راهبرد مدعیان اصلاحطلبی برای تخریب دولت سابق
رئیسجمهور سابق پس از پایان ریاستجمهوریاش استراتژی «سکوت» را در پیش گرفته و جز یک بار، آنهم پس از گزارش عملکرد صدروزه رئیسجمهور کنونی، آن را نشکست؛ اما گویا عدهای میکوشند تا به هر طریق ممکن وی را وارد برخی بگومگوهای بیحاصل کنند و بدین طریق پوششی برای ناکامیهای خود و دولت یازدهم تدارک بینند.
انبوه تعریضها و سیاهنماییهایی که از سوی برخی صاحبمنصبان و اصحاب جراید برضد دولت پیشین صورت میگیرد، در این راستا قابل ارزیابی است.
در همین زمینه، اخیرا یکی از اعضای هیئت رئیسه بنیاد باران- زیر نظر سیدمحمد خاتمی- با اشاره به شرایط کشور در در دوران ۸ ساله دولت محمود احمدینژاد، ادعا کرده است: حذف نیروهای متعهد و مجرب در اکثر عرصههای کشور، توهین به چهرههای بزرگ نظام و انقلاب، کوتوله پروری و ترویج تملق و چاپلوسی از ویژگیهای بارز حاکم بر کشور در دوران دولت سابق بود(!)
به گزارش ایلنا، محمد زمانی با تأکید بر این که گسترش فساد اداری در دولت احمدینژاد به اندازهای بود که شاید در تاریخ ایران بیسابقه باشد(!) گفته است: در تاریخ انقلاب اسلامی ایران و در دولتهای قبل از محمود احمدینژاد، فساد اداری کشورمان شاید در حد سرماخوردگی بود اما فساد اداری در دوران دولت احمدینژاد به حد سرطان پیشرفته رسید و به نوعی میتوان گفت که فساد اداری نهادینه شد(!)
عضو شورای مشاوران سیدمحمد خاتمی، ادعا کرده است: اگر کمی تعصب را کنار بگذاریم، شاید حتی در دوران قبل از انقلاب هم به اندازه دوران احمدینژاد فساد اداری نداشتیم(!)
نگاهی از سر انصاف و واقعبینی فارغ از برخی تعصبات رایج ما را به این نکته رهنمون میشود که ادعاهای این مشاور رئیسجمهور اسبق، محلّی از اعراب ندارد و بیشتر به سیاهنمایی میماند تا نقد دلسوزانه و عالمانه.
عضو هیئت رئیس بنیاد باران در حالی از «حذف نیروهای متعهد و مجرب در اکثر عرصههای کشور، توهین به چهرههای بزرگ نظام و انقلاب و کوتوله پروری» در دوران دولت سابق دم میزند که آن دولت، به جز دو سال آخر که خود را درگیر حاشیههایی بیجا نمود، در مجموع رویکردی انقلابی و مبتنی بر اصول داشت و گفتمان حاکم بر دولت و شخص رئیسجمهور، تناسب بسیار برجستهای با آرمانهای امام(ره) و انقلاب داشت.
گوینده در حالی از حذف نیروهای متعهد و مجرب در دولت احمدینژاد سخن به میان میآورد که آگاهان سیاسی هنوز خاطره قلع و قمعهای بینظیر پس از روی کار آمدن دولت موسوم به اصلاحطلب را به خوبی به خاطر دارند؛ قلع و قمعهایی که آتشش گاه دامن جزءترین عناصر اداری ر اهم فراگرفته بود و جرمشان تنها رایدادن به نامزدی دیگر غیر از رئیسجمهور برگزیده بوده است.
«کوتولهپروری» هم از جمله تعابیر طعنآمیز مخالفان احمدینژاد بود که کوشیده بود با شکستن حلقه بسته مدیران در سالهای گذشته، نیروهای جوان و کارآمد را وارد عرصه اجرایی در سطح کلان کند. و انصافا در این آزمون توفیقات برجستهای به دست آورد؛هرچند خالی از ضعف و کاستی نیز نبود.
برای مثال دکتر باقری لنکرانی و پرویز فتاح از جمله وزرای جوان و متعهد بودند که پیش از دولت احمدینژاد، زمینه بروز توانمندیهایشان فراهم نشده بود؛ اما در دولت احمدینژاد به واسطه روحیه جوانگرایی رئیسجمهور، مسؤولیت وزارتخانههایی را عهدهدار شدند و الحق و انصاف که بسیار خوب درخشیدند.
ادعاهای دیگر همچون نامبردن از فساد اداری دولت احمدینژاد با تعابیر «بیسابقه» و «سرطان پیشرفته» نیز چنان واضحالبطلان است که نیازی به بررسی و إبطال ندارد.
اما جهت اطلاع این فعال جریان اصلاحطلبی باید به این نکته اشاره کرد که فساد دولت سابق هرچند به زعم مدعیان اصلاحطلبی بزرگ و بی سابقه(!) بوده باشد، باز به پای باجخواهی آنان در خرداد 88 نمیرسد.
چه اینکه آنها و در رأسشان موسوی و کروبی، با نادیده گرفتن همه قوانین موضوعه و شرعی و حتی عرف جامعه، برای إبطال رای 24میلیون ایرانی آسمان را به زمین دوختند و بزرگترین فساد را مرتکب شدند؛ فسادی در حد محاربه و طغیان در برابر حکومت اسلامی. فسادی که نهتنها با مخالفت اصلاحطلبان روبرو نشد، بلکه خود پرچمداران آن بودند.
و حال، جای شگفتی است که اینان از فساد دولت سابق مینالند و ... .
اینان نیک میدانند که با بزرگنمایی برخی قصور و تقصیرهای دولت پیشین، نمیتوانند جرم سنگین خود در فتنه 88 را از اذهان ملت آگاه پاک کنند.
نویسنده: حمیدرضا میبدی
Related Assets:
- فتنه 78 منجر به فتنه 88 شد/ اگر مردم در 9 دی جلوی فتنه را نمی گرفتند شاید امروز شاهد حضور داعش در ایران بودیم
- فتنهای که پیوند مردم با نظام را استحکام بخشید
- 9 دی تبلور بصیرت سیاسی ملت ایران است/فتنه 88 از جهت اشخاص، خیلی اهمیت ندارد
- 9 دی، فریاد مردم درمقابل سکوت بعضی خواص
- آیا فتنه آمریکایی-اسرائیلی 88 خیانت به رأی مردم نیست!؟
- خاتمی رأس فتنه بود/ رهبری خاتمی را «باغی انقلاب» خواندند
- دیدار تشکلهای اصلاح طلب با خاتمی، سید حسن خمینی و هاشمی رفسنجانی
- دایه داری اصلاح طلبان برای دریاچه ارومیه/ دست اندازی به مسائل اجتماعی برای به دست آوردن پایگاه اجتماعی
- پرورش نخبه مدیریتی یا اصلاح طلب محض؟
- محسن هاشمی در ائتلاف اصلاح طلبان حضور ندارد