ID : 10209365
گفتگو/ متخصص طب سنتی:

سوء مزاج های مختلف در بارداری تأثیر منفی دارد/ غذاهای مفید در رفع سوء مزاج رحم


دکتر افسانه شاکری در ادامه سلسله مباحث طب سنتی و تدابیر قبل از بارداری به تشریح تأثیرات سوء مزاج های مختلف رحم زنان از جمله سرد، گرم،مرطوب و سرد و خشک دربارداری پرداخت و غذاهای مفید برای رفع این سوء مزاج ها را بیان کرد.

به گزارش یزد رسا، یک متخصص طب سنتی درگفتگو با یزدبانو در ادامه مبحث قبلی در مورد تدابیر قبل از بارداری در این مبحث، علائم برخی از سوء مزاجها و بیماریهای رحم را با نگاهی به کتاب تدابیر دوران بارداری در طب سنتی، تألیف سودابه بیوس به طور مختصر بیان کرد و در تعریف سوء مزاج گفت :  سوء مزاج به خارج شدن از مزاج طبیعی و ایجاد بیماری در کل بدن و یا عضوی از آن گفته می شود.

 

1- سوء مزاج سرد رحم :
دکتر شاکری درباره علائم سوء مزاج سرد رحم گفت : در این حالت رحم دچار سردی بیش از حد شده است که در این گونه افراد معمولاً تخمک گذاری صورت نمی گیرد و عادت ماهیانه رخ نمی دهد و یا با تأخیر است و حجم خون حیض در این افراد کم است در نتیجه چنین رحمی به علت سرد بودن مزاج، قابلیت پذیرفتن نطفه را ندارد.
وی در خصوص رفع این سوء مزاج سرد رحم اظهار داشت : معمولاً این سوء مزاج رحمی با اصلاح تغذیه، کم کردن وزن و بعضی راهکارهای درمانی قابل اصلاح است و غذاهای مفید در این سوء مزاج : نخود آب پز، زرده ی تخم مرغ عسلی، دارچین و تخم گزنه است.


2- سوء مزاج گرم رحم :
این متخصص طب سنتی، خصوصیات سوء مزاج گرم رحم را اینگونه بیان کرد : در این نوع سوء مزاج خون حیض با سوزش و گرمی خارج می شود و رنگ آن سرخ مایل به سیاه است؛ رویش مو در ناحیه ی عانه بیش از حد معمول است و بدن فرد لاغر و رنگ چهره به زردی می زند و در این مورد نیز حرارت بالای رحم نطفه را از بین می برد.
دکتر شاکری، غذاهای مفید در این بیماری را شامل  نخود آب پز، جوجه ی مرغ ، گوشت بزغاله، کدو ، اسفناج ، فرنی مغز بادام و زرده ی تخم مرغ عسلی نام برد.


3- سوء مزاج مرطوب رحم :
دکتر شاکری سوء مزاج سوم رحم را « مرطوب» نامید و گفت : در این حالت رطوبت رحم بیش از حد بوده و نطفه نمی تواند در رحم جایگزین شود و مهمترین علامت آن ترشحات زیاد ناحیه تناسلی می باشد که غذاهای توصیه شده در این مورد علاوه بر درمانهای موجود شامل تخم کافشه، زنجبیل و ادویه ی گرم توصیه می شود.


4- سوء مزاج سرد و خشک رحم :
وی سوء مزاج سرد و خشک را نیز یکی دیگر از مشکلاتی برشمرد که در این سوء مزاج به علت سردی و خشکی بیش از اندازه رحم، لقاح صورت نمی گیرد .
وی افزود : از علائم آن خشکی واژن و لاغری بدن می باشد و معمولاً مقدار خون حیض بسیار اندک است و از غذاهای توصیه شده در این مورد می توان به خوردن مکرر شیر تازه و مصرف شورباهای چرب برای افزایش رطوبت بدن اشاره کرد.
گفتنی است : این متخصص طب سنتی در مبحث بعدی  تدابیر موجود در تعیین جنسیت جنین قبل از بارداری را بیان می کند وعلاقه مندان می توانند سؤالات خود را به ادرس پست الکترونیکی Drshakeri60@yahoo.com  و info@yazdbanoo.irارسال کنند.
انتهای پیام/ع




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.