ID : 1088860
مدرس دانشگاه تهران در بافق:

سرمایه یک کودک اعتماد به نفس است/تشویق و تعریف؛ سنگ بنای اعتماد به نفس کودکان


مدرس حوزه و دانشگاه گفت: اعتماد به نفس در کودکان نقش اساسی در استقلال فرزند دارد و تشویق و تعریف کودک تا 6 سالگی و پرهیز از محدود کردن کودک سنگ بنای اعتماد به نفس کودکان است.

به گزارش خبرنگار یزد رسا از بافق، "حصیب" در کارگاه تخصصی اضطراب در کودکان و پرورش اعتماد به نفس در آن ها که در سالن همایش های آهنشهر بافق برگزار شد، تحکیم بنیان خانواده، نقش خانواده سالم در جامعه سالم و ارتقاء سطح آگاهی در کودکان و نوجوانان نسبت به چگونگی تشکیل خانواده و حفظ آن را از اهداف برگزاری این کارگاه برشمرد.

مدرس دانشگاه تهران در خصوص اضطراب در کودکان گفت: اضطراب یک مسئله طبیعی است ولی دورانی گذرا باید داشته باشد و چنانچه ادامه پیدا کند نوعی بیماری است که باید با پزشک مشورت شود.

وی با اشاره به اینکه خانواده اولین محیط اجتماعی است که کودک تجربه می کند و در ایجاد اضطراب های کودک سهم بسیار زیادی دارد تصریح کرد : عوامل پدیدآورنده اضطراب را باید حتی الاامکان شناسایی از بین برد.

حصیب وجود اختلاف و درگیری درزندگی، انتقاد دائم از کودک خود، مقررات دست و پا گیر و سخت در خانه ،جدایی های موقت یا دائم (طلاق) ، داشتن ظاهر نامتعادل و غیر معمول درکودک ، بیماری های پی در پی کودک و بیماری سخت و طولانی والدین از عوامل ایجاد اضظراب در کودکان عنوان کرد.

وی در خصوص اضطراب های شایع در کودکان به پریشان خاطری امتحان اشاره کرده و افزود: این نوع اضطراب از فشار والدین برای کسب نمره 20 یا برتری کودک از هم سن و سالان او به وجود می آید.

این مدرس، جدایی را اضطراب های شایع خواند و بیان کرد: این اضطراب در هفت ماهگی به وجود می آید و می بایست در دو سالگی از بین برود.

حصیب یادآور شد: در این دوره پدر یا مادر نباید به مدت طولانی از بچه جدا شوند و اگر جدایی پیش آید منجر به دلبستگی ناایمن می شود که در بزرگسالی کودکان اثرات بسیار بدی دارد.

این مدرس دانشگاه ترس مادرها را یکی از موانع استقلال فرزندان دانست و گفت: در این شرایط، پدر می بایست با مدیریت،و درک احساسات مادر، این مسئله را کنترل کند و کمک شود تا قبل از 5 سالگی فرزند استقلال پیداکند.

وی با بیان اینکه سرمایه یک کودک اعتماد به نفس است تصریح کرد: اعتماد به نفس در کودکان نقش اساسی در استقلال فرزند دارد و تشویق و تعریف کودک تا 6 سالگی و پرهیز از محدود کردن کودک سنگ بنای اعتماد به نفس کودکان است.

خانم حصیب خاطر نشان کرد: برای بالا بردن و تقویت اعتماد به نفس در کودکان خود باید استعداد ، توانایی ها و پیشرفت های دیگران را به رخ فرزندان خود نکشیم، از بی توجهی به فرزندان خود پرهیز کنیم ،در رفتار نسبت به فرزندان خود عدالت را رعایت کرده و هرگز سوالات فرزندان را بی پاسخ نگذاریم.

مدرس دانشگاه تهران به بُعد مسئولیت پذیری کودکان هم اشاره کرد و افزود: مسئولیت را متناسب و توانایی ها به فرزندان خود واگذاری کنید و خود در زندگی به خوش قولی و مسئولیت پذیر اهمیت دهید تا الگوی مثبتی برای فرزند خود باشید.




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.