راهیابی ۴۰۰ اثر به بخش داوری تخصصی همایش ملی بازآفرینی محتوای دینی در فضای مجازی
وی تعداد آثار رسیده به دومین همایش بازآفرینی محتوای دینی در فضای مجازی را 36 هزار اثر اعلام کرد و افزود: 400 اثر به بخش داوری تخصصی وارد شد که پس از ارزیابی های متعدد از سوی متخصصین تعدادی به عنوان آثار برتر در هر بخش معرفی می شوند.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان یزد، قالب موضوعات این همایش را شامل وبلاگ نوشت، کوتاه نوشت و پست های منتشر شده در شبکههای مجازی برشمرد و افزود: توانمندسازی طلاب برای نویسندگی مؤثر در فضای مجازی و روایتگری زن مسلمان در این فضا از اهداف این همایش است.
محمد کارگر شورکی تصریح کرد: از فعالان فضای مجازی در تولید محتوای دینی مدارس علمیه خواهران استان یزد هم تقدیر می شود.
وی با اشاره به این که این همایش برای اولین بار به صورت ملی از سوی حوزه علمیه خواهران کشور در یک استان برگزار می شود، یادآور شد: این که چقدر در محتوا موفق بوده ایم میزان اقبال مخاطبان است.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان یزد، ابراز کرد: امروز حوزههای علمیه خواهران بالاترین شبکه مجازی طلاب کشور را دارد و به عنوان نمونه طلبه ای با راه اندازی یک وبلاگ در یک شهر کوچک توانسته روزانه 10 هزار بازدید کننده را به خود اختاصا دهد.
کارگر شورکی خاطرنشان کرد: ما در این مسیر هرچه بیشتر پیش برویم و آموزش های خود را بیشتر کنیم، موفق تر خواهیم بود که این امر نیار مند همراهي دستگاههایی همچون سازمان صدا و سیما خواهد بود.
وی، یکی از آثار و برکات برگزاری چنین همایش هایی را تلاش بانوان طلبه برای فعالیت مؤثر و انقلابی در فضای مجازی دانست.
انتهای پیام/