ID : 13802522
رئیس بزرگترین مجتمع قرآنی کشور:

رویکرد بنیاد قرآن ابرکوه «عام المنفعه» است/ استفاده از ثلث سهم امام(ره) در بزرگترین‌مجتمع قرآنی کشور


رئیس بنیاد قرآن امیرالمومنین (ع) ابرکوه: هر چند مسائل قرآنی در اولویت کارهای فرهنگی دینی ما قرار دارد، ولی گاهی مورد هجمه افکار منفی با هدف تشکیک در باورهای اعتقادی مردم قرار می گیرد.

به گزارش یزد رسا به نقل از سرو ابرکوه، عصر دیروز همزمان با اولین روزهای ماه مبارک رمضان، نشست خبری اعضا هیئت مدیره بنیاد فرهنگی قرآن و عترت امیرالمومنین (ع) با اصحاب رسانه برگزار شد.


مهندس مجتبی عزیزی رئیس بنیاد فرهنگی قرآن و عترت امیرالمومنین (ع) ابرکوه، ضمن ارائه گزارش مختصری از فعالیت های این مرکز از زمان تاسیس تا کنون اظهار داشت: هدف از برگزاری این نشست استفاده از تجربیات یکدیگر در راستای تبلیغ امور قرآنی است و اصحاب رسانه می توانند در قالب اعضا هیات مدیره بنیاد قرآن، در توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی تلاش کنند.


عزیزی با تاکید بر تبدیل ابرکوه به شهر قرآنی عنوان کرد: مدرسه حفظ و تفسیر قرآن سفیران بهشت برای دومین سال فعالیت خود را آغاز کرده و به لطف خداوند تا 21 ماه رمضان 27 حافظ کل قرآن تحویل جامعه می شود.



در ادامه جلسه عبد الرحیم بصیری عضو هیئت مدیره بنیاد قرآن گفت: فرصت گذراست و اصل این است که تا چه حد از این فرصت ها استفاده مثبت یا منفی داشته باشیم.


بصیری با اشاره به رسالت بزرگ خبرنگاران در زمینه اطلاع رسانی تصریح کرد: اصحاب رسانه حلقه اتصال بین رویدادها و مردم هستند که می توانند در زمینه فعالیت های قرآنی در سطح شهرستان سوالات و شبهات را به ما ارجاع داده و سپس پاسخ را به مخاطبان ارائه دهند.


دکتر ابوالفتح عزیزی عضو دیگر هیئت مدیره بنیاد قرآن و عترت امیرالمومنین(ع) ابرکوه در ادامه گفت: با تبلیغ و اطلاع رسانی خبرنگاران می توان دو نکته اساسی را در اجرای امور فرهنگی قرآنی به نحو احسن انجام داد. یکی جذب بیشتر آقایان به انجام فعالیت های قرآنی که تا کنون حضور خانم ها پررنگ تر بوده و دیگری پیگیری و کنترل شبهاتی که در زمینه فعالیت های بنیاد قرآن بین برخی افراد در سطح شهرستان وجود دارد.


خانم رضائیان یکی دیگر از اعضا هیئت مدیره این مجموعه ضمن تاکید بر این نکته که یکی از رکن های جامعه مباحث قرآنی در سطح شهرستان است، گفت: اخباری که سنجیده، دقیق و به موقع از طرف رسانه ها منعکس می شود، تاثیرات مثبت یا منفی زیادی بر روی مخاطبان دارد.



حجت الاسلام فتاحی امام جمعه موقت شهرستان در این نشست ضمن تبریک فرارسیدن ماه رمضان بیان کرد: هر کس قدمی حتی کوچک در جذب افراد به سمت قرآن بردارد، ثواب بزرگی کرده چرا که هر چه افراد از قرآن فاصله بگیرند، کمتر از آن استفاده می کنند.


فتاحی عضو هیئت مدیره بنیاد با اشاره به تلاش های بی شائبه این بنیاد قرآنی تصریح کرد: تاثیر سخن خبرنگاران و افرادی که خارج از مجموعه، فعالیت داشته و حقایق را بازگو می کنند، در جلوگیری از بروز شایعات بیشتر است.



سید هاشم حسینی خبرنگار صدا و سیما ضمن اعلام آمادگی رسانه ها برای همکاری بیشتر در زمینه ترویج فعالیت های قرآنی بیان داشت: ما باید بتوانیم راهکار های قرآنی را در زندگی روزمره عملی کرده و بنیان خانواده ها را از این طریق استحکام بخشیم.


حسینی افزود: حافظان قرآن دو دسته اند: یکی حافظان که فقط آیات و معانی قرآن را حفظ می کنند و یکی کسانی که علاوه بر حفظ دستورات و برنامه های قرآن را عملی کرده و در سینه حفظ می کنند.


وی عنوان کرد: باید بوی خوش این شاخه گل هایی که در طول 23 سال از این مرکز چیده و تبدیل به دسته گل شده اند، فضای خانواده های شهرستان را معطر کند و کاری کنیم در عین اینکه ما حافظ قرآن هستیم، قرآن هم حافظ ما باشد.

 

و اما در ادامه جلسه عزیزی رئیس بنیاد فرهنگی قرآن و عترت امیرالمومنین (ع)، به این سوال که هزینه ی انجام فعالیت های قرآنی بنیاد از کجا تامین می شود؟ چنین پاسخ داد: این مرکز وابسته به نهاد یا ارگان دولتی نبوده و تمام هزینه های آن به صورت مردمی و با کمک های بی دریغ خیرین نیکوکار تامین می شود.


وی افزود: بنیاد فرهنگی قرآن و عترت امیرالمومنین (ع)، یک مرکز عام المنفعه و مردمی بوده و تنها مجموعه قرآنی در سطح کشور است که از ثلث سهم امام استفاده می کند.


این مقام مسئول علت ضعف انجام فعالیت های قرآنی در سطح جامعه را کم کاری دولت ها دانست و گفت: به همین خاطر است که بیشترین بار رسیدگی به امور فرهنگی قرآنی بر دوش موسسات قرآنی کشور می باشد.


عزیزی با ارائه اسناد مکتوب در این نشست به چند موضوع تاکید کرد:

* هر چند مسائل قرآنی در اولویت کارهای فرهنگی دینی ما قرار دارد، ولی گاهی مورد هجمه افکار منفی با هدف تشکیک در باورهای اعتقادی مردم قرار می گیرد.


* اگر ظرفیت های مهم قرآنی ابرکوه به درستی شناخته شود، مسیر پیشرفت به آسانی طی شده و مخاطرات کمتری خواهیم داشت.

 

* تعریف واحدی از توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی در شهرستان وجود ندارد و در این راستا کار تیمی انجام نشده و به صورت جزیره ای عمل می کنیم.

وی در پایان متذکر شد: شاید بتوان گفت تنها راه پاسخ به این شبهات در مقایسه خروجی و فعالیت های قرآنی انجام شده در سطح شهرستان با حرف و حدیث ها است، تا شاهد تلاش پرسنل بنیاد فرهنگی قرآن و عترت امیرالمومنین (ع) ابرکوه باشیم. 


حال قضاوت با شما...




summary-address :
Your Rating
Average (1 Vote)
The average rating is 5.0 stars out of 5.