ID : 6776950
کارشناس تغذیه مرکز تحقیقاتی، درمانی دیابت یزد:

دیابتی ها انواع سوپ را با احتیاط مصرف کنند/ دیابتی ها زیاد آب بنوشند


کارشناس تغذیه مرکز تحقیقاتی، درمانی دیابت یزد متذکر شد: افراد دیابتی در فصل تابستان آب زیاد بنوشند چراکه از دست دادن آب زیاد، ‌استرس بیشتری به بدن وارد می‌كند و تاثیر نامطلوب روی میزان قند خون دارد.

به گزارش یزد رسا، کارشناس تغذیه مرکز تحقیقاتی، درمانی دیابت یزد متذکرشد: افراد دیابتی در فصل تابستان آب زیاد بنوشند چراکه از دست دادن آب زیاد، ‌استرس بیشتری به بدن وارد می‌كند و تاثیر نامطلوب روی میزان قند خون دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یزد، شیرین ده موبد کارشناس تغذیه مرکز دیابت یزد گفت: یکی از مسائلی که افراد دیابتی در فصل تابستان با آن مواجه می شوند مسافرت و استفاده از غذاهای رستورانی است، غذا های بیرون از منزل برای فرد دیابتی ممکن است گول زننده و خطر ساز باشند.

وی ادامه داد: برخی غذاها آشکارا سرخ کردنی و حاوی نان هستند، اما بعضی دیگر مانند بعضی از سس ها دارای کربوهیدرات پنهان هستند چراکه اغلب در تهیه ی آن ها از آرد برای غلیظ شدن استفاده می شود و یا شیر به آن ها اضافه می گردد(شیر حاوی قند لاکتوز است).

ده موبد توصیه کرد: این افراد باید مراقب افزودنی ها و سُس ها و پنیرهای همراه با سبزیجات و سالاد باشند و در مصرف انواع خوراک ها و چاشنی ها و سوپ ها احتیاط کنند، البته در صورت مصرف زیاد مواد غذایی مذکور کنترل قند خون دچار اشکال می گردد.

این کارشناس تغذیه همچنین خاطرنشان کرد: پس هر زمان که فرد مقداری از چاشنی هایی که حاوی کربوهیدرات هستند را خورد باید حساب مابقی کربوهیدرات دریافتی خود را داشته باشد و در جبران آن مقدار دریافت برنج و یا دیگر منابع کربوهیدرات مصرفی خود را کاهش دهد.

وی همچنین عنوان کرد: از طرفی افراد دیابتی باید مراقب خوردن آبمیوه ها باشند چراکه آبمیوه ها به سرعت قند خون را افزایش می دهند پس خوردن خود میوه ها ارجح است.

این کارشناس در پایان متذکرشد: افراد دیابتی در فصل تابستان آب زیاد بنوشند چراکه از دست دادن آب زیاد، ‌استرس بیشتری به بدن وارد می‌كند و تاثیر نامطلوب روی میزان قند خون دارد.

 

 




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.