ستاد انتخابات تفت چشم خود را بر تخلفات انتخاباتی روحانی میبندد؟!
به گزارش یزدرسا به نقل از صبح تفت، نزدیک به نیمی از فرصت تبلیغاتی کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری میگذرد و فضای کشور با سفرهای استانی کاندیداها تماماً به فضایی انتخاباتی تبدیلشده است.
در شهرستان تفت نیز کموبیش تنور تبلیغات انتخابات در حال گرم شدن است؛ ستاد آقایان روحانی و رئیسی بهصورت پرشور در حال فعالیت و ستاد آقایان میرسلیم و قالیباف در حال شکلگیری است.
در فضای مجازی نیز حامیان دو کاندیدا ریاست جمهوری یعنی آقایان روحانی و رئیسی در شهرستان تفت فعالیت خود را آغاز کردهاند اما آنچه مهم است عمل به قانون در تبلیغات توسط کاندیداهایی است که قرار است بهعنوان رئیسجمهور، مجری قانون باشند.
در این چند روز اخیر شاهد حرکات تبلیغاتی توسط برخی کاندیداها هستیم که طبق قانون تخلف محسوب شود؛ اخیراً تعدادی زیادی از بنرهای روحانی در سطح شهر تفت، روستاها و حتی جادهها و محورهای مواصلاتی روستایی تفت نصبشده است.
بند 7 مصادیق مجاز دستورالعمل تبلیغات دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بیان میکند که «استفاده از هرگونه تابلو، بنر، پلاکارد و ... در محل ستاد انتخابات(تبلیغاتی) نامزدها» بلامانع هست.
اما بند 11 همین دستورالعمل در تعریف و توضیح ستاد «تبلیغاتی» میآورد:« نامزدهای ریاست جمهوری میتوانند با تشکیل یک ستاد اصلی تبلیغات در مرکز کشور ، مراکز استانها و شهرستانها، دارای ستادهای فرعی متعدد دیگری (اعم از خواهران و برادران) نیز با مسئولیت ستاد تبلیغات اصلی هر استان و شهرستان باشند. (بهشرط معرفی کتبی مسئول ستاد تبلیغات اصلی استان و شهرستان از سوی نامزد یا ستاد تبلیغات مرکزی آنها) ، ستادهای فرعی باید توسط مسئول ستاد تبلیغات شهرستانی نامزد با ذکر محل استقرار و مسئول مربوطه به فرمانداری شهرستان معرفی گردند.»
بر اساس قانون و دستورالعمل اگر کاندیدایی بخواهد بنری در محلی نصب کند باید آن محل ستاد فرعی باشد و یک مکان، زمانی ستاد فرعی نام خواهد گرفت که مسئول و مکان آن توسط ستاد اصلی به ستاد انتخابات شهرستان اعلام شود.
طبق قانون فوقالذکر، نصب یک برنوشته تبلیغاتی در کنار یک جاده، یک درمانگاه و مکانهایی که هیچ سنخیتی با ستاد ندارند، تخلف محسوب و باید با آن برخورد شود.
در میان نقش ستاد انتخابات شهرستان تفت، نقشی کلیدی و مهم است که باید با توجه مر قانون و نگاه فراجناحی با تخلفات برخورد کند؛ اینکه باگذشت نزدیک به دو هفته از زمان آغاز تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری هنوز جلسهای از سوی ستاد انتخابات شهرستان تفت با مسئولان ستادهای انتخاباتی کاندیداها برگزار نشده و موارد لازم به اطلاع آنها نرسیده است را میتوان دلیل اصلی چنین تخلفاتی دانست.
حالآنکه ازقضا کاندیدای متخلف رئیس فعلی دولت باشد، این شائبه را ایجاد خواهد کرد که آیا ستاد انتخابات تفت با تخلفهای انتخاباتی مماشات میکند و یا با قاطعیت با آن برخورد خواهد کرد؟
عدم برخورد مناسب با تخلفهای انتخاباتی باعث میشود تا چنین رفتاری به یکرویه تبدیلشده و علیالخصوص در انتخابات شورای شهر تفت با حضور بیشتر از 40 کاندیدا، شهر را به وضعیتی غیرقابلکنترل تبدیل کند.
انتهای پیام/