ID : 16472503
گزارشی از نشست انجمن کتابخانه های تفت:

روستایی که قرار است در کمتر از 10 روز دوستدار کتاب شود!


نشست انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان تفت با موضوع برنامه ریزی هفته کتاب و کتابخوانی در شهرستان و بررسی فراخوان معرفی روستای دوستدار کتاب، صبح امروز در فرمانداری تفت برگزار شد.

به گزارش یزد رسا به نقل از  صبح تفت، نشست انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان تفت ظهر امروز دوشنبه در محل فرمانداری تفت برگزار شد.

رییس اداره کتابخانه های عمومی تفت موضوع این نشست را برنامه ریزی هفته کتاب و کتابخوانی در شهرستان و بررسی فراخوان معرفی روستای دوستدار کتاب بیان کرد و اظهار داشت: همه ساله از 23الی30ابان ماه به عنوان بزرگداشت هفته کتاب و کتابخوانی انتخاب شده است.

«هادی قاسمی»، به برنامه های مهم این هفته اشاره کرد و اظهار داشت: تجلیل از کتابخوانان و کتابداران برتر شهرستان، عضویت رایگان در کتابخانه ها و دیدار با امام جمعه از جمله برنامه پیش بینی شده برای این هفته است البته برنامه های دیگری نیز برای این هفته در حال تدوین است.

رییس اداره ارشاد اسلامی تفت نیز در این نشست اظهار داشت: استان یزد سال گذشته به عنوان یکی از 3کاندیدا برای معرفی پایتخت فرهنگی کشور معرفی شد اما متاسفانه به علت کامل نبودن گزارشات این عنوان به اهواز رسید.

«احمد ذاکری»، با بیان اینکه همه ساله فراخوانی با عنوان روستای دوستدار کتاب برگزار می شود، گفت: در این فراخوان بر اساس سه محور معرفی روستا، فعالیت های مرتبط با کتاب و کتابخوانی در روستا و ایده ها و طرح های مرتبط با کتابخوانی در روستا، امتیاز دهی خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته روستای ابراهیم آباد رستاق در شهرستان اشکذر به عنوان روستای دوستدار کتاب از استان یزد انتخاب شد.

فرماندار تفت در این نشست نیز با بیان اینکه باید نگاه ویژه ای به امر کتابخوانی داشت، گفت: امسال بودجه مناسبی را برای این امر مهم فرهنگی تخصیص دادیم.

«محمود زارع رشکوئیه» با اشاره به فراخوان معرفی روستای دوستدار کتاب اذعان داشت: هر اقدام مثبتی که بتواند شهرستان تفت را به کشور معرفی کند، ارزشمند است و باید به شدت دنبال شود.

وی ادامه داد: در هر جایی ما تعداد روستاهای شهرستان را به رخ می کشیم تا نگاه ویژه ای را به تفت معطوف کنیم لذا باید برنامه ریزی ای انجام شود تا قطعا روستای دوستدار کتاب هم از میان 300 روستای تفت انتخاب شود.

زارع، تصریح کرد: برای اینکه بتوان روستایی را به عنوان یک روستای دوستدار کتاب معرفی کرد باید برای آن طرحی ابتکاری و متفاوت ارائه کرد به عنوان مثال طرحی شبیه نشست کتابخوان که هم محتوای مناسبی دارد و هم طرحی نو و جدید است.

فرماندار تفت تاکید کرد: باید تمام مولفه های کتاب و کتابخوانی را در یک روستای دوستدار کتاب پیاده کنیم تا خروجی مورد نیاز را از آن بگیریم به شرطی که محتوای این مولفه ها جذاب و نتیجه بخش باشد.

 




summary-address :
Your Rating
Average (1 Vote)
The average rating is 5.0 stars out of 5.