راه اندازی شورای سیاست گذاری هنرهای تجسمی در آینده نزدیک/ تقدیر ازشاعر و نقاش پیشکسوت استان
به گزارش یزدرسا، سرپرست حوزه هنری یزد در دیدار با استاد لاری پور با اشاره به ظرفیت های هنری موجود دراستان از راه اندازی شورای سیاست گذاری هنرهای تجسمی حوزه هنری استان یزد با حضور هنرمندان شاخص و برجسته این بخش در آینده نزدیک خبر داد و از وی برای عضویت در این شورا دعوت کرد.
سید ناصرامامی میبدی هدف از راه اندازی این شورا را ارتقای هنرهای تجسمی، کشف و پرورش استعدادهای خلاق هنری و تولید آثار فاخر و نمونه با بهره گیری از مبانی فرهنگ و هنر اسلامی ـ ایرانی و بومی عنوان کرد.
وی افزود: باید ازدانش، دیدگاه ها و تجربیات پیشکسوتان هنراستان برای اعتلای فرهنگ وهنردیار دارالعباده و دارالعلم بیشتر استفاده شود و زمینه انتقال این تجربه ارزشمند به جوانان ونسل های آینده فراهم گردد.
امامی میبدی ضمن تماشای آثارهنری آقای لاری پور، این آثار را با محتوا و تأثیر گذار دانست و بیان کرد: آثار خلق شده از زیبایی شناسی خاصی برخوردار است وباید بیشتر معرفی شود.
وی ادامه داد: به همین منظور نمایشگاهی از آثارهنری استاد لاری پوراز اول تیرماه سال جاری در نگارخانه حوزه هنری یزد برپا خواهد شد.
سرپرست حوزه هنری یزد اظهارامیدواری کرد باهمکاری دستگاه های فرهنگی استان آثار نقاشی و مجموعه اشعار این هنرمند توانا چاپ و منتشر شود.
استاد لاری پورهم ضمن قدردانی ازخدمات سید ناصرامامی میبدی درعرصه فرهنگ و هنر استان به خلق 200 نقاشی ازآثار باستانی استان یزد اشاره کرد و گفت: در این مجموعه کم نظیر آداب و رسوم، مشاغل، مساجد، کوچه ها، طاق ها و رواق ها و ابنیه تاریخی استان به تصویر کشیده شده است.
وی به ظرفیت ها واستعدادهای هنری جوانان یزدی اشاره کرد و اذعان کرد: خوشبختانه درعرصه شعروادب اصالت و فرهنگ سنتی یزد همچنان حفظ شده وبرگزاری نشست ها ومحافل ادبی نیزدر پویایی و ایجاد انگیزه شاعران جوان مؤثربوده است.
لاری پور همچنین غزلی از سروده های خود را قرائت کرد. در این دیدارکه حسین دشتی اردکانی مسئول واحد هنرهای تجسمی، هادی حکیمیان مسئول واحد آفرینش های ادبی وعلیرضا غفاریان مسئول واحد هنرهای تصویری حوزه هنری یزد هم حضور داشتند امامی میبدی با اهدای لوح تقدیر از زحمات آقای لاری پورقدردانی کرد.
بیوگرافی
حسین لاری پوردر آذرماه 1321 در هرات شهرستان خاتم به دنیا آمد. دوران کودکی را تا هشت سالگی در زادگاهش به سر برد و سپس به یزد آمد.
پس از پایان تحصیلات متوسطه به مرکز تربیت معلم راه یافت وتحصیلات خود را در رشته کارشناسی هنر به پایان برد و شغل معلمی را برگزید. در سال های آغاز معلمی به آبادان عزیمت نمود وتا سال 1359 در آنجا به آموزش جوانان در زمینه نقاشی همت گمارد.
این هنرمند خوش ذوق در سال 1360 به یزد بازگشت و درسال 1371 به افتخار بازنشستگی نائل آمد. با بازنشسته شدن فرصتی پیش آمد تا با فراغ بال بیشتربه کارهنری و خلق اثر بپردازد وشعر بسراید.
اوهمچنان بالنده و فعال در این عرصه فعالیت می کند. وی از20 سالگی به نقاشی رو آورده و درپی آن به سرودن شعر نیز پرداخته و اکنون مجموعه شعری آماده چاپ دارد. گفتنی است: نمایشگاه های متعددی ازآثارنقاشی این هنرمند در یزد برپا شده است.
منبع: حوزه هنری استان یزد