ID : 2287039

سه نوع املت قارچ خوشمزه برای صبحانه و شام +دستور پخت


قارچ یکی از مواد غذایی مهم برای حفظ سلامتی است که کوچک و بزرگ نمی شناسد و آشنایی با روش پخت انواع غذاها با قارچ می تواند سبک زندگی برخی خانواده ها را از خوردن فست فودها به سمت این اینگونه غذاهای خانگی تغییر دهد.

به گزارش یزد رسا به نقل از یزد بانو، در حالی که آمار ها نشان می دهد زنان یزدی در جایگاه اول سرطان زنان ایستاده اند ولی متأسفانه علی زغم هشدارهای پزشکان برای حذف فست فودها از رژیم غذایی، هنوز برخی خانواده ها به خوردن انواع پیتزاها معتاد شده اند.

سایت یزدبانو تصمیم دارد روش پخت غذاهای خانگی و جدید را در گفتگو با بانوان یزدی به دست آورد و به شما بانوان نیز آموزش دهد:

 

*املت قارچ ساده 

مواد لازم برای سه تا چهارنفر

قارچ: نیم کیلو

شیر: نصف استکان( معادل ۵ قاشق غذاخوری)

تخم مرغ:  ۵ عدد

آرد: یک قاشق سوپخوری

روغن: نصف استکان

نمک و ادویه: دلخواه

۱-قارچ ها را پس از شستشو به صورت نگینی و ریز خرد می کنیم و در کمی روغن تفت می دهیم تا آب آن کشیده شود.

۲- در یک ظرف جداگانه دیگر تخم مرغ ها را می شکنیم و آرد و شیر را به آن اضافه می کنیم و ادویه را هم اضافه می کنیم و سپس در یک تابه جداگانه کمی روغن می ریزیم و سپس نصف مایع تخم مرغ را در این تابه می ریزیم و در تابه را می بندیم تا برشته شود.

۳- سپس قارچها را در ظرف می کشیم و تخم مرغ برشته شده را روی قارچ ها برمی کردنیم.

۴- بقیه مواد را به همین ترتیب آمادهمی کنیم.غذا حاضر است.

 

*املت قارچ  و فلفل دلمه ای

گوجه فرنگی: سه عدد

قارچ خرد شده: دو پیمانه

تخم مرغ: سه عدد

فلفل دلمه ای: یک عدد

پیاز: یک عدد

روغن: به میزان لازم

نمک و ادویه: به میزان لازم

مراحل پخت:

۱- پیاز را سرخ می کنیم و قارچ ها را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

۲- گوجه فرنگی ها را در آبجوش بیندازید تا پوست آن به راحتی جدا شود و سپس رنده کنید و به قارچ و پیاز اضافه کنید تا بپزد. ( گجه ها را می توانید در هنگام رنده کردن که پوست باقی می ماند رنده کنید)

۳- فلفل دلمه ای را نگینی خرد می کنیم و به مواد اضافه می کنیم.

۴- وقتی آب گوجه ها کشیده شد نوبت به تخم مرغ ها می رسد. تخم مرغ ها را با نمک و ادویه مخلوط می کنیم و روی مواد می ریزیم . بعضی مواد را در این مرحله با تخم مرغ مخلوط نمی کنند و می گذارند تا تخم مرغ ها روی گوجه و قارچ سفت شود و سپس مواد را در ظرف سرو غذا بر می گردانند و اما برخی دیگر از بانوان و یا اقایان مواد را با تخم مرغ ها مخلوط می کنند و پس از پخت نهایی در ظرف می کشند.

غذا حاضر است.نوش جان

 

*املت قارچ و مرغ

مواد لازم برای تهیه املت مرغ و قارچ خوشمزه:

سینه مرغ: یک عدد

پیاز درشت" دو عدد

قارچ: ۱۵۰ گرم

تخم مرغ: چهار عدد

روغن و ادویه و نمک به میزان دلخواه

روش پخت:

۱-مرغ را به همراه یک عدد پیاز و آب و نمک آبپز می کنیم.

۲- مرغ پخته شده را با چاقو خرد می کنیم و با یک پیاز سرخ می کنیم .

۳- قارچ ها را خرد می کنیم و به مرغ و پیاز در حال سرخ شدن اضافه می کنیم تا سرخ شود.

۴- ادویه و نمک را اضافه می کنیم.

۵- تخم مرغ ها را روی مواد می شکنیم و در تابه را می گذاریم تا تخم مرغ ها سفت شود.

غذا حاضر است.




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.