سهم ناچیز موسسه کوثر در پروژه خط اول انتقال آب به یزد /40 شیر برداشت عمومی آب شرب در مناطق یزد نصب می شود
محمد مهدی جوادیان زاده در مصاحبه با خبرنگار یزدرسا؛هدف از تشکیل موسسه کوثر یزد را تأمین منابع مالی جهت تامین آب استان یزد دانست و گفت: این موسسه از بدو تاسیس تاکنون در راستای وظیفه و هدف محوله اقدام کرده اما اینکه چقدر توانسته در ماموریت خویش موفق باشد باید گفت به دلیل اینکه این موسسه پروژه های بزرگی را شروع کرده که نیاز به سرمایه گذاری داشته عمده در آمد ها را صرف سرمایه گذاری کرده تا به یک شرایطی برسد که بتواند منابع پروژه های تامین آب استان را تامین کند.
سهم کوچک موسسه کوثر در پروژه خط اول انتقال آب به یزد
مدیرعامل آب منطقه ای استان یزد افزود:امیدواریم سرمایه گذاری ها ی گذشته موسسه کوثر بتواند به آن میزان از سوددهی برسد که بتواند ماموریت خویش را در انتقال و تامین آب به استان به خوبی انجام دهد.
وی در خصوص نقش این شرکت در پروژه خط ال انتقال آب به یزد ابراز داشت: این شرکت در بحث خط اول انتقال آب به استان درصد کمی مشارکت داشته است.
جوادیان زاده پیرامون سرانجام خط دوم طرح انتقال آب به استان یزد اظهار داشت: علی رغم حرف و حدیث هایی که در زمینه انتقال آب از بهشت آباد وجود دارد اما همچنان پرونده این مسیر باز است و پروژه تا تعیین تکلبف نهائی به صورت محدود در حال اجراست.
این مقام مسئول ادامه داد: وزارت نیرو در خصوص طرح انتقال آب از سد خرسان به استان به جمع بندی نهائی رسیده و نیازمند مصوبه شورای عالی آب است که در صورت تصویب در این شورا عملیاتی خواهد شد و این آب تنها برای تامین آب شرب مردم است.
آب دریای عمان تنها برای مصارف صنعتی و کشاورزی است
مدیرعامل آب منطقه ای با بیان این مطلب که 250 میلیون مترمکعب از سهمیه آب انتقالی دریای عمان به استان یزد تخصیص داده شده اظهار داشت: این آب برای مصارف صنعت و کشاورزی پر بازده در نظر گرفته شده و برنامه زمان بندی واگذاری این سهمیه به بخش خصوصی مشخص بوده که باید ظرف دو سال بخش های خصوصی مناسب این تخصیص را دریافت کنند و عملیات اجرایی آن را انجام دهند
جوادیان زاده اضافه کرد: پروژه انتقال آب از دریای عمان یک ابر پروژه است که مدت زمان آن بستگی به شرایط اقتصادی و مدل مالی سرمایه گذار دارد در حال حاضر فراخوان اولیه داده شده که 7 شرکت برای سرمایه گذاری در این پروژه اعلام آمادگی کردند اما برآوردها نشان می دهد برخی از این شرکت ها هستند که علاقه مند شرکت در این ابر پروژه هستند و چون زمان فراخوان کوتاه بوده بر همین اساس باید فراخوان را مجددا برگزار کنیم تا سرمایه گذاران دیگری هم بتوانند در آن مشارکت کنند البته شرکت هایی که اعلام آمادگی کردند همه غیر بومی هستند و به تازگی برخی شرکت ها در استان نیز اعلام آمادگی کردند.
40 شیر برداشت عمومی آب شرب در مناطق یزد نصب می شود
مدیرعامل آب منطقه ای استان در بخش دیگری از سخنانش به بررسی پروژه جداسازی آب شرب از آب مصرفی در کمیته تخصصی آب استان اشاره کرد و ابراز داشت: بر اساس تصمیم اتخاذ شده در این کمیته شیرهای برداشت عمومی آب شرب در بیش از 40 نقطه شهر یزد نصب خواهد شد که متولی این اقدام آب و فاضلاب استان است و تاکنون به صورت پایلوت یک شیر در میدان مسکن نصب شده است.
جوادیان زاده کاهش میزان مصرف آب شرب برای آبیاری فضای سبز را از الویت های مهم اداره متبوعش عنوان کرد: با همکاری شهرداری یزد این میزان به حداقل خود رسیده و تلاش می کنیم تا آن را به صفر برسانیم.
وی در واکنش به برخی اظهار نظرها که با بارندگی های ابتدا سال وارد دوره ترسالی شده ایم ابراز داشت: نمی توان چنین نظری داشت چرا که این نوسانات در گذشته نیز وجود داشته اتفاق اما اتفاق نگران کننده این است که طی 15 سال گذشته تداوم خشکسالی بیشتر و ترسالی کمتر بوده است و این موضوع با تغییر اقلیم رابطه مستقیم دارد.
Related Assets:
- شروع سال آبی جدید با پیش بینی کاهش بارش ها / مدیریت مصرف را جدی بگیریم
- تخصیص آب مورد نیاز برای مصارف صنعتی و کشت گلخانهای در استان یزد/ تامین نیازهای بلندمدت بخش صنعت استان از آب دریا
- ماجرای اظهار نظرهای غیرکارشناسی که سبب از دست رفتن فرصت بارورسازی ابرها شد
- افزایش بیرویه قیمتها؛ مهمترین مشکل مصالحفروشان /عزمی برای مقابله با دلالان وجود ندارد
- امور مدیریت آب و برق در آینده نزدیک به شهرداری ها واگذارمی شود / 136 پروژه نیمه تمام وزارت نیرو در استان یزد
- افت ذخایر آب زیرزمینی در 90 درصد دشت های استان یزد/نگرانی بابت تامین آب شرب مردم وجود ندارد