ID : 13253608
آیت الله ناصری تبیین کرد

رشته‌های حوزوی به دفترچه انتخاب رشته اضافه شود/ایجاد پایگاه‌های حوزوی در دانشگاه راهکار از بین برنده فاصله میان حوزه و دانشگاه


نماینده ولی فقیه در استان یزد با ارائه سه راهکار برای جذب نخبگان به حوزه، تصریح کرد: باید طلابی جذب حوزه ها شوند که منشأ تحول و پیشرفت در حوزه باشند.

به گزارش یزد رسا به نقل از حوزه علمیه استان یزد، آیت الله محمد رضا ناصری امام جمعه و نماینده ولی فقیه در استان در جلسه هم اندیشی اساتید مصاحبه گر استان یزد جهت مصاحبه متقاضیان ورود به حوزه علمیه استان یزد خطاب به مصاحبه گران گفت: کار شما بسیار ظریف است چون نقش به سزایی در جذب طلاب در مدارس بر عهده دارید.

 

مواردی که مصاحبه گر در گزینش مدنظر داشته باشد

امام جمعه یزد ادامه داد: در جذب طلاب باید شاخص های مختلفی را مد نظر داشته باشید از جمله؛ مسائل ظاهری، نظم و انضباط، اخلاق و آراستگی یک طلبه است زیرا این افرادیکه جذب مدارس می شوند در آینده باید در اجتماع زمانیکه صحبت می کنند تاثیر گذار باشند.

وی خاطرنشان کرد: در فرآیند جذب از سنجش استعداد هوش بهره گیرید تا با تمام سختی هایی که برای جذب هزینه ها و اداره مدارس علمیه می شود طلابی جذب حوزه ها شوند که منشأ  تحول و پیشرفت در حوزه باشند..

نماینده ولی فقیه در استان یزد به مصاحبه کنندگان توصیه کرد سعی کنید با روانشاسی و اصول آن آشنا باشید و این آگاهی و شناخت را از احادیث دینی و کتب روانشناسی دانشگاهی به دست آورید.

وی گفت: باید در جذب طلاب نهایت دقت صورت پذیرد زیرا یک طلبه شرور می تواند یک مدرسه را به هم بریزد.

وی از مصاحبه گران خواست تا از طلاب بپرسند که انگیزه شما برای ورود به حوزه چیست و شرایط حوزه را برای آن ها تببین کنند اما این تشریح شرایط حوزه به گونه ای نباشد که طلبه ها را فرار دهد.

وی گفت: از همان ابتدا به طلاب القا شود که به حوزه آمده اید تا برای رضای خدا کار کنید تا در ادامه با توقعات فزآینده طلاب روبه رو نشوید.

وی از دیگر مسائلی که باید مورد توجه قرار گیر توجه به مسائل خانوادگی و سیاسی طرف است.

 

سه راهکار برای جذب به حوزه

رشته های حوزوی به دفترچه های انتخاب رشته اضافه شود

نماینده ولی فقیه در استان یزد در بخش دیگر صحبت های خود گفت: باید برای جذب جوانان با استعداد به حوزه برنامه ریزی شود و از مسائلی که باید از سوی حوزویان پیگیری شود صحبت کردن با آموزش عالی به منظور اضافه کردن رشته های حوزوی و دینی به رشته های دانشگاهی است.

آیت الله ناصری با اشاره به اینکه حتی می بایست امتیازاتی هم برای افرادیکه رشته های حوزوی را انتخاب می کنند لحاظ شود گفت: رشته های حوزوی در دفترچه های انتخاب رشته به گونه ای برای دانش آموزان تبیین شود که یک آگاهی نسبت به این رشته ها پیدا کنند.

 

ایجاد پایگاه های حوزوی راهکار جذب طلبه و از بین برنده فاصله میان حوزه و دانشگاه

وی دومین راهکار برای جذب نیروهای قوی و با استعداد به حوزه که بنده هم آن را پیگیری کرده ام صحبت با مسئولین نهاد رهبری دانشگاه یزد به منظور اختصاص مکانی برای حوزویان تا با برگزاری کلاس ها و دورهایی به گونه ای برنامه ریزی شود که دانشجویان در زمان فراغت در این کلاس ها حضور یابند و در کلاس های حوزوی و مقدماتی دینی شرکت کنند تا این مکان پایگاهی شود به منظور نشر احکام و مسائل دینی.

وی با اشاره به اینکه این اقدام سبب می شود که دانشگاه از حوزه جدا نباشد تصریح کرد: دانشجویان در چهار سالی که در دانشگاه حضور دارند در ایام فراغت در این کلاس ها و دوره ها حاضر شوند و در ادامه شرایطی فراهم شود که دانشجویانی که استعداد دارند زمینه جذبشان به حوزه ها فراهم شود.

وی گفت اگر ایجاد پایگاه های حوزوی در دانشگاه ها در سراسر کشور اجرا شود سبب می شود تا فاصله میان دانشگاه و حوزه کمتر شود.

 

 

لزوم ایجاد مدارس غیرانتفاعی از سوی حوزویان

وی سومین راهکار برای جذب جوانان به حوزه را ایجاد مدارس غیر انتفاعی از پیش دبستانی تا دانشگاه دانست و ادامه داد:  از دیگر وظایف حوزویان راه اندازی مدارس به منظور تربیت نیروهای انقلابی است و این مدارس می تواند در غالب مدارس غیر انتفاعی از پیش دبستانی تا دیپلم باشد تا بتوانیم دانش آموزان را جذب کنیم و مدارس را به حال خود رها نکنیم.

گفتنی است در پایان جلسه اساتید مصاحبه گر راهکارهای خود در خصوص جذب جوانان و معیارهای مدنظر خود در گزینش طلاب را  بیان کردند.

انتهای پیام/ع






summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.