زندگی معنوی و عرفانی امام(ره) یک الگوی بسیار تأثیرگذار است/کسانی که زیر پرچم طاغوت می جنگند و ولایت حق را نپذیرفته اند، دارای خط و جنگی باطل هستند
به گزارش یزدرسا به نقل از یزد آوا، حجت الاسلام سید محمد رضا میرتاج الدینی در مراسم بزرگداشت امام خمینی(ره) در مجتمع فرهنگی کربلا با گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل، یکی از برنامههای راهبردی امام (ره) در دوره انقلاب را توجه دادن مردم به برنامه های معنوی عنوان کرد.
معاون پارلمانی صدا و سیما اظهار داشت: رهبری جامعه باید در هدایت کلی و سکانداری جامعه، عرصههای مختلف را در نظر داشته باشد و جامعه را به آن سو هدایت کند
وی با اشاره به اینکه رهبر جامعه، نگاه کلان و برنامه هایی راهبردی برای جامعه دارد، گفت: این موارد را هرساله در دیدارهایی که مقام معظم رهبری با اقشار مختلف دارند، میتوان دید.
وی افزود: هر ساله شاهدیم که امام خامنهای (مدظله العالی) با عده ای از قاریان قرآن دیدار دارند و چندین ساعت پای تلاوت قرآن می نشینند و نکاتی را بیان می کنند. این نشان میدهد که عرصه توجه به قرآن، حفظ و تلاوت قرآن از کارهای اساسی جامعه است. هم چنین دیدارهای مقام معظم رهبری با جوانان، دانشجویان و اساتید دانشگاه در عرصههای علمی و تکنولوژیهای برتر نشان از توجه ویژه به این عرصه است.
حجت الاسلام میرتاج الدینی یادآور شد: امام خمینی(ره) در آن دوران در دهه اول انقلاب برنامه های کلانی برای اداره جامعه داشتند و علاوه بر رهبری انقلاب، مدیریت سیاسی، اجتماعی را بر عهده داشتند و در مورد مشکلات جامعه در مسائل معنوی و عرفانی نکاتی را بیان می کردند تا جامعه در آن جهت حرکت کند.
وی ادامه داد: امام راحل(ره) در سال اول پیروزی زمانی که در قم بودند، تفسیر سوره حمد را شروع کردند. تفسیر ایشان یک تفسیر عرفانی بود که با تفاسیر دیگر فرق داشت و بعد از اینکه مریض شدند، ناتمام ماندو هدف از آن توجه دادن جامعه به این نکات ویژه بود.
وی افزود: اوایل انقلاب بعضی نگاه های روشنفکرانه به برنامه های معنوی و خصوصا عزاداریها وجود داشت که نظرشان این بود که نباید عزاداریها به شکل سنتی انجام شود، ولی امام (ره) در مقابل این تفکر ایستادند و گفتند عزاداریها باید به شکل سنتی حفظ شود و این تعبیر را داشتند که "این محرم و صفر است که اسلام را زنده نگاه داشته است"؛ این یک خط دهی کلان برای جامعه بود و تاکنون حفظ شده است.
حجت الاسلام میرتاج الدینی با بیان اینکه زندگی معنوی و عرفانی امام یک الگوی بسیار تأثیرگذار است ، اظهار داشت: امام در عرصه دعا نیز جامعه را به سمت توجه به دعاهای معروفه و اهل بیت هدایت کردند. امام خود اهل دین بودند و این را به جامعه هم منتقل می کردند.
وی ادامه داد: در جامعه شاهدیم که جوانان مذهبی و متدین وعلاقمند به مسائل دینی و عرفانی به بار آمدهاند، این ناشی از حرکت معنوی در انقلاب است.
وی افزود: امام یکبار بیانی داشتند که مفاتیح الجنان کتاب انسان سازی است و دعاهای مفاتیح ااجنان و دعاهای شعبانیه از دعاهای فوق العاده است.
معاون پارلمانی صدا و سیما با بیان اینکه امام خمینی (ره) فرمودهاند : دعاها، قرآن صاعد هستند و مفاهیم و معانی قرآن در قالب دعاها به سوی آسمان برمیگردد و صعود میکند، اذعان داشت: دعاهایی که مکتب اهل بیت و مکتب تشیع دارند سرمایه های عظیم معنوی است که هیچ مکتبی ندارد و آنهایی که می خواهند در مسیر عرفان، سیر و سلوک و معنویت حرکت کنند، جز راه اهل بیت راهی برای آنها وجود ندارد.
حجت الاسلام میرتاج الدینی در پایان با قرائت و ترجمه فرازی از صلوات شعبانیه ، مراد از کلمه طیبه در آن را اعتقادات صحیح و درست دانست که در فطرت انسانها ریشه دوانده است و ثمره آن را عمل صالح عنوان کرد.
وی با بیان اینکه چنانچه کسی عقیده صالح نداشته باشد، عمل او عمل صالحی نیست، اظهار داشت: کسانی که زیر پرچم طاغوت می جنگند و ولایت حق را نپذیرفته اند، خط آنها خط باطل و جنگ آنها، جنگی باطل است.
Related Assets:
- امام راحل گفت هاشمی اغفال شده است/ امید ما این است که رفسنجانی به ملت بپیوندد
- در فراق امین امام
- آقای رجایی! دایه مهربانتر از مادر نشوید/ پشت سر امام (ره) باشید تا از قطار انقلاب پیاده نشوید
- امام درباره آمریکا پاسخ منفی داد/هرچه خواستم شد وخوشحالم/ انگیزه آمدن به نماز جمعه را ندارم/درجامعه روحانیت عضو بودم وهستم/به مذاکرات خوشبینم
- وقتی امام(ره) به ملاقات شاه می رود/ماجرای ترس آیت الله شریعتمداری/ تذکر آیت الله خامنه ای به دکترشریعتی