رکورد جدید دولت روحانی
یزدرسا؛ دولت روحانی برای کسب رأی در این انتخابات، هرکاری که به ذهنش میرسید را انجام داد. چند روز مانده به انتخابات برای چهار میلیون نفر که قبلا یارانهشان قطع شده بود، یارانه ریخت، روستائیان را تهدید کرد، به دهیاران وام داد، در مناظرهها دروغ گفت و به رقبا تهمت زد و بسیاری از کارهای دیگر. در نهایت هم در روز انتخابات تخلفات عدیدهای از سوی مدیران دولت انجام شد.
اما نکته قابل توجه این است که حالا وی برای لاپوشانی این گندکاریها، پیشدستی کرده و موضع طلبکارانه میگیرد! به عنوان مثال او از اینکه عدهای مدت طولانی در صف رأیگیری معطل شدهاند و یا تعدادی، اصلا نتوانستهاند رأی بدهند، طوری سخن میگوید کأنه وزارت کشور دولت «تیمور شرقی» مسئول برگزاری انتخابات بوده است!
اما امیرالمؤمنین علی(ع) چهارده قرن قبل پاسخ امثال روحانی را به زیبایی داده است. آنجا که آن حضرت خطاب به اصحاب جمل میفرماید: «إِنَّهُمْ لَيَطْلُبُونَ حَقّاً هُمْ تَرَكُوهُ. آنان در جستجوي حقّي هستند كه خود آن را ترک کردند و فرو گذاشتند.» (خطبه 22 نهجالبلاغه)
نکته قابل توجه اینکه دولتیها حتی در اظهارنظرها هم با هم هماهنگی ندارند و شاهد اظهارات متناقض از سوی مقامات دولت در قبال انتخابات هستیم. به عنوان مثال روحانی در جمع فعالان ستادیاش گفته: کسی به من پیام داد گفت پنج ساعت ونیم در صف بودم. این در حالی است که وزیر کشور در گفت وگوی ویژه خبری شبکه دو میگوید: بیشترین شعبهای که معطل شدند یک ساعت ونیم بود.
همچنین روحانی در نشست خبری میگوید: چهار میلیون نتوانستند در انتخابات رأی بدهند. اما وزیر کشور در شبکه دو گفته: من مسئول انتخاباتم و تخمینم این است که یک میلیون نفر نتوانستند رأی بدهند. معاون پارلمانی رئیسجمهور نیز در این رابطه میگوید: حدود سه ميليون نفر در انتخابات رياست جمهوری موفق به رأی دادن نشدند.
دولت روحانی علاوه بر معضلات بسیاری که در حوزههای اقتصادی بر کشور تحمیل کرده، با این نحوه برگزاری انتخابات و این عدم هماهنگی در اتخاذ مواضع توسط مسؤولان، وجهه کشور را نیز خدشهدار کرده و رکوردی از ناکارآمدی و بیعرضگی از خود به جا گذاشته که در تمام 38 سال عمر جمهوری اسلامی بیسابقه است.