سوم خرداد؛ روز تجلی فرهنگ ایثار است
به گزارش یزد رسا، اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان یزد به مناسبت آزادسازی خرمشهر روز ملی ایثار و مقاومت بیانیه ای صادر کرد.
متن بیانیه به شرح ذیل است:
سوم خرداد؛ روز مقاومت و پیروزی و تجلی فرهنگ ایثار، شهادت و از خودگذشتگی ملتی است که با اتکا به قدرت لایزال الهی، حماسهای جاوید بر تارک این سرزمین آفریدند و با رویارویی با بیگانگان و دشمنان انقلاب، نظام و میهن اسلامی، الگویی ماندگار از فرهنگ و ارزش های دفاع مقدس، برای نسل های بعدی ایران همیشه سرافراز برجای گذاشتند.
یقیناً افتخارات دوران درخشان دفاع مقدس برای همیشه در اذهان همگان باقی خواهد ماند؛ ضروری است به هر مناسبتی دلایل این افتخارات که بهواسطه اخلاص، توکل بر خدا، روحیه جهادی و تکیه بر مردم بهدست آمده است یادآوری شود و الگوی زنده پیشرفت و پیروزی در برابر مستکبران و قلدران برای امروز جامعه ما سرمشق قرار گیرد.
بدون تردید عملیات بزرگ و غرورآفرین بیت المقدس در سوم خرداد سال 61، اتحاد رزمندگان دلیر میهن و اتکاء آنان به خداوند را بعنوان رمز پیروزی به نمایش گذاشت و فصل تازهای را در معادلات سیاسی جمهوری اسلامی و جهان رقم زد و باعث شد تا حامیان رژیم بعثی– صهیونیستی صدام، سراسیمه و متحیر در پی راهی برای برون رفت از آن باشند.
سال 94 از سوی مقام معظم رهبری سال دولت و ملت هم دلی و هم زبانی نامگذاری شد یقیناً دوران دفاع مقدس یکی از موفقترین نمونههای هم دلی و هم زبانی است. امید است با استمداد از ذات اقدس الهی امروز هم در زیادهخواهی دشمنان قسم خورده بشریت با همان روحیه ایمانی پیروزیهای بزرگتری را شاهد باشیم و روح ملکوتی امام راحل(ره) و شهدای گرانقدر را خشنود سازیم.
امروز نیازمند آن هستیم که در هم دلی و هم زبانی و با توکل به خدا و تبعیت از رهنمودهای مقام معظم رهبری که رمز موفقیت امت ایران است در مقابل زیادهخواهیهای استکبار و سلطه آنها ایستادگی کنیم و در جریان جنگ نرم نیز با تشکیل جبهه عظیم مردمی وظیفه حساس خود را انجام دهیم.
Related Assets:
- دانلود نسخه تصویری «ممد نبودی ببینی» با صدای کویتی پور
- برگزاری مراسم سوم خرداد در گلزار شهدای ندوشن
- مراسم تجلیل از ایثارگران و رزمندگان در اشکذر برگزار میشود
- سوم خرداد از ایام مهم پرافتخار دفاع مقدس است
- ملت ما در عصر حاضر معجزه «مبعث» و «مقاومت» را احیا کرد
- صوت/ کجایند آن اشغالگرانی که بر دیوارهای خونین شهر نوشتند «آمده ایم تا بمانیم»؟!