سهم اشتغال کميته امداد استان يزد 384 ميليارد ريال است
به گزارش یزد رسا؛ مديرکل کميته امداد استان يزد با اشاره به اهميت توجه به ايجاد اشتغال در روستاها، گفت: سهم اشتغال کميته امداد استان يزد از محل منابع قرض الحسنه بانکي در سالجاري 384 ميليارد ريال است.
محمد اکبري در ديدار با بخشدار آسفيچ اظهار داشت: با توجه به اينکه سهم تخصيصي تسهيلات قرض الحسنه بانکي از سوي بانک مرکزي به بانکهاي عامل استانها ابلاغ شده، در اين برنامه سهم استان يزد از لحاظ اشتغال 384 ميليارد ريال است.
وي با اشاره به رسالت اصلي کميته امداد در بخش فرهنگي مددجويان بيان داشت: در بحث فرهنگي به مشاوره و آموزش چهره به چهره و آموزش گروهي براي مددجويان نگاه ويژه اي شده است.
مديرکل کميته امداد امام خميني(ره) استان يزد با اشاره به رويکرد هاي اصلي اين نهاد اظهار داشت: توانمندسازي و ايجاد اشتغال مددجويان تحت حمايت اصليترين هدف کميته امداد است و اين نهاد مقدس به دنبال تقويت و افزايش سطح ارائه خدمات از لحاظ کمي و کيفي در حوزه خانواده است.
وي دليل مهاجرت روستائيان به شهرها را بيکاري دانست و گفت: ايجاد اشتغال در روستاها سبب ممانعت از مهاجرت بيرويه روستائيان به مراکز شهرها ميشود.
محمد اکبري بيان کرد: اين نهاد آمادگي لازم در راستاي اشتغالزايي مددجويان و اقشار آسيبپذير در روستاها را دارد و علاوه بر ايجاد اشتغال، مشاوره، آموزش و نظارت بر طرحهاي خودکفايي را هم انجام ميدهد.
مديرکل کميته امداد امام خميني (ره) استان يزد افزود: توجه به سند کاهش فقر و اجراي تفاهمنامههاي منعقد شده با دستگاهها و سازمانها از جمله راهکارهاي مناسب جهت توانمندسازي نيازمندان جامعه و مددجويان تحت حمايت اين نهاد مقدس است.
وي در ادامه به آسيبهاي اجتماعي نظير مواد مخدر طلاق و اعتياد در جامعه اشاره کرد و گفت: خانوادههاي کميته امداد امام خميني(ره) کمترين آسيبهاي اجتماعي در جامعه را دارند.
در اين ديدار بخشدار بخش آسفيچ هم با تقدير و تشکر از حضور مديرکل کميته امداد استان يزد و همراهان به بخش محروم آسفيچ، به موقعيت اجتماعي فرهنگي آسفيچ اشاره کرد و اظهار داشت: بخش آسفيچ يکي از بخشهاي محروم بهاباد است که در فاصله 35 کيلومتري جنوب بهاباد قرار دارد و شغل اکثر مردم اين بخش کشاورزي و دامداري است.
عليرضا تيموري در ارتباط با مهاجرت بيرويه ساکنان بخش آسفيچ براي کار به مرکز استان گفت: اگر مشکل اشتغال در روستاها برطرف شود، ديگر شاهد مهاجرت روستائيان به شهرها نخواهيم بود.
وي از خدماترساني کميته امداد بهاباد به نيازمندان تحت پوشش در بخش آسفيچ قدرداني کرد و گفت: اميدواريم اينگونه کمکها روزبهروز افزايش يابد.
رمضان باقري مدير کميته امداد شهرستان بهاباد هم در اين ديدار در گزارشي عملکرد يکساله اين نهاد در بخش آسفيچ را تشريح کرد و با تاکيد بر توانمندسازي خانوادهها در حوزههاي مختلف، گفت: اجراي طرحهاي اشتغال پايدار در روستاها در اولويت برنامه هاي اين نهاد قرار دارد .
گفتني مدير کل کميته امداد امام خميني (ره) استان در سفر خود به بخش آسفيج از تعدادي از منازل مددجويان تحت حمايت بازديد به عمل آورد و از نزديک مشکلات آنان را مورد بررسي قرار داد.
منبع:کمیته امداد امام خمینی
Related Assets:
- کسب رتبه دوم کشوری «اشتغال پایدار» توسط کمیته امداد استان یزد
- پرداخت تسهيلات اشتغالزايي به 2 هزار و 514 مددجوي کمیته امداد
- اختصاص 133ميلياردو 633ميليون ريال از درآمد زکات استان يزد براي پروژه هاي عام المنفعه
- 30 مرکز نيکوکاري ديگر در استان يزد راه اندازي مي شود
- بهره مندی 3 هزار و 500 نفر، از خدمات مجتمع هاي فرهنگي تربيتي کميته امداد استان در سال جاری