ID : 6634676
اقتصاد خانواده

روش پخت چهار کمپوت خانگی


فصل بهار و تابستان با وجود میوه های خوشمزه ای مثل سیب، گیلاس، هلو و گلابی فرصت مناسبی برای تهیه کمپوت تازه و بهداشتی در منزل است.

به گزارش یزدرسا به نقل از  یزدبانو، اگر مایلید با روش پخت چهار نوع کمپوت سیب، گیلاس، گلابی و هلو آشنا شوید پیشنهاد می کنیم با ما همراه باشید.


*کمپوت سیب
مواد لازم:
سیب: یک کیلو
آب: پنج پیمانه
شکر: ۳۵۰ گرم
روش تهیه: سیب ها را پوست بکنید و هسته های آن را جدا کنید و با سلیقه خودتان خرد کنید.
برای اینکه سیب ها سیاه نشوند می توانید بعد از خرد کردن، آنها را در مخلوط آب سرد و کمی آبلیمو قرار دهیم.
آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید.بعد از اینکه چند جوش زد سیب ها را اضافه کنید.زمانی که سیب ها در شکر پخته شد کمپوت ما آماده است.

*کمپوت گیلاس
گیلاس: یک کیلو
شکر: ۳۵۰ گرم
آب: پنج پیمانه
روش پخت: دم گیلاس ها را بگیرید.سپس آنها را بشویید.آب و شکر را روی حرارت بگذارید و پس از اینکه چند جوش زد گیلاس ها را به آن اضافه کنید.
زمانی که گیلاس ها پخته شد کمپوت ما آماده است.

* کمپوت گلابی
مواد لازم:
گلابی: یک کیلو
آب: پنج پیمانه
شکر: ۳۵۰ گرم
روش پخت:
گلابی را خرد کنید و آب و شکر را روی حرارت قرار دهید.
بعد از اینکه چند جوش زد گلابی ها را به آن اضافه کنید تا پخته شود.

* کمپوت هلو
مواد لازم:
هلو: یک کیلو
آب: چهار پیمانه
شکر: ۳۰۰ گرم
روش پخت:
هلو را پوست بکنید و از وسط نصف کنید.هسته آن را جدا کنید.آب و شکر را روی حرارت بگذارید تا بجوشد.
سپس هلو را به آن اضافه کنید و چند جوش که زد زیر اجاق را خاموش کنید.
 




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.