روش پخت میگو پفکی
به گزارش یزدرسا؛ این روزها که به علت کرونا درگیر قرنطینه خانگی هستیم و علی القاعده وقت آزادتری داریم بد نیست غذاهای متفاوتی را امتحان کنیم. میگو یکی از غذاهای دریایی است که با توجه به وجود منبع عظیم فسفر مورد توجه بیشتر مردم است اما نکتهای که خیلیها به آن توجه نمیکنند نحوه پخت این غذای دریایی است.
میگوها بعد از صید دو نوع در بازار عرضه میشوند، یک نوع به صورت تازه و کامل و یک نوع هم پوست کنده و نیمه پاک کرده و منجمد. اگر میگویی تهیه کردید که پاک کرده است و از سرو دم آن خبری نیست بهتر است بایک چاقو تیز قسمت پشت میگو را با ظرافت برش دهید وو با یک خلال دندان روده سیاه رنگ آن را بیرون بیاورید، بعد از این که روده سیاه را در آوردید میگو آماده طبخ است.
و اما میگو پفکی
یکی از روشهایی که میتوان این غذا را لذیذتر خورد روش میگو پفکی است که گاهی برخی آن را با میگوی سوخاری اشتباه میگیرند.
مواد لازم:
میگو: 1 کیلو
آبلیمو: 3 قاشق سوپخوری
آرد: دو سوم پیمانه
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
پیازه یا سیر کوبیده شده: یک عدد/دوحبه
ماست: دو قاشق سوپ خوری
بکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
تخم مرغ: یک عدد
زعفران: نصف قاشق چای خوری
برای تهیه میگو پفکی ابتدا باید سس مخصوص آن را با مواد فوق تهیه کنید.
روش تهیه سس میگو: ابتدا ماست را با آبلیمو و نمک و فلفل به هم میزنیم تا کمی از غلظت ماست کم شود، سپس آرد را آرام آرام به ماست اضافه میکنیم بعد از اضافه کردن آرد تخم مرغ ، بکینگ پورد و زعفران را هم به مواد اضافه میکنیم.
سس نه باید سفت باشد و نه شل؛ تقریبا حالت ماست زده شده را داشته باشد، برای سفت شدن سس از آرد و برای شل شدن آن ماست استفاده کنید.
البته اگر میخواهید به شیوه رستورانی عمل کنید برای رقیق شدن سس میتوانید از دلستر هم استفاده کنید.
پس از کمی هم زدن سس آماده است و میگوی پاک شده را به آن اضافه میکنیم ودر آخر پیام و یا سیر خلال شده موجود را با مواد مخلوط کرده و در یک ظرف در بسته قرار میدهیم.
اگر از ظرف پیرکس استفاده میکنید می توانید روی آن را با سلفن بپوشانید تا یخچال شما بوی نامطبوع نگیرد.
میگو تنها پس از 30 دقیفه اماده طبخ است پس روغن را داخل سرخ کن یا یک ظرف لبه بلند کوچک می ریزیم تا کاملا بتواند سطح میگو را بپوشاند و بعد کم کم میگو را در روغن انداخته و منظر می مانیم تا طلایی شود.
هم اکنون میگوی پفکی شما آماده است و می توانید آن را با پلو زعفرانی و کمی نارنج تازه میل کنید. البته این غذا بدون چلو و با سس ساندویچ هم سرو می شود.
انتهای پیام/ش