث می شود و صاحب نظران اقتصادی به این اصل اعتراف دارند.

دلیل اصرار آقای رئیس جمهور بر تک نرخی کردن تورم را نمی دانم!

وی افزود: حالا آقای رئیس جمهور نمی دانم بر چه اصلی بر روی تک رقمی کردن تورم اصرار دارند و اگر موفقیتی در این زمینه حاصل شود حتماً ناشی از مشاوره خوب تیم اقتصادی ایشان می باشد که راه حل و روش خوبی برای این موضوع پیدا کرده اند.

وی با بیان اینکه رکود فلج کننده است ولی تورم نه، اظهار کرد: دولت باید خود را ملزم به خارج از شدن رکود کند و این مهم را در اولویت های خود قرار دهد.

دولت برنامه خود برای شرایط بعد از برداشته شدن تحریم ها را به مجلس ارائه دهد

علیلو در ادامه سخنان خود به تصویب برجام در مجلس نیز اشاره کرده و خاطرنشان کرد: دولت باید برای بعد از برداشته شدن تحریم ها برنامه داشته باشد و این برنامه را به مجلس نیز ارائه کند.

به نفع دولت است که با خانه ملت همدل و همزبان باشد

وی با بیان اینکه دولت در این موارد مجلس را قابل نمی دانند و اجازه ورود خانه ملت به این موضوعات نمی دهند، گفت: ضروری است برنامه دولت برای بعد از برداشته شدن تحریم ها و شرایطی که پیش می آید به مجلس رفته و مورد بررسی در تمامی کمیسیون های تخصصی مجلس قرار گیرد تا یک برنامه پخته ای داشته باشیم  که این به نفع دولت می باشد.

این نماینده مجلس نهم با بیان اینکه دلتباید با مجلس همدل و همزبان باشد، اذعان کرد: مجلس در هر صورت کار نظارتی خود را انجام خواهد داد ولی ضرورت ایجاد یک کمیته نظارت و بررسی برای این برنامه ها وجود دارد و اگر نظارت به خوبی صورت نگیرد برنامه به انحراف خواهد کشید و این انحراف ها، کشور را هم به انحراف می کشند.

دولت از منیّت های خود دست بردارد

وی افزود: ولی متاسفانه دولت هیچ کدام از این کارها را انجام نمی دهد و در بحث تصویب برجام در خانه ملت نیز دولت لایحه ای به مجلس ارائه نکرد چون معتقد بود مجلس نباید در موضوع برجام ورود پیدا کند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در پایان تصریح کرد: دولت منیت دارد و همه چیز را می خواهد به تنهایی جلو ببرد ولی نمی شود هم برنامه داد، هم نظارت کرد و هم اجرا؛ این اتفاقات در سالی که مقام معظم رهبری سال دولت و ملت، همدلی و همزبانی نامگذاری کرده اند شایسته نیست و مغایر با سخنرانی های آقایان می باشد.

انتهای پیام/ص




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.