رخ نمایی 8 شهید با رایحه پرچم امام رضا(ع)/ ماجرای ممانعت از دفن شهدا در دانشگاه شریف/140 دانشگاه، در انتظار دریافت پیکر شهدا
به گزارش یزدرسا ،سردار سیدمحمد باقرزاده فرمانده کمیته جستوجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح در گفت وگو با خبرنگار امنیتی- دفاعی شبکه اطلاع رسانی راه دانا با اشاره به ابعاد گسترده جنگ تحمیلی دشمن بعثی اظهار داشت: اگر کشور ما امروز در مقابل مستکبران، زور گویان و توطئه های دشمنان اسلام بیمه است، به برکت فداکاری و از جان گذشتگی شهیدان، جانبازان، ایثارگران و مردم حزب الله است.
** شناخت دفاع مقدس جز ضروریات امروز است
وی افزود: شناخت دفاع مقدس جز ضروری ترین مسائل روز است. باید توجه داشت این برنامه هایی که ما در هفته دفاع مقدس برگزار می کنیم همه چیز را تمام نمیکند و ما در مقابل شهدا وظیفه سنگینی داریم.
سردار باقر زاده ادامه داد: ما باید دفاع مقدس را خوب شناخته و نگاه سطحی نداشته باشیم. ما باید تاریخ دفاع مقدس، شهدا و شخصیت های مهم در جنگ را باید بشناسیم.
فرمانده کمیته جستوجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به اینکه جنگ در سه حوزه زمینی، دریایی وهوایی بر ما تحمیل شد، خاطرنشان کرد: جنگ زمینی با هدف تجزیه بخش هایی از خاک کشور صورت گرفت. دشمن درصدد بود که خاک کشور به ویژه خوزستان را بر اساس طرحی که چندین سال پیش انگلیس داده بود ، به نفع خود مصادره کرده و تجزیه کنند.
**تخلیه اطلاعاتی یک ژنرال بعثی
این فرمانده دفاع مقدس با تاکید بر اینکه دشمن فکر نمیکرد جنگ 8 سال به طول بکشد، اضافه کرد: من در زمان صدام مشغول تخلیه اطلاعاتی یکی از فرماندهان ارشد عراقی بودم و بخشی از آن هم البته چاپ شد.
وی اضافه کرد: از یکی از این ژنرال ها به نام" موفق عزیز" سوال کردم که فرماندهان شما فکر می کردند که جنگ در چه مدت زمانی تمام شود؟ که وی در پاسخ به من گفت همه متفق القول بودند که تا سه روز این کار صورت خواهد گرفت و برخی هم می گفتند یک ماه هم طول میکشد. اما در این بین یک فردی در جلسه شورای نظامی عراق گفته بود که جنگ سه ماه طول میکشد به همین دلیل آن فرد به شدت توبیخ و تنبیه شد.
وی تاکید کرد: دشمن اصلا فکر نمی کرد که جنگ تا 8 سال طول بکشد و در این مدت هم هیچ دستاوردی برایش وجود نداشته باشد.
** جنگ دریایی با هدف از بین بردن منابع نفتی
سردار باقر زاده در ادامه عنوان کرد: در بحث جنگ دریایی هم دشمن فلج کردن اقتصاد را مد نظر داشت. بخش عمده ای از درآمد کشور در زمان جنگ و در حال حاضر نیز از محل فروش منابع نفتی حاصل میشود و دشمن سعی داشت با انهدام و در دست گرفتن منابع نفتی ما ، ایران را در بعد اقتصادی تحریم و فلج کند. باید توجه داشته باشیم که ما در زمان جنگ هم تحریم بودیم ولی با همت جهادی و با مقاومت آن را شکستیم.
فرمانده کمیته جستوجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح بیان داشت: در جنگ هوایی و با زدن شهرها دشمن در تلاش بود تا عقبه جنگ را از بین ببرد و مردم را ترسانده و نسبت به مقاومت دلسرد کند که البته به یاری خداوند چنین اتفاقی نیوفتاد.
** ماجرای رخ نمایی 8 شهید با رایحه پرچم امام رضا(ع)
وی همچنین در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به این که در حال حاضر نیز همانند گذشته مشغول کار در خاک عراق هستیم، تصریح کرد: در اینجا می خواهم یک خاطره ای برای شما در خصوص تفحص شهدا بیان کنم. چندین سال پیش در محدوده ای بین کوشک و شلمچه کار میکردیم. هرچه گشتیم تا 9 ماه شهید پیدا نشد. مدام تیم های جست و جو به من فشار میآوردند که این جا شهید نیست و میگفتند که آقای باقرزاده شما ما را سر کار گذاشته اید.
سردار باقرزاده ادامه داد: ولی من همچنان اصرار داشتم که در آن محدوده شهید وجود دارد و باید تفحص کرد. بعد از مدتی روحیه من هم ضعیف شد تا اینکه چند گروه از خانواده های شهدا با یک گروه تلویزیونی به طلاییه آمدند تا برنامه ای به نام "سرو سبز" را اجرا کنند.
فرمانده کمیته جستوجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح افزود: در آن روز نیز ما یک پرچم از حرم امام رضا(ع) را از آستان مقدس رضوی گرفته بودیم تا بر روی گنبد حسینیه طلاییه نصب کنیم. همین که رایحه پرچم گنبد امام رئوف در فضا پیچید پشت بیسیم به من اعلام کردند که 8 شهید به ترتیب پیدا شده اند و به محض اینکه شهدا را که آوردند من دستور دادم که استخوان های این عزیزان را درون همین پارچه بپیچند ؛ چرا که شهدا به واسطه بوی حرم امام رضا خود را به ما نشان داده بودند.
** دو دانشگاهی که اجازه دفن شهدا را ندادند
وی همچنین در بخش پایانی اظهاراتش در پاسخ به سوالی در خصوص فیلم معراجی ها و مخالفت دانشگاهیان با دفن شهدا،گفت: دو دانشگاه بیشتر نبودند که اجازه دفن شهدا را ندادند؛ یکی دانشگاه صنعتی شریف در زمان معین وزیر علوم اصلاحات و دیگری دانشگاه الزهرا که البته هر دو دانشگاه پشیمان شدند و ضمن عذر خواهی درخواست دوبارهای طرح کردند که البته بعدا در دانشگاه شریف چند تن دیگر از شهدا را دفن کردیم.
سردار باقرزاده افزود: شهدایی را هم که اجازه ندادند در دانشگاه دفن کنیم را با اذن از قرآن کریم در جوار امام رضا(ع) در کوه سنگی شهر مشهد دفن کردیم.
فرمانده کمیته جستوجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح در پایان در خصوص اینکه چه تعداد از دانشگاه ها در حال حاضر درخواست دفن شهدا را در کشور دارند، خاطرنشان کرد: ما 140 دانشگاه در نوبت داریم تا در آنجا شهید دفن کنیم و این عدد کمی نیست و پیوند با شهدا در دل جوانان و ملت ایران بسیار زیاد است.
انتهای پیام/ص
Related Assets:
- سردار باقرزاده جزئیات موافقت باتدفین شهدای گمنام در شهر یزد را اعلام کرد +متن اطلاعیه
- داعش، اوج درماندگی آمریکا در برابر انقلاب اسلامی است/ ادعای مبارزه آمریکا با تروریسم تبدیل به جُک سیاسی روز شده
- درخواست سردار باقرزاده از وزارت امور خارجه برای انصراف از اعزام ابوطالبی به آمریکا
- نماینده نیروهای مسلح در شورای عالی انقلاب فرهنگی معرفی شود
- ورود پیکر 95شهید تازه تفحص شده به کشور
- آمریکا قصدجنگ باداعش راندارد/ یک میلیون آواره سوری درمرزهای ترکیه نتیجه بمبارانها
- دومین خلبان زن که به داعش حمله میکند +تصاویر
- ورود داعش به عراق کار تفحص را مختل نکرد/ برخی به دنبال به حاشیه کشاندن امر به معروف هستند
- سرود شهدای دانشجوی استان یزد در یزد تدوین میشود
- مسئولان میراث فرهنگی یزد صداقت لازم را ندارند/ زمین پیشنهادی برای دفن شهدا در نقطه کور امیرچخماق