سهم یزدیها از سرانه ورزشی تنها ۲۴ سانتیمتر مربع است
به گزارش یزدرسا؛ مدیرکل ورزش و جوانان یزد پنجشنبه شب در نشست با خبرنگاران که با حضور معاونان این اداره کل برگزار شد، علت پایین بودن سرانه ورزشی در یزد را ناشی از آغاز برخی از طرحهای ورزشی بدون در نظر گرفتن آمایش سرزمین در سالهای گذشته ذکر کرد و گفت: برای حل این معضل طرحهای ورزشی متعددی در برخی نقاط به خصوص در اکرمیه، آزاد شهر، نوآوران، اسکان و چند نقطه دیگر بر حسب ضرورت پیش بینی که امیدواریم با همکاری خیران و بخش خصوصی اجرایی شود.
مسعود شریعتی تعداد اماکن ورزشی استان را ۲۶۲ مورد و همچنین سرانه ورزشی تمام مناطق را در مجموع در ۱۰ شهرستان که مربوط به اداره کل ورزش و جوانان به غیر از سایر دستگاههای اجرایی و خصوصی است را ۵۷ سانتی ذکر کرد و اظهار داشت: هم اکنون ۷۲ طرح ورزشی خیری و همچنین ۴۳ طرح ورزشی دولتی در استان در دست اقدام است که با بهره برداری آنها سرانه ورزشی افزایش مییابد.
این مسئول، ۲ اولویت مهم و اساسی پیش روی این اداره کل را تدوین و پیگیری سند چشم انداز آمایش سرزمین و توزیع عادلانه سرانه ورزشی با همکاری و همراهی بخش خصوصی و خیران ذکر کرد که برای تحقق آن اقدامهای مناسبی پیش بینی و به مرور انجام میشود و نقش مهمی در جذب و جلب علاقه مندان به ورزش و مشارکت در برنامههای فرهنگی و ورزشی دارد.
شریعتی تصریح کرد: ایجاد فضاهای مناسب ورزشی به صورت عادلانه در تمام مناطق و تجهیز آنها به امکانات مورد نیاز از جمله ضرورتهای ورزشی استان است که با همت دولت تدبیر و امید و مشارکت خوب علاقه مندان به سرمایه گذاری در رشتههای مختلف در آینده شاهد تحولی در این عرصه و توسعه ورزش و فرهنگ سازی بهتر آن در میان مردم و خانوادهها خواهیم بود.
مدیرکل ورزش و جوانان یزد در ادامه این نشست به تأمین ۳۰ میلیارد ریال بودجه استانی برای پیست مسقف دو و میدانی مجموعه بزرگ ورزشی اشاره کرد و گفت: در صورت تأمین بودجه ملی وعده داده شده توسط وزارت ورزش و جوانان این طرح تا پایان سال به بهره برداری میرسد و یکی از آرزوهای مردم و مطالبه ورزشکاران استان محقق میشود.
شریعتی با بیان اینکه در سال ۱۳۹۷ ورزشکاران این استان در مجموع در المپباد ورزشی استعدادهای برتر رتبه ششم کشور را کسب کردند خاطر نشان کرد: این رویداد مهم ورزشی در سال جاری در بیش از ۷۰ رشته دختر و پسر برگزار میشود که استان در رشتههای موی تای، شمشیربازی، جودو، قایقرانی و هندبال میزبان مسابقات است.
این مسئول به ورود کاروان جاده ولایت برای دهمین سال به استان از ۱۴ تیرماه سال جاری خبر داد که با همکاری بخشهای مختلف در چند روز برنامههای فرهنگی متعددی برای آنها پیش بینی شده و میتواند روح معنویت و ارزشهای دینی و معرفتی را در بین مردم و جوانان گسترش دهد و مایه عزت و برکت باشد.
شریعتی به برنامههای مختلف ورزشی در راستای غنی سازی اوقات فراغت نوجوانان و جوانان اشاره کرد و اظهار داشت: برای جلوگیری از موازی کاری در این خصوص تمام دستگاههای فرهنگی ظرفیتهای خود را در سایت اداره کل ورزش و جوانان ثبت می کنند تا علاوه بر نظارت در راستای ارائه خدمات فرهنگی و ورزشی بهتر به علاقه مندان اقدام شود.
وی از خانوادهها خواست تا فقط برای ثبت نام فرزندان خود به مراکز و باشگاههایی مراجعه و اقدام کنند که طبق مقررات مجوز رسمی دارند تا مشکلی برای آنها به وجود نیاید که در این خصوص لازم است با بررسی کامل در جریان وضعیت مدارس ورزشی به خصوص در رشته فوتبال و فوتسال قرار گیرند.
استان یزد ۴۸ هیأت ورزشی و ۶۵ هزار ورزشکار زیر پوشش بیمه دارد.
ایرنا
انتهای پیام/
Related Assets:
- تسهیلات بهسازی و نوسازی مسکن روستایی افزایش یافت
- پویش اعتراض به راهزنی انگلیسی ها در توییتر و اینستاگرام
- کارنامه حضور ایران در بازیهای المپیک قبل و بعد از انقلاب
- کسب بیش از 25مدال در مسابقات قهرمانی شنای کشور توسط نابینایان و کم بینایان یزدی
- چهارمین کنگره علمی جوانان با حضور وزیر در یزد
- سرانه ورزشی استان یزد پایینتر از حد استاندارد است
- برگزاری هفتمین المپیاد ورزشی بسیج مساجد و محلات استان در یزد/ به فوتبال ورود نمی کنیم