ID : 6928668
آموزش شیرینی پزی؛

روش پخت آسان نان قندی خانگی


ماه رمضان از راه رسید و بانوان خانه دار از فرصت های فراغت صبح و عصر به دنبال تهیه خوراکی های خوشمزه برای افطار هستند که یکی از این خوراکی ها نان قندی است.

به گزارش یزدرسا به نقل از خبرنگار بخش آشپزی یزدبانو، با ماهمراه باشید و با روش پخت ساده و باورنکردنی نان قندی آشنا شوید.

*مواد لازم برای نان قندی
آرد : نیم کیلو
روغن : 250 گرم
خاک قند : 250 گرم
بادام خرد شده : 75 گرم
هل کوبیده : یک دوم قاشق چایخوری

*روش پخت نان قندی
ابتدا روغن و خاک قند را بزنید تا یکنواخت شود و کرم صافی به دست اید.
آرد را کم کم اضافه کنید به طوری که در مایع بالا گلوله نشود.
بادام و هل کوبیده را اضافه کنید و خمیر را به صورت کامل ورز دهید.
خمیر را به مدت دو ساعت در کیسه ای پلاستیکی قرار دهید تا ور بیاید.
پس از دو ساعت، خمیر را با وردنه پهن کنید و به دلخواه قالب بزنید.
خمیر ها را به مدت نیم ساعت در فر که از قبل گرم کرده اید در حرارت 160 درجه سانتیگراد بپزید.
با توجه به کم وزیاد بودن درجه حرارت انواع فر، بهتر است نان ها را بعد از نیم ساعت چک کنید و از پخت آن مطمئن شوید و در غیر این صورت نان ها را بعد از نیم ساعت در همان هوای گرم فر نگهدارید و سپس در کیسه پلاستیکی قرار دهید تا نرم باقی بماند.

*نکته:

آندسته ار افرادی که فر در دسترس ندارند می توانند یک قابلمه بزرگتر را انتخاب کنند و سپس دو قطعه سنگ مرمر و یا سنگ های معمولی یا آجر را در قابلمه قرار دهند و سپس ماهیتانه نسوز یا ظرف کوچکتری را روی آجر ها قرار دهند و خمیر ها را در ماهیتابه بچینند و سپس درب قابلمه بزرگتر را با دمی بپوشانند تا فضای قابلمه شبیه فر شود و سپس شعله را هم بسیار کم کنند.

زمان پخت احتمالا کمتراز زمان فر خواه بود. سعی کنید در این روش شعله را کم کنید.
 




summary-address :
Your Rating
Average (3 Votes)
The average rating is 4.0 stars out of 5.