روش پخت چهار کمپوت خانگی
به گزارش یزدرسا به نقل از یزدبانو، اگر مایلید با روش پخت چهار نوع کمپوت سیب، گیلاس، گلابی و هلو آشنا شوید پیشنهاد می کنیم با ما همراه باشید.
*کمپوت سیب
مواد لازم:
سیب: یک کیلو
آب: پنج پیمانه
شکر: ۳۵۰ گرم
روش تهیه: سیب ها را پوست بکنید و هسته های آن را جدا کنید و با سلیقه خودتان خرد کنید.
برای اینکه سیب ها سیاه نشوند می توانید بعد از خرد کردن، آنها را در مخلوط آب سرد و کمی آبلیمو قرار دهیم.
آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید.بعد از اینکه چند جوش زد سیب ها را اضافه کنید.زمانی که سیب ها در شکر پخته شد کمپوت ما آماده است.
*کمپوت گیلاس
گیلاس: یک کیلو
شکر: ۳۵۰ گرم
آب: پنج پیمانه
روش پخت: دم گیلاس ها را بگیرید.سپس آنها را بشویید.آب و شکر را روی حرارت بگذارید و پس از اینکه چند جوش زد گیلاس ها را به آن اضافه کنید.
زمانی که گیلاس ها پخته شد کمپوت ما آماده است.
* کمپوت گلابی
مواد لازم:
گلابی: یک کیلو
آب: پنج پیمانه
شکر: ۳۵۰ گرم
روش پخت:
گلابی را خرد کنید و آب و شکر را روی حرارت قرار دهید.
بعد از اینکه چند جوش زد گلابی ها را به آن اضافه کنید تا پخته شود.
* کمپوت هلو
مواد لازم:
هلو: یک کیلو
آب: چهار پیمانه
شکر: ۳۰۰ گرم
روش پخت:
هلو را پوست بکنید و از وسط نصف کنید.هسته آن را جدا کنید.آب و شکر را روی حرارت بگذارید تا بجوشد.
سپس هلو را به آن اضافه کنید و چند جوش که زد زیر اجاق را خاموش کنید.
Related Assets:
- سطح زیرکشت هلو و شلیل در ابرکوه ۲۰ هکتار کاهش یافت
- کاهش 20 درصدی برداشت هلو و شلیل در ابرکوه
- قیمت سیب زمینی در یزد هفته آینده کم می شود/ فروش گیلاس مشهد تا 25 هزار تومان
- با خوردن این میوه با چاقی خداحافظی کنید!
- کمر باریک شدن با سیب!/ به خاطر مغزتان تخم مرغ بخورید
- مبتلایان به ورم مفاصل گیلاس بخورند
- سیاستزدگی مدیریت اقتصادی کشور
- گرانی ۱۰ تا ۳۰ درصدی میوه طی روزهای آتی در راه است!
- ذخیره سازی 900 تن سیب و پرتغال در یزد برای شب عید
- سیبهای ذخیرهشده شب عید توزیع نشد!/مناسب نبودن اندازه پرتقالها/رضایت نسبی یزدیها
- طبیعت بهاری دهستان سخوید به روایت تصویر
- درتابستان زیاد عرق می کنید؟ غذاهای سرد و شیرین ممنوع!